40

Анонимен

преди 3 години

Абе вие разлика между НАРКО ЛАБОРАТОРИЯ и сушилня за трева правите ли?

39

Улево

преди 3 години

Какъв удар ,като те си ги знаят не мога да го схвана, с две думи всичко е пиар и фарс по нашенски!И какво се опитват да докажат ми е интересно!Препоръчвам на Гешев ако е чист да се ориентира към парламента там е шайката,, уж'' която търси. Без тяхно знание нищо не става във тая нeкaдъpна държава!

38

БСП

преди 3 години

Ей, днес ГЕРБ дръпнаха много. Вече владеят и най-голямата нарко лаборатория!;

37

В

преди 3 години

Тая калпава фалшива прокуратура до кога ще замазва очите на гражданите със скапани арести на разни мишоци,а най големите крадци от властта заграбили милиарди гледат и се смеят....охранявани от полиция и прокуратура....

36

Мъко,мъко

преди 3 години

Да бе да! Поредния цирк за пред Брюксел за да получат субсидийки! 10-20% за даващи...Голям цирк е в света,то Ружа,то президенти,то вируси...Канада,Англия,Индия,САЩ бизнеса заспал дълбок сън,за други да не говорим...

35

Анонимен

преди 3 години

Пак са хванали .... Чета заглавието. То едно гръмко. Викам си хванали са лаборатория за амфети или кокаин, а те хванали няколко бали слама.

34

Щирлиц

преди 3 години

Вашата лаборатория не е нашата лаборатория.Затова сега я затворихме.

33

Анонимен

преди 3 години

Изглежда са разкрили тази лаборатория, за да може Гешев да иде при нея, и я наричат най-голямата, за да си представим какви мижави са останалите.

32

Анонимен

преди 3 години

До Стига пиар КАСКЕТПо-скоро, директорката на чистачката, да се хване, да отиде от София във ВТ и да си припеше заслугите на чистачката, а ние да се чудим, защото директоркаат на чистачкиет обикаля из странта, давайки ни отчети за работа, която е рутинна.

31

Анонимен

преди 3 години

До ХахахаЗависи от щата, честно казано. В Калифорния ще си много добре. Ама пробвай, да го направиш това в Алабама :)

30

Анонимен

преди 3 години

Така написано, излиза че във Велико Търново е пълно с нарколаборатории, ама тази е ... най-голямата, видиш ли!Обаче, като продължа да чета - задържани ДВАМА души (представете си за обема и капацитета на цялата нарколаборатория ... Пабло Ескопбар само може да си мечате за такива ...) а на снимката - барака. Малка нарколаборатория какво? Тийенйджър, дето гледа пир баба си марихуна в една скасия и я лъже, че е мушкато?

29

Един от северозапада

преди 3 години

Каквато ни е държавата, такива са ни и нарколабораториите....Върха на технологията , подобаващо на малък икономически тигър, какъвто сме, според Баце....

28

Хахаха

преди 3 години

Какъв наркотик е марихуаната? Кога ще забраните цигарите? Никотиновата зависимост е убила стотици милиони хора? Или алкохола? Сигурно алкохолът не причинява зависимост. Пробвайте да наречете някой в щатите, който пуши трева наркоман.

27

Цецо

преди 3 години

Туй ще да е лабораторията на конкурентите. Нашите хора не ги пипаме.

26

Стига пиар КАСКЕТ

преди 3 години

Ама нали на Каскетов това му е работата, нали За това му ПЛАЩАМЕ....НИЕ ...НАРОДА !!!!!Все едно чистачката в блока да бие тъпана по ТВ, че е изчистила лай*но или *** намерен във входа на блока....нали това и е работата... за това и плащат..... ти да видиш!!!!!

25

хааахахахахахаха

преди 3 години

Нарколаборатория? Откога оранжериите се превърнаха в лаборатории? Тогава, аз на село имам лаборатория за домати! :) Мнооого сте смешни. И жалки... Докато целият цивилизован свят легализира канабиса, вие, с нашите пари, вместо да се борите с истинската престъпност, правите глупост след глупост! Но и това ще е временно!

24

Анонимен

преди 3 години

ДрОгарите останаха без препитание, воят срещу Гешев ще стане още по силен.

23

До 20

преди 3 години

Наистина ли си толкова неграмотен или се правиш на такъв ?

22

Анонимен

преди 3 години

Нарколаборатория?? Това е сушилня за коноп.

21

Анонимен

преди 3 години

Нарколаборатория? Синтетика? Кока, хероин?То за коноп. И толкова заря по медиите. Природния коноп трябва да се легализира и да е свободен за продажба.