15

УЧЕНИТЕ ПО СВЕТА

преди 3 години

в повечето случаи работят за доброто на хората. Политиците обикновено срещу тях. Сега пак ще има вой от ЕС, САЩ, Атлантическия клуб у нас колко е лошо да са първи руснаците в нещо. А би трябвало ПАСИТО да се запише като първи доброволец на изпитанията на АСТРА ЗЕНЕКА или ДЖОНСЪН и ДЖОНСЪН

14

Анонимен

преди 3 години

"Това е втората регистрирана руска ваксина след "Спутник V" на института "Гамалея"----------------------------------Първата в света руската ваксина "Спутник В" е създадена от института "Гамалея", който носи името на Николай Феодорович Гамалея - ученият, победил чумата. На руски език е "Институт имени Гамалея".

13

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"Егати новината - руски, холандски, немски учени в днешно време - все същата плява."Сервитьорчето Ристу, обяснява какви са учените. Или Психото? Вече не знам с кой от никовете ти тук да те наричам.

12

Христо Христов

преди 3 години

До До 3Както казах - елементарен до степен наследник на селянина от скравена - газдов... да не си му син?

11

Анонимен

преди 3 години

Само Северно корейските учени са по добри от руските.Там ковид няма

10

АнонимеН

преди 3 години

ВЪВ ФИЛМА: ЗАРАЗА 1995ТАМ ВИРУСА МУТАБА МУТИРА В НОВ ЩАМ И ВАКСИНАТА КОЯТО БЯХА СЪЗДАЛИ ЗА ОРИГИНАЛНИЯ ЩАМ НЕ ДЕЙСТВАШЕ ЗА НОВИЯ ЩАМ!ПРАВИЛНО ПИШАТ ПРЕДИ МЕН!!! КОЛКО ТОЧНО ВАКСИНИ ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ ИНЖЕКТИРАМЕАМИ АКО ВИРУСА МУТИРА ОТНОВО В НОВ ЩАМ ПАК ЛИ ЩЕ ЧАКАМЕ ОЩЕ 2 ГОДИНИ ЗА НОВА ВАКСИНА----------------ИЗВОДА Е, ЧЕ ТОВА НЕЩО Е ПОДОБРЕНО ИЗКУСТВЕНО В ЛАБОРАТОРИЯ И МЪЧЕНО ДОКАТО НЕ Е МУТИРАЛО И ЗАТОВА СЕГА МУТИРА ТОЛКОВА МНОГО!

9

Българина

преди 3 години

Сигурен съм, че руската ваксина само да се появи тук ще стане хит на пазара. Но ако се появи американска такава ще я купуват за отрова за мишки

8

До 3

преди 3 години

Бъркаш ме с отражението си, другарю. Аз не вярвам на никого, още по-малко на ***. Но вярвам, че трябва един Стамболов да ви окачи по дърветата за назидание на предателите. ;)

7

Мюмюн

преди 3 години

Ужас!Но, според нашите учени изтърваме контрола при 82!

6

Анонимен

преди 3 години

Това значи 80 ваксини в дирника на бай Ганиос, платени на фармацевтичната мафия от бюджета на бантустана!

5

Анонимен

преди 3 години

Май голямата мутация се казва ковид джудже.

4

До 3

преди 3 години

Айде бегом при неелементарните мужици.

3

Христо Христов

преди 3 години

До 1.И ти си примерът за елевентарния светоглед на елементарните хора.

2

Христо Христов

преди 3 години

Егати новината - руски, холандски, немски учени в днешно време - все същата плява.Има си сайт, още от м. Май, с мутациите и разпространението им.

1

Анонимен

преди 3 години

Хайде, ваксинирайте се! Защото в изкривения свят на някои хора Русия, Путин и Радев са "добрите", а САЩ, ЕС и Бойко са "лошите". Елементарни светоглед на елементарни хора. Но лошото е, че имат претенции да управляват.