60

Анонимен

преди 3 години

Не е ли редно по време на пандемия да се ограничат тези конференции и масови събирания на закрито?

59

Анонимен

преди 3 години

Учителската работа е много по тежка от например да си на строежа :)) Разбира се говоря за учителите които имат качества, но това не зависи само от тях, зависи и от обществото :) Едно общество реши ли че някой трябва да се обеси, без доказателства, ще го обесят :))) Такава е и съдбата на учителите с "връзки"....ха ха ха ха. За да станеш учител е един вид самоубийство, освен ако не си в някакво забутано градче :)

58

Анонимен

преди 3 години

Средното образование беше провал и преди ковид!Сега му лъсна ***.Естествено си напъхаха главите като щрауси в клас и не искат и да чуят ,че са провал!Мислят само за мангизи!Срам!

57

Анонимен

преди 3 години

Факт, всеки ден си го изкарват на децата, под всякаква форма. Осебено сега в условията на ковид ... не дръжте пенсионери на работа ... по-добре децата да загубят една година училище, отколкото да им се внушава всеки ден как ще убият учителката си

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49Учителската работа била тежка.А другите работи били леки.Тц, тц, тц.

55

Анонимен

преди 3 години

До СкептикЗа едното голо уважение...Уважението за тебе.Парите за мене.

54

Анонимен

преди 3 години

До GostКак е бърнаут на български?

53

Скептик

преди 3 години

До АнонименТо уважението трябва да се заслужи. При това трябва и контрол на резултатите.

52

Gost

преди 3 години

Какъв бърнаут? Научете български журналисти прости!

51

Идеалист

преди 3 години

Лекарите и мед. сестри всичките са изгорели! Напълно са изпепелени и особено за това допринесе сегашната здравна система свързана с неудържимо стремеж към печалби!

50

Анонимен

преди 3 години

Имам много приятелки учителки. Постоянно по кафетата, на театри, на разни курсове, лятото на Златните, зимата на Боровец. Служебно. Много са стресирани да ви кажа. Аз съм про.ст инж. и работя в частна фирма. Много съм спокойна...

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 46Ако имаш мозък, по лошо е да те претоварят психически, ако нямаш ( по добрия вариант ) е все тая :)))) Не защитавам учителите, разбира се, та аз бях едно хулиганче което им съсипваше животеца :) Монетата има две страни....или разбираш или си оставаш в началния стадии цял живот :)))

48

Анонимен

преди 3 години

Тука пишат странни хора. Учителската работа е тежка, нормално да са стресирани.Трябва да има уважение към тази професия, за да има нормална държава.Ако това не разбирате не знам какво изобщо разбирате.

47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45За да има мъни за учителите, първо трябва да има мъни за тези които произвеждат.Освен ако случайно мъните не завалят от небето де.

46

Скептик

преди 3 години

Ами опитай да си изкараш малката заплата на частно и се обади.

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 44ПРЕТОВАРВАНЕ е свързано с тежести.Кво да кажат хамалите тогава, щом учителите страдат от претоварване.

44

Анонимен

преди 3 години

До СкептикЗа да е привлекателна позицията учител, особено за младите, трябва мъни....дори тогава не е сигурно че ще се хванат хора които да всяват респект, времената са такива :)))

43

Анонимен

преди 3 години

БЪРНАУТ е типична българска дума,а ПРЕТОВАРВАНЕ е някакъв англицизъм

42

Скептик

преди 3 години

А, бива бива дебелоочие, ама чак толкова....Бърн аут...Ха-Ха-Ха....Ами като ходят на работа за няколко часа по няколко пъти в седмицата. Никой не им държи сметка какво са научили децата. Лятна отпуска безкрай. При това масово учители стават най-некадърните. Докато професията учител не се отвори за вишисти от различни области няма да има оправия.

41

Боби

преди 3 години

Учителите имат най-голямата платена отпуска от всички останали, а именно 50-60 дена. В частния сектор просто забрави за такава отпуска. Ако от полагаемите 20 дена ти дадат 10, пак е добре, но няма да ти ги дадат наведнъж като учителите, а по 1 ден или по 1 седмица. Частниците не обичат платени отпуски и гледат на тях като за молба за напускане. Докато началните учители свършват 24-ти май и от 1-ви юни до 31-ви август са в платена отпуска + ваканциите. Не работят извънредно събота и неделя.