54

лумпенизация дооткат

преди 3 години

МОТО-ДЕВИЗ на новото ОФ срещу ББ:НЕМА ЛЕВИ НЕМА ДЕСНИ ВСИЧКИТЕ СМЕ С ТРЪТКИ ТЕСНИ , ГОНИМ БОЙКО С НАШИ ПЕСНИ И ЦОЦАМЕ ОТ ДУБАЕЦА И ЦЕКО КИНТИ ЧУДЕСНИ!Извод:С приближаване на есенния сезон на тиквите в София, риалити въстаниците ще могат да участват в кулинарни фестивали с парче печена тиква в ръка като организират Масово ядене на тиква пред Министерски съвет, съчетано с раздаване на банички с тиква и боза за силите на реда

53

Гробокопач

преди 3 години

Кълвача требе се замерва едновременно с яйца и камъни. Ако милиционерите на милиционерът с кодово име "Чебурашка" очакват щйца, нема да са подготвениз а камъъни и павета и те ще спукат инфантилната тиква на така или иначе глъвият Ангелов!

52

Чебурашка

преди 3 години

Единият от вандалите е уволнения от габровският театър актьор. Тй беше много изненадан, че от него се очаквало да ходи на работа а не на протести и търсеше сметка от властите защото бил уволнен по политически причини. Другият "герой" е също редовен участник в протестите. Той е с няколко криминални регистрации. Разследван е за кражби на три автомобила, 1 брой увреждане на чуждо имущество, 1 кражба , едно възпрепятстване на властта и едно причиняване на значителни вреди.

51

А, така, инфантилите

преди 3 години

Още гласове за ГЕРБ...

50

Анонимен

преди 3 години

Камъни няма ли, че хвърлят с яйца. Негодни протестъри...

49

Анонимен

преди 3 години

"Тия двамата уличници и всички други вдигнали ръка срещу лекар..."Лекар? Бъркаш нещо. Точно тоя от 20 години не е пипвал скалпел, ами само се прави на директор и прибира проценти от одобряване на обществени поръчки. Ти така си мислиш, че всичко е много наред и Александровска е с 76 милиона назаде под мъдрото му ръководство, а вътре мизерията е пълна?Ако го смяташ за лекар, то много лошо име приписваш на лекарите... учил е човека, завършил е, после е решил да пълни джобовете.

48

Анонимен

преди 3 години

Жалко че не са го уцелили. Тоя смpъдльо друго не заслужава.

47

Анонимен

преди 3 години

Изненадан бил той? Да бе.И " диалог" ? Хайде да Ви НЕМА МУТРИ!! ОСТАВКА!

46

пара

преди 3 години

Нинова си изгони кадърния ръководен съставс, сега пъска парашутистиБСП - "пращам ти едно наше момче помогни му да стане професор"пуснаха с парашут Иво Христов, Зарков, Добрев, Вигенин и други

45

Анонимен

преди 3 години

Тия калинки са за затвора, чудели се що ги целят с яйца, пък онзи взема министерска заплата за да казва колко са умрели и да лъже както му е изгодно за деня. Тука има маска тука няма, къде е вируса им е статистиката.

44

Анонимен

преди 3 години

Месец предварително Елена Йончева била предупредена от Нинова, че прокуратурата започва разследване срещу нея, разказа евродепотатката.Незаконо изтича информация към НиноваНинова има таен агент в прокуратурата

43

Анонимен

преди 3 години

Бой както едно време !!!Нали искат като тогава....

42

Анонимен

преди 3 години

Поредния бушон, който ще изхвърчи, а после нацупен, защото не е докрал ще вземе да прави партия. Москов бе същия, тоя поне май не пуши пури.

41

анонимен

преди 3 години

Фигуранта Радев да си прибере диотите от улицата.

40

Анонимен

преди 3 години

Уважавам протестиращитеНо затвор за подстрекателите

39

Анонимен

преди 3 години

всички от БСП са такиваКак да гласувам за вас,

38

Анонимен

преди 3 години

Хелоуин наближава Баце е готов със тия минстри печели приза за кабинет на ужасите. Замеряйте ги със пари и суджуци какво ти разбира тоя *** от яйца.

37

Анонимен

преди 3 години

Стана ясно и кои са въпросните двама яйчари -единия е пачално известния актьор който изгониха от театър в Габрово защото не ходил на репетиции и който се тръшкаше ,че бил репресиран и уволнен щото ходил на протести ,а втория екземпляр бил с 24 криминални регистрации !!!! И сега с чиста съвест може да се каже ,че тези са лицето и представителна извадка на профила на протестърите !!

36

Лекар

преди 3 години

Тия двамата уличници и всички други вдигнали ръка срещу лекар, никога да не бъдат приемани при нужда за лечение !!! Да ходят при отровното трио на лечение...простаци !!! А може и при Слави на чалга терапия....Боже пази ни от такива злобни, нискограмотни , никого не разчитащи индивиди !

35

Анонимен

преди 3 години

Пенсионери стари Комунисти, хулигани, атентатори водят подривна дейностЗа това хората гласуват за ГЕРБ--от страх, страх от грешната политика на БСП