79

баба мара

преди 3 години

след като не мога да си купя една супа за обяд върнете ддс както си беше ида фалират изобщо не ме интересува това е капитализъм това са пазарниотношения

78

Нагъл бизнес

преди 3 години

Заради наглеци като Алибегов и тяхната дребна печалба сега сме на този хал. Стига си е показвал му_рата. Кръчмарския бизнес е олицетворение на сенчестия бизнес. Призовавам управляващите да не им се връзват повече на плача и да мислят за нормалното население, от което зависи реалната икономика.

77

барба ганиос-ците

преди 3 години

начело с умните си лидери, пропиляха лятото, вместо да бяха затворили всичко на топлото и всички са се бяха маскирали и сега вирус да нямаше, ще карат най-тежката зима в живота си с надежда да оцелеят!

76

Анонимен

преди 3 години

Като им намалиха ДДС някой от мин. на финансите измери ли ефекта на тази мярка? Заведения, цветарски магазини и плод-зеленчуци са 95% на черно. Как така има реверанс към тях точно? Там са заети масово нискоквалифицирани кадри, я имат договори на мимимална заплата, я не. Това ли е масата в България? Тези хора ли са бъдещето според партиите? Да ви имам политиката.

75

Студентите

преди 3 години

Значи студентите могат да хванат вируса на лекция и трябва да учат онлайн, обаче в Клуб 33 не ги лови вирусът и си ходят.

74

как боко ще спаси

преди 3 години

туристическите агенции (частни дружества): Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова и министърът на образованието и науката Красимир Вълчев препоръчаха дпътуванията на учениците да обхванат повече деца, а насърчаването им ще стимулира дейността на специализираните туроператори, които пострадаха най-много от пандемията. ето как ПАРИТЕ НА РОДИТЕЛИТЕ ще потънат в изтънелия джоб на агенциите (частни фирми), а КОВИДА ЩЕ БЪДЕ БОНУС. ЧЕСТИТО

73

Анонимен

преди 3 години

Стягайте опинците,след три-пет години който е оцелял ще продължи да се храни от тоя бизнес!

72

Анонимен

преди 3 години

Що не видите какво става нощно време по дискотеките и кръчмите, как никой не ходи с маска и се прегръщат и лижат като ненормални...... после имало ръст на заразените...как не омръзна на някой хора да висат по тези заведения по цял ден и нощ като откачени.

71

wtf

преди 3 години

Защо се дава гласност на този изключително противен и арогантен човек...

70

Замислен

преди 3 години

Така и не разбирам от кога *** започна да дава здравни съвети?

69

Въпрос

преди 3 години

Защо този го тиражирате постоянно? Какво ме вълнува мен кой яде на ресторант и кой не. Аз скоро почти не съм ходил освен ако някой не ме е поканил и няма как да откажа. И далеч не е причината вирусът. Не съжалявам, че не ходя обаче.

68

Заразно Зло:Бергамо2

преди 3 години

вижте му мутрата - изглежда на изпечен мошеник, на който не му пука за вашият живот, пука му как да вземе вашите пари!! затваряне на всичко сега веднага и въвеждане на КПП-та!

67

До 59 и 60

преди 3 години

Има страшно много руснаци-нобелисти. Гугълнете Nobel Prize winners from Russia и излизат - и от Русия, и от Съветския Съюз. Не съм русофил, но истината го изисква

66

Анонимен

преди 3 години

Еее.. още две три години .То не остана .Ще мине като два дни.

65

Ужас

преди 3 години

Плюя на този **** ****! Като го видя и ми идва да си счупя монитора! Ако заведенията бяха изрядни данъкоплатци, коректни към държавата и служителите си, съм съгласен да се дават реципрочни помощи при затваряне и ограничения, като естествено трябва да спазват стриктно всички разпоредби и мерки! Ако не са, което е на 99%, да се оправят!!!

64

Анонимен

преди 3 години

Както и намаляването на ДДС за кръчмар и те от 20% на 9% има Нулев резултат!

63

Анонимен

преди 3 години

Всички решения на ГРОБ имат нулев здравен ефект, ресторанти, чалготеки и стадиони пълни, ама до Благоевград не мога да пътувам и на простест не е препоръчително.Някои май ги е страх от народната любов. Футболните фенове нали йм казаха, как ни затворите стадиона идваме на площада и Лойко веднага извъртя гъзето като кючекчийка.

62

Нощният живот

преди 3 години

е прерогатива на мутрите. Не можем да ги лишаваме от естествения им хабитат.

61

Анонимен

преди 3 години

До Отворете някой сайткуку

60

Анонимен

преди 3 години

Според него явно и миенето на косата има нулев ефект. Изглежда много компетентен, не знам защо не е в щаба вече