5

Победихме, да-а!

преди 3 години

Истинският победител са организаторите на турнира "Ролан Гарос" И те обаче са били засенчени от Йорданка Фандъкова, организирала и гарантирала феър-плей на тазгодишния маратон в София. Оливера Йевтич, изблъскана в самото начало на надбягването от друг участник, неоткрит нито от полицията, нито от организаторите, може да потвърди това, от висотата на своя опит като участничка в пет олимпийски игри. Джокович има шанса да играе, Оливера Йевтич - не. Дано поне да не е получила тежка контузия.

4

до джурналята

преди 3 години

29+27 = 57 ли бе, господа джурналя?!(я обратно в 3-ти клас):D :D

3

Анонимен

преди 3 години

Надал е на път на пренапише тенис историята.Треньорът му Карлос Моя категорично заяви, че очаква Рафа да завърши кариерата си с поне 15 титли от от Ролан Гарос. Днес си пролича, че това не е пожелание, а реалност.Седем мача без загубен сет, геврек за Джокович на финала.Безспорно Рафа е феномен на червено и ще остане ненадмит!Но най-ценното у испанеца са трудолюбието, скромността и пълното посвещаване на тениса. Истински пример за младите. Как не строши една ракета през цялата си кариера?!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Джокович такъв секс не беше отнасял досега. Надал го изяде със се парцалите. Аблосютен доминант !

1

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Сърбина трябваше да...извика масажьора си,един час да го...масажира по средата на мача,та матадора да се...вкисне и да загуби мача.Що не го направи ве момче,сега ще търпиш...загуби и ще вземеш само 0,8 милиона евра от наградния фонд.