127

винаги истината

преди 3 години

КАЖЕТЕ МИ 5 ПРИЧИНИ ЗА КОИТО ТРЯБВА ДА УВАЖАВАМЕ САЩ , А АЗ ЩЕ ВИ КАЖА 10 ЗАРАДИ КОИТО ОБИЧАМЕ РУСИЯ

126

Анонимен

преди 3 години

НАТО и ЕС вън от България!!САЩ е най-големия враг на България!!Дружбата с Русия и Китай е единственото спасение за България!!

125

ami pravilno !!!

преди 3 години

...kakvoto povikalo ...takova otvarnalao !!!

124

Скептик

преди 3 години

Смях. Националистите в България са Каракачани, Евроопеистите - джендорви, а Американистите - ционисти

123

850 000

преди 3 години

Оооо, половината имоти в България били руски. А колко са американските?

122

Анонимен

преди 3 години

Пуделите добре джавкат по команда на господарите, но на пуделите вече 30 години старателно джавкане и навеждане, а още не им е разрашено да пътуват свободно на Запад при господарите.

121

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен 127: Да гоним нашите русофили? Законовата форма е създаване на лагери за превъзпитание на русофилите в русофоби. За по-голяма г'лупост от това не мога да се сетя. Ти нещо да предложиш?

120

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен 126: Като изключим проекта Набуко, в закриването на който нямаме никакво участие, всичко останало, което си цитирал като факти е вярно. Но не става ясно какво предлагаш. Кое да спрем, кое да разрушим, кое да национализираме?

119

Анонимен

преди 3 години

Вие още ли не сте разбрали че ГЕРБ са проруските ***.

118

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се помисли за законова форма и освен руските шпиони трябва да започнем да гоними нашите русофили. Те са родостъпници и предатели и не заслужават да живеят в България.

117

Анонимен

преди 3 години

На това му казват "дипоматическо съкращение";)РФ отдавна държи "12-те стола" на БГ икономиката!- около 850 000 недвижими имота в БГ собственост на граждани на РФ!- повече от 350 000 руски собственика не са плащали данъци за последните 5 години!- около 85% газ и нефт в БГ през руски концерни!- тенденциозно участие в закриването на проекта "НАБУКО" за сметка на другите росийски потоци!- и тдЗад тези "проблеми" не стои само президент, а и всички други участници - министерства и парламент!!!

116

Анонимен

преди 3 години

Незабавно трябва да скъсаме дипломатичните отношения с Просия.

115

Анонимен

преди 3 години

България бъка от руски шпиони и диверсанти.Помните взривовете в Арсенали Сопот.

114

Тикволандия

преди 3 години

До Тонката: Според мен трябва да се започне от АЕЦ Козлодуй - строена е с руски реактори. Да се взриви и събори до кота нула за да се знае, че в България нищо руско не може да има.

113

Анонимен

преди 3 години

кога ще започнем да гоним джендърите към Брюксел, че да се успокоят и да ни оставят в по-нормален свят?

112

ВЪПРОС

преди 3 години

Ако скъсаме дипломатически отношения . . . коя партия ще увисне като прани *** А ? Закриваме посолствата и готово , една партия у нас ще изчезне ! ! !

111

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54Дали швейцарците биха позволили руснаците да ги шпионират??? Швейцарците имат яка репутация на истинска нация, руснаци, американци и целия свят го уважават и искат да търгуват с тях! Ние българите можехме и все още можем да бъдем като тях ако изкореним простащината и БКП-то от нашия манталитет, като дадем предимство първо на простащината и после БКП-то само ще се затрие!

110

Тонката

преди 3 години

Пак ще напомня,че първо трябва да се започне от паметника на Съветската Армия:):):)Тръгнахме ОК,Мавзолея махнахме,добре,петолъчката махнахме,добре,онова железо до НДК добре,аре взривявайте го и този *** бе:):):)Са ако Сидеров,Фигуранта,Костя,Ерменков,Еленко Божков,Волгин,Йончева и Карбовски мислят,че Руснаците са им некви братя,аз мисля точно обратното:):):)От целото Сесесере уважавам много само Рускините,защото много пият и лесно се раздават(отдават)

109

Анонимен

преди 3 години

Има още много руски шпиони за изгонване от България. Поне още 1-2 хиляди.

108

Анонимен

преди 3 години

До 115За какво да съм ти благодарен бе бляяд?