17

Анонимен

преди 3 години

Тук на жълтурски сайт се превърнало еди коя си кифлоч с колко спала колко*** за всяка магистралка ще ни уведомявате ли

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7лошото е, че петър, ако спечели, ще стане фермер и тройката ще продължи да командори! ако асен спечели, ще стане "вечния" ратай!

15

Анонимен

преди 3 години

само на мене ли ми се струва, че калоян е с лява ориентация?

14

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Петър е адски комлексирано човече, тежко и горко на бъдещата му жена - бая шамарена терапия ще търпи. Ама нали е пилотче та уж е добра партия.Една бивша си хвана нисък, плешив ама нотариус и кво?Сега я бия,ходи по жени, не я такова, ама седи и търпи умната, върти черпака и носи на бой, щото зарад дЬетето уж... Поли кво да кажа напишете Джабулани кючек в гугъл да видите що за народна певица са ни изтипосали И и А...

13

ааа

преди 3 години

Много ясно, че я мързи да гледа. На маникюр, на педикюр, на козметик, по магазините, на кафе с приятелки. Така са сегашните кифли. Къде ще ходи на скелето бе бай Пешо, ти чуваш ли се?

12

Анонимен

преди 3 години

" Много мразя селяни с претенции" цит. Андрей Арнаудов .Е,те това е - плямпа заучени фрази, имала мисия - мили Боже ! Повечето участници са такива с мн малки изключения

11

до 7

преди 3 години

"пее прекрасно" - ха ха ха - грачи фалшиво таз хубавенска , дето е въз грозничка и мн простичка.

10

Зрител

преди 3 години

А кой гледа това предаване?

9

Анонимен

преди 3 години

А в "Президентството" кога ?

8

Анонимен

преди 3 години

Не знам какъв "гвардеец" е този,но категорично е интригант, който създава напрежение във "Фермата"!Имал отдавна зъб на Поли. Аланкоолу,оная с големите уста те шилосва,ти слушаш само долната си глава,а в проекта на Иван и Андрей,всеки търси место под слънцето.

7

Turker

преди 3 години

*** Петър и Калоян - събирателен образ за пишман мачовците в родината. Обезкосмени ръчички, оскубани вежди, коват пирончета, гледат лошо и похотливо. Най-големият им враг е различният, интелигентният, другото мнение, опитващият да се отдели от стадото и да спре да блее. Заобиколени от кухи фенки, те имат самочувствие на богове. Ако се чудите защо сме на този хал, просто фермата е умален формат на родината.

6

Коментар

преди 3 години

Има една басня "Щурец и мравка" се казва!

5

Мързеланата

преди 3 години

се казва Антония. А този Петър има някакъв психически проблем, просто е един истерик. Много сприхав човек Горките пътници в самолета му, може да предизвика авиокатастрофа с този характер. А Поли е едно добро и благородно момиче. Пее прекрасно, и е истинска българка. Такава е мисията й във фермата.

4

Анонимен

преди 3 години

Вери примитив пък с претенции , така и се иска да е хувава и умна ,ама Йок !а каква тъпотия надърдори за да се мазни на парашутиста - Жалка история !

3

Анонимен

преди 3 години

То ако беше много хубаво да се работи маймуните щяха да се скъсват от работа за да станат хора.

2

а стига бе

преди 3 години

бреййййй , колко важни неща се случват в България !!!

1

Анонимен

преди 3 години

Такива формати поначало са замислени да покажат най-лошото от човешкия характер ... да ви убедят колко лоши са хората. Това не е истина ... намерете нещо по-добро за гледане.