70

Biden

преди 3 години

Ще бия перхидрола като маче У дирек.

69

Очаквайте още

преди 3 години

В петък Руди Джулиани ще пусне на общо достояние порнографските видеа на педофила Хънтър Байдън с 14 годишни деца!

68

Internet Research A.

преди 3 години

"obtained by Fox News."Alex Jones и лисичата новина НЕ са фактор в САЩ.

67

Анонимен

преди 3 години

В същност чаветата и зекЯ на недоразумението пРезидент са под разследване от FBI.

66

ХА

преди 3 години

КАТО Е ЛЪЖА РАЗКРИТИЯТА НА БАЙДЪН,ЗАЩО АДВОКАТИТЕ ИМ СА ПРЕДЛАГАЛИ НЯКОЛКО ПЪТИ СДЕЛКА ДА ИМ ВЪРНАТ ЛАПТОПА С ИНФОРМАЦИЯ?

65

FBI

преди 3 години

"Преди няколко часа ЕфБиАй......"И нищо подобно каскет смачкан.

64

Анонимен

преди 3 години

Преди няколко часа ЕфБиАй излезе с обръщение,че снимките,имейлите и видеата от лаптопа на Хънтър Байдън са действителни,автентични и няма чужда намеса.Тоест,всеки момент ще подведат под отговорност корумпираната фамилия Байдън!Ще има дела и срещу хора от ЕфБиАй за укриване на информация,корупция и прикриване на истината-те са притежавали харддиска от септември 2019.Утре ще е интересно.До кога ли либерастките медии ще устискат да цензурират скандала???

63

Анонимен

преди 3 години

Интересното е,че Хънтър получава първия си договор за работа (в Буризма) 2014 година,защото до тогава никой не иска да го наеме заради системното злоупотребяваме с наркотици.И след като баща му става Вицепрезидент-о,чудо!Договор,след договор за милиони!Няма нищо случайно на този Свят!

62

Анонимен

преди 3 години

Първата работа на сина на Байдън е когато баща му става вице на Барак Хюсеин Обама.Консултант в Буризма(украинска шистова компания) срещу 80 хиляди на месец.Веднага след това си намира втора работа като консултант в китайска енергийна компания срещу 3 милиона на година.Според имейл до китайската компания от неговия лаптоп,половината пари са за баща му Джо Байдън.Върхът е заем от 1 милиард и половина,отпуснат от китайското правителство за дейност на фирма,в която Хънтър Байдън е акционер с40%

61

Анонимен

преди 3 години

Ето това е пример за манипулация от медиите.Фирмите на Тръмп са платили десетки милиони долари данъци в САЩ.По целия Свят,където има бизнес-също.Това е публично достояние и всеки може да го провери.Тръмп има бизнес за милиарди.Въпросът е как Байдън притежава с чиновническата си заплата 4 имота за 30 милиона,плюс остров на Карибите???Но този въпрос не е удобен за либерастките медии.

60

Trump

преди 3 години

Неолибералите де факто са троцкисти. Нека припомним: Троцки (платен от US либералите )е болшевишки вожд, извършил заедно с Ленин (платен от Германия) колосални и масови престъпления, и зверства в Русия. Либе-ра-стичната престъпна шайка се бори неистово натрапвайки Опорките за стъпкване на традиционния морал, свързан с вяра, народ, семейство, пол....ама народа не е толкова пр0ст, че да харесва дърт комунист като Байдън, койтоосвен това е в джоба на Пекин

59

Анонимен

преди 3 години

От една седмица чакам кога в българските медии ще излезе супер скандала за лаптопа на Хънтър Байдън,прането на пари и изнудването на политици и компании от Украйна,Румъния,Китай,Русия,Казахстан,Ирак,Южна Африка!За педофилските оргии с 14 годишни на Байдън.Няма.Нито гък,нито нищо...

58

KAG2020

преди 3 години

Пак лъжи и пропаганда на демоНкратите. Компаниите на Тръмп плащат милиони в данъци. Тръмп не е платил лични данъци точно според както демоНкратите са направили закона. След като са отворили врата в закона,всеки може да се възползва. Сега, да се върнем на имейлите м/у баща корупмиран ВП и син наркоман,насаден в борд на директорите на компания и нямащ ни най-малката представа за тоя бизнес. Всъщност Хънтър няма никаква представа от никакъв бизнес, той е бил начина да се купува байдЪната. КОРУПЦИЯ

57

1472 заразени

преди 3 години

Л'умпени... спирайте с политиката. Болни мозъци... В България умират хора от тази китайска чума, а вие бистрите световни конспирации.

56

opocuu

преди 3 години

Всеки иска пай от китайската торта.Кой (капиталист) бяга от авантата?

55

ЛаптопитеНаБайдън

преди 3 години

ами иначе, от къде ще имат да плащат рушветите на Байдън?!

54

Алкаш

преди 3 години

Трудни времена се задават за блатная след около две седмици.

53

Разгонен

преди 3 години

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в пасольството.

52

Учуден трол

преди 3 години

"най големия скандал в САЩ в момента......"Хи хи..никоя медия не споменават тази глупост освен fox news.

51

Учуден

преди 3 години

Засрамете се! Това, че Гугъл няма да ви затвори сайта , въпррки писането на такива измишльотини, защото са по Правата Линия, не означава че трябва да ги пишете. Е вие сте от добрите! Само лошите ги забраняват.Сега ще потърся дали сте написали най-после статия за лаптопа на Байдъновото отроче- най големия скандал в САЩ в момента. Щото цяла семица вече мина.