97

тигъра

преди 3 години

Да.Един загубен човешки живот или 100 са по-малко фатални от икономиката.

96

Анонимен

преди 3 години

Уникално умен. Икономиката, финансите, международните отношения са силната му страна. От всичко разбира.

95

Не извратен тип

преди 3 години

Този престъпник води българските деца към кастрация чрез ваксинацията на СЗО.Един ден този ще падне на бесилото

94

Анонимен

преди 3 години

На тоз, Ботев щеше да му тегли куршум още като зърне. Уви погуби го подобен безродник.

93

Пижо

преди 3 години

Всяко затваряне на икономика щяло да бъде фатално ... но не беше фаталбно като я затвориха при 20-30 заразени на ден!

92

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБЕРСКИ - стига циркове, оставете България на мира !

91

Не извратен тип

преди 3 години

16.10.2020г,национален протест за сваляне на хунтата и физическата и сърт.Молебен за смъртта на хунтата

90

Браво!

преди 3 години

Епа умното си е умно- плати за хамериканските хвърчила преди да ни удари кризата, далновиден си е тиквун, спор нема!

89

Анонимен

преди 3 години

При цялата галимация покрай Караянчева ГЕРБ и клика вчера са гласували текст, с който на практика узаконяват всички произволни харчове на правителството, направени от 14. 07. 2020 досега извън законите. Никоя медия не го отбеляза. Това е и целта. В това е и мафията.

88

Анонимен

преди 3 години

Мерките са едни от най леките в Европа, но това се дължи защото и управляващите не вярват във вируса, специално Вожда, което е плюс за него :)) Както виждате, ще не ще се научи да слага маска, след посещенията му в Брюксел, не че вярва в медийния вирус :)) Аз слагам само когато вляза в голяма хранителна верига, веднъж направих експеримент, като влязох без маска, охранителя щеше да получи инфаркт от безсилие, та затова нося, та да не вземе някой да си пукне на работното място :))

87

Анонимен

преди 3 години

Хе хе, опазването на околната среда, мравките се загрижили, пазители на околната среда. Околната стреда може да изчисти човечеството за минути, те тръгнали да я спасяват, че даже и климата ще борят, ще управляват климата! Смешковци.

86

Барба Ганиос

преди 3 години

спокойно икономиката ще е широко отворена, като краката на мис бикини в резиденция барцелона!

85

Анонимен

преди 3 години

Това го знае всеки и без Борисов да го казва. И това е и целта - рестарт. Западната система се провали и в този си вид може да съществува само ако има нови колонии с евтини ресурси, но ресурсите са в Русия. А там не бива, ще ядат бой.

84

ФатаМоргана

преди 3 години

И вашите партийци гласуваха субсидия за въглищарите... вместо да дадем пари за нещо ново, ние даваме на нещо умиращо. Не заслужавате доверие г-н Борисов.

83

SHEFA

преди 3 години

ЗАТВАРЯШ -И Е СВЪРШЕНО С ХОРАТА.-ПРАВИ СИ СМЕТКАТА ХОРАТА НЕ РАБОТЯТ ТАМ КАДЕТО ЖИВЕЯТ-ОСТАВАТ БЕЗ ЛЕБ-А ТИ БЕЗ ЗАПЛАТА.

82

до 88

преди 3 години

Затвориха защото имахме само 1 лаборатория.Нямаше аспиратори.Нямаше маски, шлемове, очила и дрехи за медиците.Нямаше нищо.Нямаше дори тестове.Някои страни от Европа рекламираха тестове опради грешки над 70%.Кой ви е затворил?Света се затвори.Трябваше да ви пуснат да излизате с смс като гърците и сърбите.А вие по цял ден обикаляхте до магазините и аптеките без ограничения.Пълно е с ***.Това бяха най-леките мерки в Европа.Нямаше нито една грешка.

81

Анонимен

преди 3 години

Румен Ветото пауър Пойнтов се похвалил на Мецотакис с успехите на Борисов.Това да говориш в България едно и обратно на казаното да говориш на Мицотакис е раздвоение на личността.Граничи със шиз.офрения.Самопоканил се в края на срещата на пролет да гостува на Мицотакис.Никой не го кани никъде. Тръгнал да се самопоканва.

80

1

преди 3 години

Около 60% от хората са срещу ГЕРБ и ББ, но останалите?Ден след ден гледам про сташките изцепки на отровното трио,доста внимателно наблюдавам и алтернативата - корнелия,слави,доган и някакви русофилски президентски протежета и ми става все по тревожно.Доказани клептомани,чалгар дето едно семейство не съумя да създаде и русофили готови и майка си да продадат на путин.И ми става все по-тревожно.Що за народ сме, на един Борисов не можем да намерим достойна алтернатива.

79

Анонимен

преди 3 години

гледай го вола, пролетта съсипа икономиката със скaпаните мерки при 6-7 заразени. Върха на глупостта бяха КПП-тата и декларациите.

78

Анонимен

преди 3 години

Какво става с Румен пауър пойнта?Няма ли да им направи презентацийка за климатичните промени?XD