23

Анонимен

преди 3 години

За напълно здравите явно вируса не е проблемно за хората с едно или няколко заболявания е смъртоносенза пенсионери същоно ..... за там ред няма

22

stiling

преди 3 години

Eй аман от "дървени философи" и "разбирачи от всичко"! Затова сме най бедната нация защото елементарна дисциплина не можем да спазваме, понеже видиш ли на *** Балкански му се нарушава комфорта да вади и да слага маска по няколко пъти на ден. Маската основно е за да като кихнеш и кашляш да не пръскаш слюнки навсякъде и после някой да пипне и да се зарази. А и като някой "разбирач" без маска кихне по малко слюнка да ти влезе в устата и носа.Гяньа* е ербап като е здрав, но клекне ли оревава света

21

Анонимен

преди 3 години

Стига сте ни давали за пример тия промити мозъци от Западна Европа ,тях ги облъчват с европейски ,,ценности '' много по отдавна от нас .

20

Анонимен

преди 3 години

Ами не е до образование, не случайно по нашите географски ширини се ползва понятието "образован ***". Манталитетът е проблем в БГ, все ние знаем, все на нас никой нищо не може да ни каже, нямаме никакво отношение и отговорност към обществото. Затова и политиците са ни такива - крадливи и мислещи само за себеси!

19

Анонимен

преди 3 години

Ами аз напоследък напълно солидарно с обществото не нося маска и не пазя никого. Нали така решихме последно, че всички ще го изкараме така или иначе. Поне така разбрах като пуснаха учениците да се заразяват в училищата. Е, изкарах някво вирусче, ама сигурно е било грипче или настинка, мина ми за седмица. Вярно, кашлих повече, ама нали всички са против маските, и тогава не слагах маска. Ми няма да се цепим от колектива, я! Ако си мислите, че пиша иронично, се заблуждавате.

18

Анонимен

преди 3 години

ALOU, КАЖИ БЕ, КАТО НОСИМ 7 МЕСЕЦА МАСКИ, КВО БЕ? СПРЯХТЕ ЛИ СТРАШНИЯ ВИРУС??МАСКИ ТА МАСКИ!

17

Анонимен

преди 3 години

"Тук вече парите май нямат чак такова значение, а? :)"Имат, имат. Дай да видим - колко богати личности са починали от Ковид-19. Почваме да изброяваме... Мда, свършихме с изброяването. Сега разбра ли? :)

16

петьо журналисто

преди 3 години

По-скоро разликата е в т.нар. "здрав разум" в комбинация с вродено недоверие към държавата. Оттам по-обективна преценка на нивото на опасност, и по-критично отношение към действията на управляващите.Качества, които в Западна Европа отдавна загубиха. И сега ги водят като овци.А най-забавното е някакъв журналист да вменява морал и философства за ниско образование по тема, по която самият той няма никакво.

15

Анонимен

преди 3 години

Панацея - ако носим маски и всичко ще е наред. Ама ние тука сме нация психопати и отказваме да ги носим.Ето - по цял свят ги носят и нямат проблеми. Така, около милион починали уж от вируса, ама то е пренебрежимо малко число.

14

С трети клас

преди 3 години

Ахаа, когато на мен ми дават 500 лева заплата, а на другия 1500 - мантрата е: "да си учил". Ама когато на мен вируса ми причини лека хрема, а онзи "училия" се гърчи в агония, моментално взехме да ревем за солидарност! Не става така, не става. Ето, че природата реши, че трябва леко да поизравни везните. Тук вече парите май нямат чак такова значение, а? :) Ходя по офиси без работа, пипам дръжки на врати, бе помагам на природата :)

13

ха ха

преди 3 години

Глупости на търкалета! Солидарността с печалбите на търговци и производители на маски! :))

12

Анонимен

преди 3 години

Всъщност коментар 2 е доста прав... Реално вирусът ще го изкарат сега, когато не е прекалено натоварена здравната система, т.е. при сравнително по-сигурни условия, тези, които никакви мерки не спазват... А тези, които ползват маски рискуват да се разболеят точно когато стане голямото мазало (защото стремително сме тръгнали натам). Така че излиза, че е по-практично да сме солидарни с неносещите маски в момента.

11

Анонимен

преди 3 години

Хехе само минуси за образованието. *** е много умен и иска да дава акъли ама много се сърди като го питат какво образование има хахахах

10

НЕсолидарен

преди 3 години

Ама аз досега солидарност в доходите не видях. В здравеопазването също! За чий тепърва ще ставам соилдарен, а?

9

Анонимен

преди 3 години

СОЛИДАРНОСТТА ИЗИСКВА ВСИЧКИ ДА ВЗИМАМЕ ОТ ЧЕКМЕДЖЕТО, НЕ САМО ВИЕ!

8

Анонимен

преди 3 години

Никакви маски и глупости не ме интересуват. Ако ме накарат да нося маска няма да гласувам за герб повече

7

Анонимен

преди 3 години

Кое е "очевидното"? При толкова заразени медици, които се предполага, че използват всички възможни предпазни средства, как точно е "очевидно" колко точно предпазват маските?

6

Анонимен

преди 3 години

Първо ни работиха с това, че като не носим маски искаме да убием роднините си и близките си. Сега сме "необразовани" неандерталци, защото сме били отричали "очевидното". Кое е очевидното само не мога да рзбера!!! По-очевидно ми е как ме правят на луда калинка, отколкото чували и камиони с трупове...

5

До 2

преди 3 години

И кои сте вие?

4

MaйMyнaтa

преди 3 години

Който има притиснения да носи и каска ако ще, че може метеорит да го нaтpece24253