108

Анонимен

преди 3 години

Този, ако беше в Китай, досега да го бяха гръмнали 17 пъти.

107

Анонимен

преди 3 години

А не трябва ли по презумпция щом някой е бил в контакт с болен от ковид да се изолира за 14 дни? ------Защо реши, че е бил е контакт?Да не са се целували? Гербаджиите, които бяха контактни на хора с положителни проби, изллираха ли се?

106

Анонимен

преди 3 години

Противоположностите се привличат.

105

Анонимен

преди 3 години

Как така ще преглежда деца като може са е болен от Covid! ------ Че той винаги може да е болен от нещо, как работят лекарите според тебе? Всеки по всяко време може да е "болен" от някакъв вирус. Ти си за освидетелстване с тези разсъждения.

104

Активно мероприятие

преди 3 години

Явно човек трябва да избягва контакти с каквито и да било представители на загнилата сифилистчна върхушка.

103

Аман от луди

преди 3 години

Доц. Мангъров трябва да се освидетелства, защото думите и д действията му свидетелстват за психическа отклонения! Как така ще преглежда деца като може са е болен от Covid! Аман от луди! И тоя е като Тръмп

102

Анонимен

преди 3 години

Как така лекар, който има пациенти деца и доказано е бил в контакт с ковиден ще откаже да си направи тест? Без тест наистина ли ще бъде пуснат при колегите си и пациентите си?

101

Анонимен

преди 3 години

А не трябва ли по презумпция щом някой е бил в контакт с болен от ковид да се изолира за 14 дни? Как така Мангъров отказва да направи тест и да се изолира? А ако е болен как ще ходи в болница при пациенти? Абе български лекарски съюз съществува ли?

100

М е началник на

преди 3 години

клиника в инфекциозна болница.Воюва с по-големи капацитети от себе си(той не е лекувал болни от Ковид19),обвинява ги в конспирация.Типично заизпаднал в кризата на средната възраст.Отказва да се карантинира.Хайде давидим сега,след като е бил в контакт със заразен,как ще го канят водещитемногознайковци по разните телевизии,да им казва,че ковид е леко грипче.

99

eve1

преди 3 години

Абе,че човека си е луд,луд си е в това няма нищо страшно,страшното е колко много му се връзвар на бръщолевенията и консперативните му теории!

98

Анонимен

преди 3 години

Смел мъж и умен, точна противоположност на премиера.

97

Dido

преди 3 години

Само като му погледнеш очичките и ти става ясно, че човека не е съ всички я си! Какво да говорим повече за теориите му?!? А за тези които му се вързват бива да се прегледат специалист! От Ковид може и да те излекуват от толкова тежка шизофрения - не!!!

96

Анонимен

преди 3 години

Нито един живот не са погубили или разрушили съветите му. Ти каква информация за погубени животи кмаш?

95

до 103 от 97

преди 3 години

а на мангъра кога ще му се върне - съветите дето даваше колко ли живота са погубили или разрушили?!

94

Сат Н

преди 3 години

До БОДИЛЩо за демонстрация и то на лекар ????------А ти от позицията на какъв оценяваш кой от двама лекари е прав?

93

анонимен

преди 3 години

До до 100 от 97Той дядо Боже си сбира вересиите когато той си реши и не пита кога ти е сгодно! Връщането може да е във всякаква форма!

92

анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Любенов се е съмнявал за себе си още преди срещата д-р Мангъров. Пуснете си на запис разговора и му вижте физиономията. През цялото време липсваше обичайната му насмешка и лека високомерност."И е направил какво? Отишъл на работа както всеки ден - срещи с персонала в БНТ, интервюта...! Съмнявал се бил! Ако се съмнявам че съм с разстройство - ще си стоя в къщи и ще плюскам СТОПЕРАН, няма да тръгна с градския транспорт примерно!

91

до 100 от 97

преди 3 години

мен не ме е страх от това да ви се върне - вече го изкарах в чужбина, още март месец и сигурно още имам имунитет. на 2-рата седмица след няколко дена 40 градуса температура, кашлях кръв и отслабнах близо 15 килограма. обаче, прескочих трапа, но още съм сравнително млад, тоя на снимката не го виждам, ако го удари същата мутация, дето аз карах, е до там.

90

анонимен

преди 3 години

До анти-фен на мангъраКоя от всичките 1234 мутации си харесваш и му пожелаваш?! 1234 до края на юли и още колко оттогава! Мутациите са по данни на Световната здравна организация, не от патриаршията!Внимавай с пожеланията и клетвите - всичко се връща!

89

Сата НАТО

преди 3 години

Еми няма да го помете никаква чума. Докато не откачите от страх и не се набутате в болница да ви убият, нищо не може да ви помете.