31

леле как ги мислите

преди 3 години

тотален смях, няма такова нещо ! Брат ми живее там и това което сте написали, е пълна измислица ! хахахахах

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32Нелепо е червен каскет да прави оценки за София.

29

Анонимен

преди 3 години

Нелепо е да наредиш София до Рим и Атина. По добре до Тирана,Кишинев или Косово

28

Анонимен

преди 3 години

Както писа пича по надолу, 90-те си бяха проблемни, но тогава заведенията си бачкаха до сутринта, какви ли не бабаити имаше :) Сега не виждам кой знае каква опасност, може и да има някой наркоман, но общо взето си е спокойно :)

27

Елена

преди 3 години

Откъде *** Василева вади тези данни? Да сравняваш Рим, Атина и София е невъзможно, най-вече заради притока на туристи в първите два града. И притока на мигранти. София е спокоен град, винаги е бил такъв. Е ако искате проблеми може да се звъртите около Филиповци или около Илиенци. Нощем. Но престъпност, слава Богу няма. Дойче Веле не за първи път маскари България. Лява медия, какво да се прави, ултра лява даже.

26

Я па ти..

преди 3 години

До Анонимен 26 Коги ?

25

Анонимен

преди 3 години

След като атават толкова много обиринощем, едва ли ще е безопасно да попаднеш в маршрута на обирджиите. По-добре серазхождай денем и избягвай усамотените места. По спирките на градския транспорт да става опасно напоследък в тъмните часове.

24

всъщност,

преди 3 години

качеството на живот в София няма как да се е повишило предвид наплива на хора с особен манталитет, но действително катерим класацията просто защото нивото в хубавите европейски столици рязко се срина, знаем защо. В началото на 90-те в Лондон спях на отключена врата. През 2005-та ходих, слисах се от грубиянщина и скандали по улиците. През 2015-та вече си беше опасно, дори и около площад Трафалгар. В Париж е същото вече - афр. гето. Та така... на фона на тези градове сме си добре тук.

23

непукист

преди 3 години

Винаги съм живял София и тази информация искрено ме изненада. 90-те години бяха повече от проблемни, но от поне 15 години не съм виждал или усещал проблем в нощна София. Самият факт, колко са пълни улиците нощем и то със сами хора или двойки противоречи на тази статистика. Но може и мнението ми да е грешно и да се базира само на активни хора в центъра.

22

Анонимен

преди 3 години

Здравейте, африканци! Разхождате нощем в джунгла по-безопасно от София?

21

Анонимен

преди 3 години

Те ако питате бабичките ги е страх да ходят и до тоалетната сами.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18Я кажи, как го реши това, или само по "усещане"?

19

Анонимен

преди 3 години

Ако нямаше роми и мигранти, процента щеше да е по-висок.Да направят проучване по квартали и ще видят, че съм прав.

18

Анонимен

преди 3 години

До До 6/10Теб мутрите закачат ли те? Какво ти се е случвало с тях?

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Ти май от софийското поле не си мърдал по далеч.

16

.

преди 3 години

София е гето, в което съм роден по времето, когато не беше още гето, но което се радвам, че напуснах окончателно!

15

Анонимен

преди 3 години

Опа, още една кофа помия от лявата перверзия върху гордите българи. Аз се разхождам на всякъде из страната и софия, и никъде не ме е страх, никъде не съм се почувствал застрашен. Медиите наливат тотално разделение и перверзиа със фалшиви идей и пробутване на разделение, на перверзия на гнусурия! Света отива към война бутана от тези дето контролират медиите! Днес.бг - вие сте част от тази сервилност и ще сте отговорни за цивилната война която искате.!!

14

АнонимеН

преди 3 години

ЗА СОФИЯ Е ВЯРНО НО ЗАВИСИ В КОЙ КВАРТАЛ!

13

Анонимен

преди 3 години

До 8Да, не писах за конкретен район, защото се подразбира. Живял съм и в трите града, най-кратко в НЮС. Бил съм в Харлем и Бронкс и беше ужасно,далеч по-зле примерно жт Обеля и Овча Купел, където също съм живял. Дори и централни части на Манхатън е доста пълно с клошари, в някои станции на метрото има цели катуни от бездомници и наркомани. В Лондон и Париж е трудно да видиш бяло лице, като ходиш навън.

12

Анонимен

преди 3 години

Да но навсякъде в страните около нас е много по чисто У нас навсякъде отпадъци хвърлени по улиците