47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Какво да кажем повече Ми да ги заклеймим най малкото и да протестираме всички хора по всички страни едновременно.

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен До славянинКогато казвам че пишеш на обратно нямам предвид фактологически може да си прав но фактически никой не те взема на сериозно. Стила и метода ти е погрешен но това си е твоя работа.

45

Анонимен

преди 3 години

Представител на сзо. Какво да кажем повече

44

Спрете да сравнявате

преди 3 години

Италия Испания и Франция с нас. Там живеят нагъсто тука сме нсгъсти само в пет града. Срамота е Белица и Смолян например да да рекордьори. Министър Ангелов или да се постарае повече, и да спре да кани хората да му лягат в леглата, или да си тръгва. А, между другото, е Благоевград и Смолян легла почти няма. Да им закара малко безделника и без това само срича по брифингите, а работа не върши.

43

Анонимен

преди 3 години

От мерките полза никаква. Справка: Франци, Испания, Италия, Белгия....

42

Анонимен

преди 3 години

До до 38 от славянин продължаваш да пишеш на обратно но 5 лайка не са достатъчни.

41

Анонимен

преди 3 години

НИЕ НЕ БИХМЕ ДАЛИ ЛЮБИТЕЛСКА СНИМКА НА ВЕСТНИЦИТЕ ЗАЩОТО ТЯ ОБИРА МНОГО НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ А ПОЗИТИВНА НЕ СЕ НАМИРА НА ХОРИЗОНТА

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен ОТНОСНО ДИСТАНЦИЯТА СИ ПРАВ НО БЪЛГАРИНА СМЯТА ЧЕ АКО Е С МАСКА МОЖЕ ДА СЕ БУТА ДОРИ И САМ ДА Е В ТРАМВАЯ.

39

Анонимен

преди 3 години

Защо никой не проверява големите хранителни вериги - тъпчат се като гооведа един до друг, и да искаш да спазваш дистанция, просто е невъзможно. На мен и без ковид ми е гадно някой така да ми се навира, нямам силно изразен стаден инстинкт. Явно колкото повече се бутат, искат да покажат, че са мачовци и не ги е страх, типична балканска история !

38

Лудия доцент

преди 3 години

Ех, любимото ми, много трупове, обичам ви българи. :))))))))))))

37

до 38 от славянин

преди 3 години

''Т'ъпако не живееш сам на безлюден остров. Това явно не осъзнаваш с пилешкия си мозък.''Освен това, ''умнико'', страдащите от хронична хипохондрия трябва да се лекуват хронично в специализирани лечебни заведения!

36

Ти си за тях

преди 3 години

Като се разболеят, почват да звънят на Балтов, Кантарджиев, Кунчев че и на Мутафчийски.. народ от дебилли какво да го правиш.

35

до 38 от славянин

преди 3 години

''Т'ъпако не живееш сам на безлюден остров. Това явно не осъзнаваш с пилешкия си мозък.''Така е, ''умнико'', затова се затваряй вкъщи или ходи навсякъде със скафандър, за да не пречиш на останалите да живеят нормално!

34

Анонимен

преди 3 години

До славянинТ'ъпако не живееш сам на безлюден остров. Това явно не осъзнаваш с пилешкия си мозък.

33

славянин

преди 3 години

Вчера споменах руската поговорка: ''който се страхува от мечки, не ходи в гората'' и по аналогия с нея: ''който го е шубе от заразяване да се самоизолира доживот вкъщи и да не задължава всички останали да ги е шубе като него, защото няма как да стане!''

32

приятелп

преди 3 години

До до 24 от славянин Има хора као мен които много бързо четем и като пишеш наобратно получаваш лайкове със знак минус но в борбата с *** лайковете са важни разбери

31

Валерия

преди 3 години

До 17 от АнонименБеше по Коледните и новогодишните празници 2019/2020, когато чух по телевизията потресаващо изказване на Кристин Лагард, че възрастните хора на планетата са много и са голяма тежест за икономиките на държавите и трябвало да се вземат мерки!!!! Не повярвах също, че това беше отминато без коментари, критики и последствия за нея!

30

Анонимен

преди 3 години

Верно е.Пример за това е вожда.Или ходи без маска или си я слага на очите.Е как и другите да спазват мерките?"Който го е страх,да слага маска".Б.Борисов.

29

Анонимен

преди 3 години

До Бау Момче не те бива за тая работа нямаш никаква ама никаква дарба нахалост са парите ако ти ги дават горките чорбаджии

28

до 24 от славянин

преди 3 години

''Некой антиковидовец да ми го обясни какви граждански права и свободи са му отнели ? Да не би да са му спрели въздухот ?''Ти щом още не си разбрал какви права са ти отнели, значи не принадлежиш на човешкия, а на животинския род, а на представител на животинския род да му говориш за граждански права е напълно излишно, той от такива права няма никаква нужда, има нужда само от скотски права - да се наяде, да се изс.ре и да си начеше чатала!!