24

Анонимен

преди 3 години

До 20Коя е оригиналната история на България? тц тцНаправо се отчайвам понякога.

23

Анонимен

преди 3 години

Ми да наливаме още милиарди в САЩ, да помагаме на братята американци. 50 милиона американци гладуват.

22

Африка

преди 3 години

САЩ чрез подставената си канадска фирма "Дънди Прешъс" всяка година изнасят от България злато за 1 милиард, като плащат смешна комисионна около 1%. За сравнение в Африка за подобни концесии се плаща на държавата 15-25%.

21

Анонимен

преди 3 години

До 20О, неинформираний. Ген може да се намери навсякъде. Чети малко и мисли. Български ген например има в изобилие и в Дагестан и в Чечня. Какво общо има това с териториите на които им казвате "държави" в угода на господарите си и в името на народите?

20

Анонимен

преди 3 години

До ЕС не работиКато наливахме в ЕС не рИвахте, само САЩ ви е трън в окото.

19

Анонимен

преди 3 години

Какъе български ген бе.......ти Оригинална История на България чел ли си , виждал ли си някога , нямак как да знаеш.Българите са доведени от земите на сегашна Украйна самия Хан Кубрат е погребан там ( въпроса е защо не в България) и само около 200 г след това насила Християнизирани от Византия годината е 866 г.

18

ЕС не работи

преди 3 години

В Полша вече втора година има икономически спад и тази есен ще се засили рязко. В същото време САЩ и ЕС наляха в Полша близо 300 милиарда евро да я правят витрина на русофобията. А ние богатите българи наливаме милиарди в икономиата на САЩ като купуваме остарели самолети които никога няма да бъдат доставени.

17

Анонимен

преди 3 години

Инцидентът с Навални е спихнал като пробит балон, а някои западни лидери изглеждат жалки, след като отправиха страховити обвинения срещу Русия. Тези лидери участваха в поредния епизод на сериала "Кървавата Русия и нейния жесток тиранин" и сега трябва да отклонят вниманието от това, особено след като парламентарната опозиция в Германия вече започва да шамари Меркел по този въпрос.

16

Факт

преди 3 години

Меркел по-скоро предизвиква катастрофи(като тая с мигрантите),отколкото да ги предотвратява.Пионка на Сор*ос.Добре че германската икономика си върви независимо от политиката,концерните си знаят работата,а покрай тях и по-малките.

15

Анонимен

преди 3 години

Теа странни "Хипотетични" коментари теа 11 дето долу на контакти им пише имената ли пишат коментарите..........хаха

14

Анонимен

преди 3 години

Важна е само България и Хората които са с български ген. Всичко друго е прах на вятъра.

13

А ние

преди 3 години

си мълчим, когато Франция, Германия и Полша унищожават нашето селско стопанство с дъмпингови продукти.

12

Анонимен

преди 3 години

Много са ми интересни опорките на кремълските слуги. Винаги всичко е в бъдеще време, а да поразсъждават върху кочинката блатная не се сещат.

11

Анонимен

преди 3 години

Като спрете да крадете Новините от други сайтове и сайта ви умира за 2 денаСайт пълен с 100% крадено

10

Анонимен

преди 3 години

Германия е на ръба на пропаста. Ако страните от източна Европа имаха икономики и произвеждаха сами без да купуват немски стоки Германия ще рухне. Германия живее от износ, може да произведе и 10 пъти повече, но няма кой да го купи, на запад все повече обедняват, САЩ също им налагат мита, затова бяха унищожени икономиките на източна Европа, да купуваме западни и най-вече немски стоки.

9

Анонимен

преди 3 години

Чрез ЕС, в този момент Германия притежава най- много колонии от всички държави в света.Обаче не знаят (обикновенните хора не "елита" им), че четвъртия райх ще е на българите.Заредете си пуканки, скоро филма започва.

8

Анонимен

преди 3 години

С индивиди като торите се действа само с твърда позиция. Иначе ти се качват на главата. Това са крайно нагли хора, на които целият им живот преминава под девиза "***** другарче". С такива хора компромиси не се правят и европейците много добре го знаят.

7

Анонимен

преди 3 години

Русия измести Германия от мястото на пета световна икономика и я остави назад, поде според статистиката на ЦРУ, а реално Русия произвежда пъти повече от Германия.

6

Анонимен

преди 3 години

Цяла Европа носи германците на гърба си.

5

Анонимен

преди 3 години

Катастрофи има само в комонизките мозъчета, най-големия губещ от Брекзит ще е Русия, не се съмнявайте в това! Механизма ли, много просто, и ЕС и ГБ ще бъдат частично ощетени затова ще започнат да правят парична оптимизация, лихвени проценти, изкупуване на лоши кредити и т.н. Като стане въпрос за монетарна политика Русия, Турция и Венецуела са първите в списъка, които ще го издуат понеже си нямат понятие как функционират парите и как се прави бизнес, конкуренцията на пазара ще ги досъсипе. Понял