23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6"Също да кажат какви са критериите за заемане поста предесдател на НС, защо тоя предсадетел е очевидно с овчарско образование."А ти, "предсадетелЮ", с какво образование си?С какво образование беше ком...ският ти дядо, баща, кум, сват и брат след 1944г., както и оттогава насам?

22

българин

преди 3 години

До: номер 18Че кой те кара да гласуваш за БСП???Аз например никога не съм гласувал и няма да гласувам - нито за ГЕРБ, нито за БСП!Въпрос на личен избор!Това не значи, че не мога да се съглася с тяхното мнение, че празникът не трябва да си променя името. Не по този начин.

21

Хибридни опорки

преди 3 години

Без лъжи моля, опорки тук не минават! Фактите са - Полша, Чехия, Словакия, Словения, Хърватска също са славяни и никога не са писали на "славянска писменост". 90% от базовите думи на славяните са индентични, но с различно произношение.

20

Анонимен

преди 3 години

До ПИСМЕНОСТ 1"БСП определено предпочитат да се проведат международни разисквания относно принадлежността на азбуката най-вече със *** учЕни,..."Разбира се, че е така, нали и рускинята "акад." Дина СТАНИШЕВА рече! Според Нейно Болшевишко Величество, "македонците" са си македонци, а че Александър е говорел на гръцки, законодателството на баща му е на гръцки, а населението в земите в Македония след 9-ти век е българско, говори български като Св. Климент Охридски и Цар Самуил - как така?

19

IQ 3.14

преди 3 години

руската уикипедия даже пише, че писмеността е развита и разпространена, цитирам при властването на българския цар борис 1 по време на първата българска империя. само отроците на шумкари и активни борци се натискат да са по правоверни от падишаха. резко ми се ще да цитирам караибрахим от "време разделно".

18

IQ 3.14

преди 3 години

До До 15 Руски подлогга, какви са като етнос? тевтонци? един приятел тука пита

17

Дадохме им букви

преди 3 години

Ние не пишем на славянска азбука, а на българска, защото сами сме си я създали и въвели и никой друг народ няма принос в това. Това, че някои други са я харесли и я ползват - халал да им е. Щом имат комплекси от нас и не искат да я наричат българска, да си я наричат като искат. Ние обаче трябва да сме горди с делото си и трябва поне ние да говорим истината за себе си. Ще е национален нихилизъм да се отказваме от великите си моменти и принос в историята за да угаждаме на чужди комплекси.

16

Реалист

преди 3 години

Кажете ми как да гласувам за тази .... партия?

15

Руски подлогги

преди 3 години

Абсолютна глупост е да се твърди, че имало славянска писменост, когато половината славянски страни никога не са писали на нея- Полша,Чехия,Словакия,Словения,Хърватска. Какво им казваме - ние сме Ви измислили славянска писменост и Вие не пишете на правилната писменост. Такава няма и не е имало!Като може да се очаква БСП пак защитава кремълски хибридни опорки, вече 100 години, както някога македонизираше българи,... докато Сталин и Тито не се скараха.

14

Анонимен

преди 3 години

Българска СП изказвайте се само в полза на България

13

ИСТОРИЯ

преди 3 години

когато е създадена глаголицата нито Русия, нито Македония са били държави, когато СВ.СВ. СЕДМОЧИСЛЕНИЦИ (петима са равноапостолите, а другите са Кирил и Методий БРЪДЪРС) са разпространявали БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА, няма Русия, а цар Борис Първи ги е приел

12

Анонимен

преди 3 години

бягам от БСП каза Чавдар Велиновнепреодолими ценности различия свързани с водената политика, начинът на вземана на решение и взаимоотношенията в ПГ на БСП.

11

Анонимен

преди 3 години

БСП както винаги пак са се загрижили за интересите на Русия, а не на България. навремето Георги Димитров, вместо да използва авторитета си от Лайпциг избяга в Москва и после продаде Македония на Тито и Сталин, и създаде етничесак чистака в Пирин.

10

до 6

преди 3 години

явно твоите дядовци СА ГО ПРОВЕЖДАЛИ ТОВА МЕРОПРИЯТИЕ С НАРОДНИЯ СЪД 1944/1945 и без оставка са РАЗСТРЕЛЯЛИ ПОЧТИ ЦАЛОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ, дерзайте комунисти 21 век е, ковчези, бесилки, разстрели това е новата доктрина на ПРОТЕСТА

9

Анонимен

преди 3 години

когато казваме че сме създатели на славянската азбука македонци и руснаци скачат. Путин тук преди дев години ни правеше на пух и прах. Не сме били измислици глаголицата, като че руснаците пишат на глаголица. Е, да хърватите пишат на глаголица, ама те са единствени, Путин не се е загрили за тях. сега поне ще е ясно че сме създали старобългарската азбука, а Русия и Македония точно нея използват.

8

Анонимен

преди 3 години

Щом колегите от Македония се оплакват от дейстивята на патриотите, значи правим нещо добро. винаги това трябва да ви е политическия компас - щом ни хвалят значи правим нещо лошо, а щом ни порицават, значи е добро за България

7

IQ 3.14

преди 3 години

в страни от факта, че според бсп двама македонски монаси са написали руските букви, що требва да е само "славянска". що не "славянска, тракийска, прабългарска, аварска, куманска..." и да се изброят всички племена, живеели на наша територия от 681 насам.

6

Анонимен

преди 3 години

Оставка, съд и затвор за целия парламент и следващия парламент може и да почне да води смислени дебати по теми важни за обществото, като например върховенствона закона. Също да кажат какви са критериите за заемане поста предесдател на НС, защо тоя предсадетел е очевидно с овчарско образование.

5

Анонимен

преди 3 години

Брей! наистина ли? денят на Ботев, преди 1944 не е е бил ден на Ботев, а ден на АРхангел Михаил и падналите воини от българската армия. БКП го променят.

4

НИНОВА

преди 3 години

скоро *** ще постигне изпълнение на програмата си ДА ИМА 80% ОТ ПЪРВОНАЧАЛНАТА БРОЙКА ДЕПУТАТИ В ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА, още един я напусна