82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 87Догодина вие с БСП отивате да пасете патки, но е възможно и тоя шанс да не ви се даде!

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 83Ако пък вземеш и да помислиш може и да разбереш, защо така са гласували ДПС!Понякога е хубаво да се гледа в корена на събитието, а не на повърхността само...

80

Анонимен

преди 3 години

Има огромен глад за политическа алтернатива извън БСП и ГЕРБ.И? Ако наистина има глад, както твърдят "цоциолозите", защо никой не иска да задоволи този глад? Да вземат и да се саморазпуснат ГЕРБ и БСП ли, за да се удовлетвори желанието на дърдорковците?Аман от недоучили учЕни....

79

Анонимен

преди 3 години

До БСП иска промянаДа премахне всякакви калинки и *** от агенции и министерстваточно бсп напълни държавната администрация с калинки и мухляри. Прочутата Калинка е член на БСП!

78

аа

преди 3 години

това е най-смисленото заглавие на статия от много години в този сайт

77

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте за Слави чалгата да се хапете отзад

76

Въпрос към Курнелия?

преди 3 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

75

Анонимен

преди 3 години

Догодина герберастите отивате да пасете патки. Не че и за това ставате, ама да ви се даде все пак последен шанс в живота.

74

Анонимен

преди 3 години

Относно нестихващите антиправителствени протести в страната, Кольо Колев изрази мнение, че няма място за диалог.правилно, никой няма намерение да говори с няколкото прошлека на улицата.

73

до 67

преди 3 години

Актуализирам числото, с тебе стават 101. Други въпроси?

72

Анонимен

преди 3 години

Разбира се ДСБ са най-жалки, отново.През 2013 сваляха Доган да качват Борисов ,а сега ще свалят Борисов да качат пак Доган.Радане.,Радане..Нищо не става от вас.Когато бях в ДСБ ние влизахме в партия с християндемократични възгледи.Оказа се пълна с гейове на Любен Гоцев и чеврени атеисти.Костов уж вярвал...В парите ,естествено.Когато разбрахме повечето ,че това е шайка адвокати на бандюги се махнахме и проклехме ДСБ.Това е най-отвратителната измама в политиката на 140 г ТБД.Тя не е за ЕНП.

71

Анонимен

преди 3 години

ДПС нямали интерес от сваляне на правителството според червен Колю. Но вчера гласуваха против Караянчева. Кольо как да ти вярва човек?

70

Лелее СМЕХ..

преди 3 години

АЛТЕРНАТИВНАТА НЕ Е "ЛЯВА"..... А, ЛЕВАШКА... ХАХАХААА.....!ТОВА САМО ЧЕРВЕН КОЛЬО , МОЖЕ ДА ГО ИЗМИСЛИ... ХАХАХААА.... АМА, НЕМА ЛОШО..... НАЛИ ЗА ТОВА МУ ПЛАЩАТ---ЗА ДА ДРЪНКА СМЕХУРИИ...!!!???ВЕЛИКИ ПРИКАЗКИ---ЗА МНОГО ПАРИ, БЕ....!!

69

отровна гад

преди 3 години

БСП и Радев са едно и също!

68

Лелее СМЕХ..

преди 3 години

"ДА БЪЛГАРИЯ", БЕЛА РАДА И Е.МИЛИОНЧЕВА.... ХАХАХААА.... СМЕХ!!ЕГАТИ КОМБИНАЦИЯТА..... ЕГАТИ "СДС-то...... ХАХАХААА......

67

Анонимен

преди 3 години

Комунистите собствените им съпартийци не могат да ги гледат и ги посоват, а те тръгнали да взимат властта. Наглост безпределна.

66

Много жалко

преди 3 години

Заради "Да България" и Радан дясното в България ще губи гласове за изборите. Как можеш да се прегърнеш с Елена Милиончева и да разчиташ, че десни гласоподаватели ще гласуват за теб на изборите...

65

до 57

преди 3 години

Що, сега демократи ли ни управляват.

64

Анонимен

преди 3 години

"Има глад за политическа алтернатива извън БСП и ГЕРБ"Не е глад, а липса. Може и да има някое и друго неориентирано и заблудено *** по площадите, но говорителите на протеста са дъртаци.Защо младите хора не вземат думата и да кажат какво искат?Или дай там, той Бабикяната учен човек, умее да приказва, нека той говори.Нов бардак, със стари и компроментирани кадри, които бяха разгромени на последните избори - няма как да стане.

63

Бсп е в будна кома..

преди 3 години

Какво беше това Бсп, че нещо не си спомням ?