44

Хмм

преди 3 години

Ясно. Буса е на фирма на някой от ГРОБ.....

43

Ердоган

преди 3 години

Наложиха по-тежка мярка на Милен Цветков , който се удари с джип на малкият Кристиан.Милен вече е задържан за 72 часа и е обвиняем за причиняване на неудобства на пътя за малко дете Кристианче.От събраните до момента доказателства от прокуратурата става ясно, че автомобил на Милен Цветков е бил паркиран неправилно на пътното платно преди светофара, което е довело до тежкия инцидент.

42

FF

преди 3 години

..в спрял камион.Остатъчната скорост с която се е забил означава нулева реакция за десетки метри.Няма наченка на корекция.Можел е да скочи отстрани.Което е второто действие когато няма накъде..след натискането на спирачките.Отделна тема е инфраструктурния въпроса...Съд за АПИ КПП без надлежна инфраструктура..Всички знаят че там стават колони..кой проспива проблема.?

41

FF

преди 3 години

Мисля че е нужна подписка за спасяването на шофьора на камиона.Тези обвинения са безпочвени нагли непрофесионални итенденциозни.Няма никакво значение зашо е бил в покой.Можеше да е последен в колона,може колоната да се е оттеглила а да не може да запали,.може да му е лошо и с цел да запази други животи да се е отпуснал на седалката.Това не го прави убиец.Всички сме шофьори но това е погазване на всякъкви норми. Тъпана с бусчето е имал варианти дори в оставаща секунда.С тва ивеко да се натресеш..

40

Анонимен

преди 3 години

Питам се шофьора на буса къде е блеял за да не види цял тир пред него !?!?!??!?! Пак ще го отнесе не тоя който трябва !!! На тая територия сигурно половината затворници са без вина там !!! А най големите престъпници си пълнят спокойно шкафченцата на свобода ....

39

iii

преди 3 години

Защо още от вчера всички медии в един глас се мъчат да ни убедят, че виновен е тираджията? Очевидно е, че вината е в буса. Има нещо много странно в медийното отразяване. Бог да прости душите на починалите при инцидента.

38

оправете заглавието

преди 3 години

... "се удари" - деятелен залог // ""бе ударен" - страдателен залог на глагола.... Дано Господ се смили над душите на невинно погиналите! ! !

37

до 42

преди 3 години

И аз така ги виждам нещата ,имам и над 2 000 000 млн км. нещо му е отнело вниманието и после е било късно .

36

Без да съм адвокат

преди 3 години

Ама мога да разбия всяко обвинение на всеки прокурор по настоящия казус.Само ще ги питам дали знаят какво е:Спирачно разстояниеСпирачна силаСпирачна масаСпирачен пътМаксимална безопастна скорост за изпълнение на горнита условия.????

35

не е правилно !

преди 3 години

Защото всички тирове спират на платното понеже няма накъде да продължат отпред е бариерата, а място за безопасно паркиране нашата държава прави само след подобни трагедии ,следователно за спирането е виновна пътната агенция ,да вярно е другите шофьори са били дръпнали малко напред ,може и без габарити да е бил ,но за спирането си е виновна нашата инфраструктура имало е и други катастрофи ,но нищо....

34

Анонимен

преди 3 години

А ако камиона беше спрял преди 20 секунди заради спукана гума и шофьора на камиона не е имал време да обозначи? То е очевадно че микробуса е карал с много висока скорост на прав и равен път. Обаче като е видял камиона е било късно. Втория вариант е че е гледал телефона нещо и като е видял камиона не успял да намали до по лек удар заради прекалено високата скорост.

33

Мнение

преди 3 години

Интересно как така спрял камион се е ударил в бус идващ отзаде му?Явно квантовата теория на Айнщайн,четвъртото и т.н измерения съществуват и са верни,макар че винаги досега съм ги смятал за измишльотина!

32

Анонимен

преди 3 години

Задния е виновен винаги.Казва се несъобразена с пътните условия скорост.Когато се изпращиш в нещо на пътя значи не си се съобразил с условията.Ами ако на пътя имаше паднал самолет(да не дава господ) пилота ли ще е виновен,ами паднали камъни?Ако се набучиш на нещо неподвижно си виновен 150%Ако ще да си загинал.Да не си правят пак ПР ,че пак ние ще платим на молдовеця като ни осъди.

31

Анонимен

преди 3 години

И какво е виновен шофьорът на ТИР-а, че е бил последен на опашката за КПП-то.

30

Анонимен

преди 3 години

То според прокуратурата и "Поничките" умишлено издирили къде по коя улица ще мине с колата си Тошо-Бокса и му препречили пътя и той като излязъл да се бие го убили умишлено, но накрая друго излезе....

29

Коментар

преди 3 години

А сигурно на 100 метра от там пъцулаите са дремели в пърдулката да ловят някого я без колан..я че едната му крушка изгоряла както си кара!А може и 10 пъти да са минали край неправилно спрелия и необозначен камион без изобщо да ги интересува!

28

Анонимен

преди 3 години

Ахаха каскетите надминаха себе си. Важното е да не клатим статуквото, че ще спрат поръчките за отнемане на бизнеса, главния източник на пари за ОПГ Каскетура

27

999

преди 3 години

Когато спреш по принуда и извън редицата - СИ ДЛЪЖЕН ДА ОБОЗНАЧИШ КОЛАТА ОТЗАД. АКО НЕ ГО ЗНАЕТЕ - ЩЕ ИМА ОЩЕ УБИТИ.

26

О хо хо

преди 3 години

АКО БЯХА ПИСАЛИ, ЧЕ НАШИЯТ Е 100% ВИНОВЕН - ТУК ЩЕШЕ ДА ИМА 150% ОБРАТНО СТАНОВИЩЕ.

25

Анонимен

преди 3 години

Като знам как карат шофьорите на микробуси и таксита въобще не се съмнявам че единствения виновник е шофьора на микробуса. Сигурно е карал с 150, и успял да намали само до 70-80 до самия сблъсък. Просто няма как да е карал според ограничението и да не може да намали до по лек удар.