30

Реалист

преди 3 години

До ПроСоТо:Твоето паркиране ограмичава свободата за нормалните хора, затова за тебе по скоба и на четирите колела.

29

Анонимен

преди 3 години

Защото са алчни герберски иззроди заслужаващи пълнител от АК47 в главите.

28

Веско

преди 3 години

Ами аварийните затова се наричат така. Щом са включени, автомобила не е в движение и трябва да се вдигне с пътна помощ. И къде пише, че до забавачка се ходи с джипка!?

27

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименскобите са абсолютно недопустими не само за майки с деца!..Скобата е на практика "ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА НА ДВИЖЕНИЕ" без съд и присъда!!!"Вдигането" на автомобили-също!..Вдига се автомобил САМО ако по някакъв начин пречи на движението!..Ако е нарушил правилника-просто се глобява!..Защото:-ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ Е НЕПРИКОСНОВЕНА,според Конституцията...на какво значи "конституция" за посредствеността и тъпанарщината,налегнали това древно племе-българското?

26

Анонимен

преди 3 години

Е, скоба е грубо за майка с деца. Да им лепят фишове.Удря аварийките за 3 минути - 50 лева. Утре пак удря аварийкиза 3 минути - още 50 лева. После тя да си преценява дали й е финансово изгодно.А и тази мания с паркирането не мога да я разбера. Аз си вземам детето пеша. Хем малко да се разходи и той, хем малко и аз. А другите - ограничени на горния етаж. В съседните улици, на стотина метра има коооолкото искаш паркоместа. Всички - пред входа, на аварийки, блокаж на улицата...

25

ПроСоТо

преди 3 години

м/у другото,АКО снимката е "документа,свидетелстващ" че изхода е блокиран,то мога да кажа:..-НЯМА НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ да минеш покрай спрелите по средата автомобили!..НИКАКЪВ!..ДРУГ проблем виждам,ама вие май сте свикнали с него и не ви прави впечатление:-Виждам ИЗКЪРТЕН АСФАЛТ и ДУПКИ,в които общината спокойно може да развъжда..жаби,примерно...Жабешките бутчета са голям деликатес..

24

Гунчо

преди 3 години

*** спрете да се правите на тарикати...нали искахте да сте европейци тогава спазвайте законите и правилата както е в Европата бре...

23

.

преди 3 години

Слагат се защото аварийните не са нито извинение, нито те правят със специален режим на движение. Като сте избрали да живеете в гетото ще намерите начин да се справите спазвайки правилата!

22

Анонимен

преди 3 години

*** и Ганка винаги си търсят привилегии и винаги имат извинение за всяко нарушение...!!!

21

ygfyg

преди 3 години

***, Ханс вечер се бърза за други работи, примерно да напазариш, да сготвиш и да починеш след работа, а не да се моташ и разхождаш 2 километра от колата до градината и после още 2 километра обратно.

20

Анонимен

преди 3 години

Да е сутрин - разбирам че бързате за работа, но вечер след работа?! Паркирай на километър-два, *** си прибери детето, разходете се спокойно до колата, за да се "климатизира" , стига с този стрес..И като се приберете 15 мин по-рано ?

19

Всъщност

преди 3 години

От една страна няма къде да спират, за да си оставят децата, но от друга това не е оправдание всички да спрат на забранено. Аварийките да не си въобразяваме, че оправдават всичко. Те затова са аварийки - като си аварирал и си в колата. Объркана работа. Училищата и градините трябва да имат поне по 10 места с макс престой 5 минути, колкото да заведеш детето до вратата. Ама това на отговорните лица не им е приоритет.

18

Az

преди 3 години

*** обича навсякъде да спред отпред с 20 годишната си барака или чисто новия мерцедес на 10г , да надуе чалгата, да остави халогена или габарита, или просто да пусне аварийки - с тях ставаш непобедим! Така се обучават и децата ни - да си нахален мама, така ще успееш в живота!

17

ПроСоТо

преди 3 години

ще отбележа само едно,без да вземам отношение по проблема,защото той расте като "ентусиазиран тумор" не само в ГетотоСофия,но и в повечето градове в страната....Та:-"Аварийните светлини" са предназначени да СИГНАЛИЗИРАТ ЗА АВАРИЯ,някакъв проблем с автомобила!..Направо ми се повдига като видя некоякокошка,или петел,спряли на ПОЗВОЛЕНИ за спиране места-пред магазин,или друго,и веднага включват "аварийните"..Мяркал съм и ***,които включват аварийните дори и на паркинга!!!..това е некакв

16

до 10

преди 3 години

Няма значение дали 300 секунди както твърдиш ти или 3 минути дори и за 1 минута да е , общинарите също могат да си разпределят времето и знаят,че за 1 час могат да изкарат повече пари отколкото за 8 часа на тях и 30 секунди им стига, и са прави и ти ако можеш да работиш 1 час на ден вместо 8 часа би предпочел 1 час да работиш.

15

И какъв е проблема

преди 3 години

Да спреш 300 или 500 метра преди градината и да си вземеш детето? Или де.бе.ло.гъ.зите *** и татковци с по 7 заболявания на 30 години ще получат задух ако походят малко?

14

redordead

преди 3 години

има места, около градини или магазини, където все някой спира и запушва я гараж, я правилно паркирали коли и като не можеш да излезеш и го засечеш и му направиш забаелжка и почва - ама аз само за 5 минути - е да де, ама то 100 такива катот еб като спрат по за 5 минути и вход.изход към гаражите е нон стоп блокиран...

13

Анонимен

преди 3 години

Събуването на пантофките и поставянето им на рафта в шкафчето отнема около 1 минута при повечето деца. Ако детето е на 6 години-може да се предаде до 4 или 5 минути.Но както казах преди минути-абсурдно е да се вземат 2 деца за 3 минути дори ида са близнаци от една група.Вероятно майката има 2 деца в различни възрастови групи и това може да отнеме повече от 10минути защото в час пик родителите чакат на домофона ред за звънене.В Ковид пандемията в сградата не се допускат родители.Не става бързо

12

Андрешко

преди 3 години

Като като гледам кордоните на Борците как изпреварват на пътя София - Варна например влизайки в насрещното с пресветкващи фарове на намаление 60 на изходите и си представям как и в Западна европа и Америка е такава селяния , простотия, шуробаджанащина, наши хора, тарикатлък, гюбеци, и други неща присъщи на Андрешко, който всяка вечер на 3 ракии сетупа в гърдите и разказва колко е умен,можещ, знаещ, въобще пенкелера на пенкелерите, а е на дъното май излиза че е най ***

11

Анонимен

преди 3 години

Как защо,за пари!