11

преди 16 години

Тия са скрили десет пъти повече, но сега уж излизат някакви дребни технически грешки и като ги коригират ще излязат чисти като бели лебеди. Камуфлаж е, да знаете:)))

10

observer

преди 16 години

Тези господа не са обикновени престъпници- крадци, изнасилвачи, фалшификатори и дребни тарикати. Обикновените престъпници са обикновени хора, притиснати от някаква най-често природна потребност. Но гореизброените господа не са притиснати от природна потребност. Следователно са архипрестъпници. И докато за обикновените престъпници може, а понякога е съвсем целесъобразно да има прошка, то за тези *** тук никога не бива да има прошка.Да благодарим все пак на малкото честни журналисти, които публикуват имената на най-големите престъпници в България. Един ден когато извършим преврат и въведем справедлив обществен ред, няма дълго да търсим виновниците за националната катастрофа. За да ги разстреляме като кучета, разбира се. Заедно с техните семейства, за да не тръгнат един ден бастардите им да ни отмъщават.

9

Gio

преди 16 години

...значи при зам. министри това е се нарича техническа грешка, а при обикновения данъкоплатец, престъпление...Та трябва да си ненормален, за да не разбереш, че цялата работа е на принципа "ако мине номера"... В една нормална държава това би било повод за оставка на един толкова високопоставен държавен служител, още повече при депутат, чиято работа е да създава тази законова уредба... И сега какво - сгрешили хорицата, ама какво - човещинка...

8

mean mashine

преди 16 години

до 5. - е! защо се учудваш? ми, то министър и четене са две несъизмерими неща. знаеш ли на колко приватизационни сделки са пропуснали четенето :) ех, това четене .... ама и мислене трябва (а! това вече и липсва!).сблъсквал сам се с хора от тези кръгове, това са наистина гадни хора!

7

Краси

преди 16 години

Кога ще се маха това правителство. ние сме балъци,и аз не гласувах защото съм извън Б-я, защото младите не гласуват, а старите гласуват за комунистите. В чужбина министър да го хванат в това, веднага се подава оставка. Няма тън мън. Некадърници, как лъжат хората. Каква анархия е настъпила в родната ми страна. Не искам и да се връщам в БГ. Колко жалко. Чета само лоши новини за БГ.

6

преди 16 години

Те че са прости, прости са! Иначе досега България да беше стигнала поне Румъния, но и ние нямаме толкова будляви физиономии, че да им повярваме на бръщолевенията! КАК НЕ ВИ Е СРАМ,БЕЕЕ! ??? Толкова много имоти имате, че сте забравили какво имате! СЪД И ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА ВАС! ИМА ГОСПОД, всичко е до време, и вие ще си плащате, и децата ви ще лащат, итака до 9 коляно ще си платите геноцида над българите! АМИН!

5

преди 16 години

Хахаха, били пропуснали, били не видели кво пише в декларацията! Мамка му, тея си мислят, че народа пасе трева ли? Нали сте вери интилиджънти, министири, ми четете бе, гледайте кво пише! Малиий, те една бланка не могат да попълнат ние сме ги оставили държавата да управляват! Е, нека те изнасилват тея, народе, нека, като ги търпиш!!!!!!!

4

преди 16 години

Хич не сте крили, мамка ви!

3

Даола

преди 16 години

Добре е да се публикуват точните данни за всички тези лица - всичките им доходи и финансови операции за една календарна година - в случая за 2006-та. Прекрасно ще бъде специализирани вестници като Капитал, напр. да направят едно проучване и анализ на доходите на една стотица най-висши държавни служители за една година. тогава ще стане пределно ясно кой какво е натрупал - респективно, защото е това боричкане за власт.И тези анализи трява се направят не кампанийно - защото сега е публикувана информация, а непрекъснато в определена рубрика. доста интересно е за целия народ да го чете непрекъснато. Това означава прозрачност.

2

преди 16 години

VLASTA DA VIDI KMETA NA BOTEVGRAD ,IMA IMOTI PONE ZA 10 OT TIA

1

Народа:

преди 16 години

Вярваме ви!