57

Анонимен

преди 3 години

Няма проблеми, разбирам. Умникът учител заввява: "Я сега излезте ВИЕ, че НИЕ ще имаме час по гражданско обучение и свобода на словото и може да се почувствате обидени". ( Подтекст: Защото сте мюсюлмани, различни, и свободата не е част от ВАШАТА култура, а пък ние тука ще си показваме карикатури и ще се подхилваме зад гърба ви.) Ако е казал нещо такова съвсем искрено, то значи е бил тотален и.от.

56

Леле до 63

преди 3 години

Багажа и вън от Европа щом не ви харесват правилата ни, чаЛ :)

55

Леле до 56

преди 3 години

Всички ви мразят съвсем открито вече :) и никой не си прави илюзии, че Нотр Дам пламна без да иска, ако бяхте думнали Айфеловата кула в миг просто Сена пак щеше да почервенее от кръв, гарантирам ти :) ще става каквото ще става но се връщате в пустините, това е хахаха пс. Да се кръстя ли СещенаИслямска държава само за да те иронизирам? :D шегувам се, чал мльо :D ще правите като вятъра, защото прекалихте :)))

54

Сата НАТО

преди 3 години

Благодарение на Наполеон и закона от 1905 да сквернобожиш е ок!------- Е, хубаво, де... Аз не казвам нищо срещу Наполеон. Извадете го сега от Дома на инвалидите, да му залепи главата на този умник! Нали така - ако всеки има право да сквернослови, аз защо да нямам право да се подигравам с паметта на учителя, да пикая на бюста на Бонапарт или да се избърша фотографията на мосю Макрон? И само за протокола - православен християнин съм.

53

Леле до 56

преди 3 години

Да изискват увилнението на учителя. Следват смъртни заплахи и разпространението на адреса на училището и името на учителя. Следва неговото обезглавяване. Следва разследване- разбираме, че дъщерята на въпросния първи възмутил се ВЪОБЩЕ не е посещавала часовете на този учител. Днес в туитър франсетата масово изискват и малката гн Ида да понесе последствия! Арестувани са бая имами. Всички говорят за масови депортации. Не зная дали можеш да си представиш обстановката в Париж- навярно не. Но,

52

Леле до 56Сатанещоси

преди 3 години

Учителя е помолил учениците мюсюлмани да напуснат стаята, за да не се почувстват накърнени, понеже ще има час по laïcité - свобода на словото и свобода ОТ религията. Фундаментална част от френското общество. *** другият ден фанатик записва видео, в което казва дъщеря ми на 13 се прибра потресена, тя е останала в часа. На другия ден Една сбирщайн държавна агенция за исляма, пълна с имами поддържащи Мюсюлмански братя, сътворена от Сарко, започва да бълва туитове и апели за отмъщение , да изискват

51

Леле до 56

преди 3 години

Забелязах, че с удоволствие провокираш с неадекватни изказвания. Мустафа, това си ти!? Набий си в празната глава, че в Петата република хората имат право да се шегуват с каквото си искат! Включае с извратения ви prophète ! Благодарение на Наполеон и закона от 1905 да сквернобожиш е ок! Сега в друг пост ще ти обясня какво е станало, защото в турски медии няма да прочетеш ;)

50

Сата НАТО

преди 3 години

Учителят е бил про стак и е изпитвал перверзното удоволствие да дразни децата мюсюлмани. Не виждам каква работа е имал да размахва карикатурите, като много добре знае, че така предизвиква омраза и разделение. Получил е каквото е търсил.

49

Анонимен

преди 3 години

Тия диваци, които са убили учителя, надявам се вече да не са живи!

48

Анонимен

преди 3 години

Големи сте из-ро-ди!

47

БКП

преди 3 години

НИ всичкие! Искаме да идват хора, които да унищижават Държавите!Ние от БКП сме Анархисти! - Ходим без маски (осевен ако не крадем)- Дрифтим- Безработни сме- Искаме да ядем за ваша сметка!

46

Втора легия

преди 3 години

Прав си беше туморът на алахата трябва да се реже издълбоко и навреме .!.

45

Анонимен

преди 3 години

Нека Со.рос им направи държава?!Като Израел едно време!

44

Ха-ха

преди 3 години

Накрая ще излезе,че Бай Тошо е бил напълно прав с Възродителния процес,само че е закъснял прекалено много...

43

Франсе

преди 3 години

До следващия път.Идва Коледа христянски празник тез талибани ще направят пак поразия.Лошото е че не са бежанци а вече родени вътре в страната отгледани с омраза към другите.До кога бели христянино ще търпиш до кога?

42

Мда

преди 3 години

Единственото трайно решение на ислямския проблем е общоевропейска Реконкиста.Но като за начало може да се почне с депортиране на всеки имигрант извършил каквото и да е нарушение на закона.

41

Хаха

преди 3 години

Нали бяха много либерални. Така си го н.чукаха, че скоро ще изчезват и агонизирст в собствените си държави. Лошото е, че набутват и нас в толерастката пропаст.

40

Анонимен

преди 3 години

Тази дивашка религия няма място в Европа. Вън, вън, вън!

39

Анонимен

преди 3 години

Западна Европа отвори широко врати за ислямските нашественици,натрапва ги и на източноевропейците.Тези шествия за почит на убитите от ислямисти е чисто лицемерие и подигравка с техните близки.Ислямът няма място е християнска Европа.Политиците от Брюксел да решат проблема който насадиха като направят РЕКОНКИСТА по почина на испанците за освобождаване на Иберийския полуостров от мюсулманите.

38

Анонимен

преди 3 години

Самюел Пати е силно съзвучно със соломон паси.