17

бг

преди 3 години

ние в Раковски казваме "какуйто -таквуз"

16

Анонимен

преди 3 години

Грешката е вярна ,това не съм аз,бъркате ме с Бритни от другия клас...Петра-ретро чалга

15

Равностойните

преди 3 години

България и Унгария са се срещали два пъти на световни първенства по футбол. Първият път - в Чили (1962 г.) при дебютното участие на българския национален отбор на световен футболен шампионат. Резултатът е 6:1 за Унгария, а почетният гол на българите е единственото им попадение за цялото първенство. Вторият път България и Унгария се срещат на световното първенство в Англия през 1966 г. Резултатът е 3:1 в полза на маджарите, като България повежда в резултата, а резултатът е изравнен след автогол.

14

МЕЧ

преди 3 години

Няколко думи за коментатора на мача този елемент от фауната в природата!Ми то човек се чуди как да го изтрае с неговите глупости гарнирани с дрезгавия му непоносим глас!!!

13

Анонимен

преди 3 години

От чалгар утболист не се става. Прави се опит в политиката

12

друг селянин

преди 3 години

От чалгари футболисти не излизат.

11

Анонимен

преди 3 години

Чалгарииииии!

10

селянин

преди 3 години

ами тръсете грешките в чалготеките

9

ДДРонег

преди 3 години

Главната грешка е, че в България няма футболисти !!!Главния виновник или по-точно галвните виновници са от "героите" от САЩ'94, те разсипаха бъдещите футболни таланти с корумпираното си и пиянско управление !!!И от тази дупка няма измъкване поне 10 години ...

8

хехе

преди 3 години

Добре играха след като им напбутаха първия гол.. вина за който основно носи капитана Божиков.Подобриха играта след втория гол ...вина за който носи Краев....направо се надупи на топката от страх...и овори дупка в стената...единствения който скочи от тримата на стената...Най добре играха след третия гол, когато влезна Десподов.Коментаторите по телевизията бяха смешни.кой ги излъга че сме равностойни на Унгария..те са с 4ма от бундеслигата, а ние? Смях се с тях 30 минути преди мача !

7

МЕЧ

преди 3 години

Божиков,защо вместо да скочи за високата топка при първия гол се наведе,Болката Краваря защо направи тоя пирует при втория гол,защо Сисинио допусна два от головете да станат след центрирания от неговата зона???Имахме ли треньор в този мач???И като резултат рекорд: Вече 16години няма да имаме загуба на Европейско първенство!!!Благодарено!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Много са ми смешни бг спортистчетата. Ежедневието им се състои от около 1% тренировки, а останалото е наркотици, купони, плеймейтки, алкохол, социални мрежи, наргилета и поза. Като дойде мач/състезание се излагат като кифладжии, пок после говорят за продължаване напред, учене от грешките и други бабини деветини. Спрете малко да шмъркате всяка вечер по чалготеките и може и да спечелите веднъж.

5

Анонимен

преди 3 години

Божиков, головата плеада на маджарите тръгна от теб!

4

Анонимен

преди 3 години

Ясно, пак ще има "продължаваме напред"

3

Анонимен

преди 3 години

Грешката е че сте си объркали професията.Толкова си можете.Това е истинита.

2

Анонимен

преди 3 години

Некадърността пред гола не може да се оправдава с това, че видите ли футбола бил игра на грешки, за съжаление толкова си могат .

1

Анонимен

преди 3 години

Добре играхте просто толкова си можете.Тва че карата мерцедеси и и беемвета не ви прави мерцедес и беемве.Вие сте балканчето с кривите капли и се състезавате с обикновен европейски автомобил.