56

Анонимен

преди 3 години

Страхотно спортно дупенце в официален панталон. На кой е ?

55

Анонимен

преди 3 години

В България сме на принципа бий ме - обичам те. Колкото по-големи зверства, толкова по-голяма народна обич. Нормално е ГЕРБ да има превес, нормално е.

54

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Каракочефф,сега го...издирва ДАНС по заповед н Тиквата...наужким де.Явно президента го...сготвиха по...информация на Каракочеф и устна заповед(благословия) на Боко Кюлчето.Изобщо всичко лъсва веднага по...ченгеджийския почерк,но...официално Боко е...възмутен и заповяда...проверка.

53

Румен Гечев

преди 3 години

АГЕНТ ИВАН НАПРАВИ ЗВЕРСКА ИНТРИГА И ОПРАВДА НАПЪЛНО ИМЕТО И ЧЕНГЕСАРСКАТА СИ БИТНОСТ---КАТО ИЗПЯ НА ЕСТОНЦИТЕ И НА САМАТА ПРЕЗИДЕНТКА НА ЕСТОНИЯ--ЧЕ РИБМБАТА РАДЕВ Е БОЛЕМ ОТ КОРОНА ВАУДА !!МУАХАХАХА !ИМЕННО КАРАКАЧАНА Е ДАЛ В НЕДЕЛЯ ИНФОРМАЦИЯ ЧЕ РАДЕВ СЕ СЕ СРЕЩА С БОЛЕН !!ЗАЩОТО САМИЯ БОЛЕН (ШЕФА НА АВИАЦИЯТА) ----- МУ Е КАЗАЛ (НА АГЕНТ ИВАН) , ЧЕ Е БОЛЕН -- В ПЕТЪК ВЕЧЕРТА !МЕГА СКАНДАЛЛ !..МУААХАХАХА !

52

Анонимен

преди 3 години

До 60Ами гласувай бе. Кой те спира!?- тез левчета дето ти ги дава Бабикян сигурно:)))))))))))))))

51

Тонката

преди 3 години

Са гледах на клип как днес двама Бургаски въстаници хвърлят яйца по офиса на ГЕРБ:):):)Жалка работа:):):)То даже и публика нямаше освен 5/6 журналисти:):):)

50

Анонимен

преди 3 години

Аз пък не разбирам каква е драмата с къщата в Барселона. Защо Буцарата да няма имот в чужбина? Той си беше милионер още дълго преди да стане премиер. Освен това е и ерген. Защо да няма някоя сгодна женица, да го чака диван чепраз там? Това си му е личния живот.Друг въпрос е, че откакто е във властта стана милиардер, но както е и случая с Путин...върви го докажи. Не е лесно да докажеш за кражбите на тези хора, защото те не са прости в това отнишение и знаят как се прави.

49

Анонимен

преди 3 години

Герб е история, а боко е за затвора

48

Анонимен

преди 3 години

гроб ме кара да гласувам за комунистите с всички скандали, гейтове и меркипроклети да сте!!

47

Анонимен

преди 3 години

Копейкин се загуби някъде между Варна и София

46

Анонимен

преди 3 години

Голям напън да плюете ГЕРБ. Плюете, ама не гласувате- просто повечето дето плюят тука са малолетни на някакво заплащане. Все пак говорим за 2-3 *** не повече. На псевдо-протестите ако не играе парата се събират 100 човека. Някой да е чул за протести в Пловдив или Варна- не. " Платени борци срещу неправдата"- това трябва да е нов вид професия

45

Тонката

преди 3 години

Според същата тази Галъп наскоро 67% от Българите подкрепяли протеста,а то протест няма:):):)

44

айди де

преди 3 години

БСП се разпада. Всички бягат от червената партия. 10% от депутатите и напуснаха парламентарната група, а половината и партията. Галъп обаче скалъпи така процентите на подкрепа, че БСП е пред ГЕРБ. Вече Галъп я н аричат Скалъп. ПЛАЩАШ - ПОЛУЧАВАШ каквато подкрепа искаш.Както баба казва - гладни няма да *** тези агенции я . Тъй де.

43

Калеко Алеко

преди 3 години

Вървят наравно спродед проучванията на агенциите на Андрей Райчовците и Кънчо Стойчевците, които направиха от социологията печеливш и процъфтяващ бизнес, чрез който се сдобиха с цели Голф-игрища ... !!!

42

Ето това е проблемът

преди 3 години

Проблемът на България са именно тези които продължават да гласуват за партии ГЕРБ и БСП.

41

Анонимен

преди 3 години

На фона на говняните протести, организирани от Радеф и БСП,ГЕРБ са направо рай.

40

Анонимен

преди 3 години

За Нинова и Трифонов преливат от щастие от проучванията на социологическите шамани !Затова разочарованието през март ще е вой до небесата, с дежурната мантра : ГИРБ манипулира изборите !!!

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43 ще ме извиняваш , ама дори фенове на ГЕРБ гласуваха против Цачева Няма как да се манипулират подобни резултати , дори и да се опита ББ

38

Анонимен

преди 3 години

Галъп напоследък им плаща БСПто.

37

Тонката

преди 3 години

Ама пак като се сета нашия Фигурант и Деса как си ги натовариха обратно на самолета от Естония се спуквам от смях:):):)Деса сигурно е носела да покаже 10 рокли:):):)