173

Анонимен

преди 3 години

Иш бе. айде няма нужда. Не хваща вече, измислете следващото ..

172

последният мохикан

преди 3 години

Ала Пугачова,пееше една песен,Мили-они,Мили-они,и так дальше

171

българин

преди 3 години

Баща ми почина миналата година, след прекаран втори инсулт.Беше изкарал грип преди 8 години и едва оцеля. Да, беше в интензивния сектор, на респиратор, но бе го видях, защото там не пускат външни лица да се мотаят, противно на заплахите на другаря Ментаджийски, че ще ни прати там за "доброволци"!И миналата година имаше пулмонарна фиброза - пише го в епикризата. Това значи дробовете ти да са "обвити в паяжина" - едва дишаше! Не от коронавирус обаче!

170

някой

преди 3 години

До: номер 181Айде пак!!!Бе не ви ли омръзна бе, Ковид терористи такива???Познавам вече доста заразени.Повечето от тях си бяха здрави, включително възрастна жена, с рак, на химиотерапия, пенсионерка!Еми нищо и нямаше, дори температура!На друга майка и се разболя, докато тя беше на почивка, на морето.С висока температура, 39 градуса.Еми мина и. Не я познавам лично, баща и познавам - той беше с отрицателен тест, въпреки че са заедно.За съжаление знам и за двама починали.

169

Анонимен

преди 3 години

До ДОЛУ МАСКИТЕИмаше една почитателка на Мангъзов, която се зарази и зарази и баща си, слава богу оцеля, но беше голям зор.Вече и дума не обелва за тоя ***.

168

Анонимен

преди 3 години

ПП *** да не беше оная партийка, дето "лидера" й открадна парите да си купи имоти? Ба си нещастника!

167

Анонимен

преди 3 години

Тук явно е сборище на *Абе, хора, влизам тук да прочета нещо смисленно, а чета коментари на хора, които са на ниво -5!Никой нищо не знае, но коментира.Никой от нищо не разбира, но е експерт!

166

Четете и мислете

преди 3 години

1057 фалшиви хоспитализации с К19 отчитат от НЗОК: откраднат милион

165

Анонимен

преди 3 години

Българина трябва да се научи да изпълнява и да се подчинява на правила.Щом е казано , че трябва да се ходи с маска се изпълнява и не се философства.Във фирмата имахме 5 *** французи , които не си свалиха маските през всичките дни на гостуването, дори не ги дръпваха от носовете си.А това дали има или няма вирус си е лечно мнение на всеки.Ако не си доволен от правилата си има начини да се бориш.

164

Само ПП ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 3 години

Затова ли Тръмповица, въпреки че е положителна, си свиркa и нищо и няма?

163

Доктори без граница

преди 3 години

Тази жена е лъжкиня и не е никакъв доктор.

162

до 174

преди 3 години

Ти нямаш шанс! Помисли кое е първо, гении...

161

Анонимен

преди 3 години

Мили доктор чета не знам с какво са увити белите дробове но съм сигурен вече че вашите мозъци са обвити само с пари започна да ви харесва тази игра защото другата с дай едни пари под масата вече се пойзноси. ХОРА НЕ ВЯРВАЙТЕ НА НИЩО И НЕ ПРЕКЛАНЯЙТЕ ГЛАВА ПРЕД НИЩО КОЙТО КАКВОТО И ДА ВИ РАЗПРАВЯ ЗНАЕТЕ СТАВА ДУМА В СЛУЧАЯ ЗА МНОГО ПАРИ.

160

Анонимен

преди 3 години

До имеАми нали болните от рак преди това са били болни от Короната!. Като теб!

159

да,да ама не

преди 3 години

С това нещо на главата дето жените си го слагат на косата за да не се мокри в банята и с това прозрачно нещо дето го е навлякла като за защита от ужасния вирус!Много е убедителна!Все пак е интересно в кой точно град на департамент Оаз, регион О дьо Франс, префектура Бове работят тези български лекари?!Не че не вярваме, но като си припомним каква каша забъркаха списващите по темата "коронавирус" в ДНЕС с болните, ама не заразените, ама все пак... в Пловдивското село Брестовица преди 5 месеца!

158

Храна за размисъл

преди 3 години

Изследване от University College в Лондон предполага, че поне 70% от случаите на COVID-19 в Обединеното кралство може да са безсимптомни. Но други проучвания казват, че действителният брой е много по-малък, тъй като фалшиво-положителни резултати при тестовете могат да доведат до неправилна диагностика на вируса.

157

Феминистът

преди 3 години

Доктор Радева, имам представа за стила Ви и от други Ваши коментари. Ако сте на прага на силите си или не можете да понасяте повече работата си, защо просто не напуснете, вместо да квалифицирате едва ли не цялата българска нация като невежи егоисти. За каква се мислите, за Жана Дарк от Франция? Дори и Жана Дарк едва ли си е позволявала такива обиди към сънародниците си.

156

Феминистът

преди 3 години

Доктор Радева, нямам симпатия към лекарите, но от това, което чета, вече се убеждавам, че българските лекари се оправят много по-трезво и адекватно с инфекцията от френските. Защото това, което стана пролетта с Испания, Франция и Италия е направо позор за техните системи на здравеопазване.

155

гост

преди 3 години

До АнонименРазличавайте 12-15 годишен джип от такъв за няколкостотин хиляди

154

последния мохикан

преди 3 години

умния човек не верва,на кофти-19 или 20