27

Анонимен

преди 3 години

Искам филм за родните кол центрове - шуробаджанащина, шефката която бута хора от екипа си по стълбите, 40-годишна служителка, която се заяжда с другите агенти и щяха да я бият, масовото друсане с диазепам и валидол, общата колежка, която е овършала целия етаж и др.

26

Анонимен

преди 3 години

Тия са пълни смешници в Холивуд. Нещо се случи и веднага филм и абдалите ходят да гледат и ония събират милиарди.

25

избирател

преди 3 години

Някой писа,че била бг. ***?Хм?Странно???Бг. *** с 4 милиарда долара!!!Роден и израсъл съм във Варна,но вече съжалявам,искам да съм селото на Ружа!!!

24

Ro

преди 3 години

Ех, и ние сме дали нещо на света...

23

избирател

преди 3 години

И кво,никой за нищо не ни смятал,не сме били важни,никой не знаел кои сме?!Първенци сме си ние,във всяка сфера,но поединично!!!Няма ни,като отборни играчи!!!

22

Анонимен

преди 3 години

А филм за Dortome и Queste кога? Пълно е с такива лъже фирми в София.

21

аз-ът

преди 3 години

с глас се смея как тази *** (жената наистина е от малцинствен произход , тя никога не го е крила това) успя да навре 4 пръста отзаде на алчния свят. В този случай няма разлика между българи и американци. В алчноста си, в желанието за лесни, незаслужени пари, хората от целия свят са готови да вършат невероятни глупости без въобще да си ползват главите по предназначение. Влизал съм на сайта им - изрично пише, че са от България, колко луд требе си да купуваш български биткоини бе ?!!!!

20

Анонимен

преди 3 години

Ружа е само родена тук, а от дете живее и се възпитава и интегрира /очевидно добре/ в Германия. Немска гражданка е! Каква България търсят тук? А немците ни лук яли! Е бре!

19

смях

преди 3 години

малка поправка Das feik 6 ( vundaba ) - 10 years gold ГЕРБ FAKE управление ! Нека ще ! С участието на меркел и други.

18

Анонимен

преди 3 години

ооооохххх, ядох боб и около мен не се диша...

17

Totenkopf

преди 3 години

Поредните фейк новини, няма как човек изгубил 300 000 $ в пирамида да го сложат изпълнителен продуцент!

16

Анонимен

преди 3 години

Айде, пак се прославихме!

15

Анонимен

преди 3 години

Вижда се колко яко е деградирал Холивуд след като са тръгнали да правят филм за някаква измислена бг ***.П.П. Всъщност който е гледал холивудски филми на ТВ с висока резолюция е наясно какви бълвочи се предлагат в последните 15-20 години. Пълен шит.

14

крипт

преди 3 години

Тя е поставено лице, основните измамници им забравих имената ама са с дълга практика във финансовите измами и майа бяха британци. Много отдавна се занимавам с крипто и си спомням когато се заговори за тези. На всеки нормален човек беше ясно, че е измама защото нямаше нищо общо с крипто света ама балъчета винаги е имало.

13

4epa

преди 3 години

ДА ПОКАНЯТ КОРНЕЛИЯ НИНОВА ЗА РОЛЯТА- ТЯ ЩЕ ПАСНЕ КАТО ШАМАР НА ВРАТ !!!!!!!!!

12

MC ФараонЯ

преди 3 години

Лелееее, колко изкукуригали хамериканци има щом Ружето им е прибрала милиардите!

11

Анонимен

преди 3 години

Чак не мога да повярвам, че изпълнителен продуцент от Холивуд се хванала на глупостите и лъжите на българката Ружа с 300 хил. Колко лековерни хора имало в Холивуд !

10

Анонимен

преди 3 години

Кой ше играе Бойко във филма Той погреба България

9

айде бе

преди 3 години

До 5Как пък никой да не се интересува от милиардите на Бойче, а госпожо ***?

8

До 5

преди 3 години

С какво и колко ББ е окрал българите - никой не се интересува! Този филм се прави щото са пострадали американци. Холивуд не проявява интерес към геноцид над ***, извършван от собствените им политици!