94

Анонимен

преди 3 години

На тези, които не познават никого с ковид, ще кажа така - вярвам ви, но както върви, скоро ще познавате! .......!

93

Анонимен

преди 3 години

Стига сте се оплаквали от този фалшив вирос! Има по-страшни болести например деменция. Питайте бай Джо да ви каже за кой президент е работил преди 8 г.

92

Анонимен

преди 3 години

Ужасена тук ли си

91

Анонимен

преди 3 години

Мангъра се изтропа сутринта по ТВ, очакваме компетентно мнение на Чалгара и дъртата комунизка Първанова.

90

до всички ПРОТЕСТЪРИ

преди 3 години

хронични хейтъри, какво да очачваш...... СЛУЖЕБЕНО ПРАВИТЕЛСТО

89

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗащо ли,по време на пандемията богатите станаха още по-богати,а бедните още по-бедни?а преди ковида обратното ли беше бе овньо? Пусни си чалга и не се занимавай с такива въпроси. Над нивото ти са.

88

Анонимен

преди 3 години

Днес 92 години ! навършва Маргрет Николова -една от първите дами в българската естрада. Певица с разпознаваем ГЛАС и редица песни, запомнящи се и запомнени от стотици хиляди българи.Сайтът ви не желае да публикува каквото и да е за българи, ако не си плащат. Позорна политика.

87

Анонимен

преди 3 години

До професор доцентДа това са политически управленски *** пуснати от управляващите да плашат хората и да променят "общественото мнение" Това са типичните подходи на либералната демокрация лъжи лъжи лъжи и пак лъжи. Докато не върнем християндемокрацията тея лъжи няма нито да спрат нито да намалеят. Те са най долното нещо на света троловете .

86

МНЕНИЕ

преди 3 години

На този Математик вярвам , на Мангъров също - другите Успокояват хората . Статистика и Реалност - ЗИМАТА е влажна и вируса се разпространява бързо - Както казваше Мангъров - Ще се наложи всички да преминем през КОВИД 19 , кой оцелее добре , кой не става Загинал в статистиката - Няма Мърдане - само да сме спокойни и да си гледаме живота .

85

Анонимен

преди 3 години

Ми защо раздавате пари на четирицифрени пенсии пък сега здравната система не можела да издържи те някой обществени заведения особено от образованието това чакат да излязат във ваканция поредната за годината са само във ваканция след ваканция.

84

таксиметаржия

преди 3 години

Тоя к'атил пак са го пуснали по ТВ студията да плаши хората. Има някакво налудничаво излъчване. Freak отвсякъде

83

Анонимен

преди 3 години

Ало...професорчето я обясни как за 2 месеца и полувина по хотелите по сл.бряг имаше по 1 400 чужденци като повече деца,няма ще и един болен или заразен бря гад,не плашете хората

82

T

преди 3 години

До АлекоЕдни и същи текстове се въртите от пролетта.Платени коментатори сте вие. Как нямаше увеличаване на случаите през лятото, когато се харчеха пари по курортите. Всички видяхме навалицата и струпването на хора без никакво спазване на мерки, че даже и хигиена нямаше из заведенията. Пълен цирк и измама е този ковид.

81

Алеко

преди 3 години

Толкова просто и нагло животно като Бай *** няма. Хем не иска да го затварят, хем не спазва никакви правила, и като стане неконтролируемо положението и ни затворят ще започне да *** защо са го затворили, без изобщо да го интересува, че вероятно в неговия вход има съседи в болница, а през един вход някой е починал.

80

Mc. Garet

преди 3 години

Най-големият вирус е Тиквата -Борисов !

79

Анонимен

преди 3 години

Елена Йончева, Станише и останалите евродепутати от БСП на последните гласувания в европарламента гласъваха за при резолюцията България да приеме Истанбулската конвенция, хомосексуалните бракове и осиновяването на деца от хомосексуалисти.

78

Анонимен

преди 3 години

Парите които ще се отпускат за стимулиране и възстановяване на икономиката от корона вируса ще бъдат обвързани с използването на зелена енергия и задължително назначаване на хомосексуалисти и представители на малцинствата на ключови места във фирмите.

77

Анонимен

преди 3 години

нашето светило MANгъров какво се изпусна по въпроса

76

АнонимеН

преди 3 години

СЛЕД КАТО БОРИСОВ ЗАКРИ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ БОЛНИЦИТЕ ПРЕЗ 3-ТЕ СИ МАНДАТА ЗДРАВНАТА СИСТЕМА Е ДОКАРАНА ДО РЪБА НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ И ТО НЕ ОТ КОРОНА ВИРУСА А ОТ БОРИСОВ ВИРУСА

75

Анонимен

преди 3 години

Участници, като този, в заробването също са роби! Няма да ги подмине и тях тази участ. Не позволявайте затваряне!