76

Пенсионер

преди 3 години

Ако можете да скриете осигуровки не се осигурявайте. В края на краищата и да сте се осигурявали на базата на голяма заплата, и да сте внасяли големи осигуровки, ще вземате пенсия почти равна с тези, които са се осигурявали на минимална работна заплата.

75

Анонимен

преди 3 години

Румъния беше след нас, но така дръпнаха напред, че вече ги губим от поглед. Изоставаме и от средното ниво за ЕС, последни сме в ЕС, а някакви твърдят, че сме добре.

74

Анонимен

преди 3 години

Какво правят сега мутрите? Правят уравниловка на пенсиите на нивото на минималната пенсия. Някой внасял осигуровки и някой укривал доходи и осигурявал се на минимума, сега ще получават еднаква пенсия, а би трябвало първият да има два пъти по-висока пенсия от втория, примерно внасялия осигуровки да има 400 лева пенсия, а укривалия доходи да има 200 лева пенсия. Сега и двамата с по 300 лева.

73

Анонимен

преди 3 години

цял живот спортен организатор във всяко едно предприятие ги имаше по цял ден си драпаха м...рите жовота си живееха докато се пенсионират имаха вид на охранени младежи и сега понеже пенсията им е 300 леева даите да им дадем още десет процента върху нея я тези които са работели цял живот тежък труд изхабени от всякъде на тях увеличение 5 процента КАК НЕ ВИ Е СРАМ на това се вика ГЕРБЕРСКА МУ РАБОТА

72

123

преди 3 години

Е тогава за чий се осигурявам на реална заплата и на максимум??? Някой ден, ако доживея да вземам колкото социалката на някой неосигурявал се тарикат или цял живот безработен швед???

71

SHEFA

преди 3 години

А-ЗАБРАВИХ ДА ПОПИТАМ-ЗАПЛАТИ ОТ КОГА ЩЕ ПОЧНАТ ДА СЕ ПЛАЩАТ В БЪЛГАРИЯ?-САМО НЕ КАЗВАЙТЕ ЧЕ ТОВА КОЕТО ВЗИМАТЕ В КРАЯ НА РАБОТНИЯТ МЕСЕЦ СА ЗАПЛАТИТЕ ВИ-ЩОТО АКО ЧУЕ НЯКОЙ ОТ ЕВРОСЪЮЗА ЩЕ ВИ СЕ СМЕЕ-НЕ ЧЕ НЕГО ПРАВЯТ.

70

SHEFA

преди 3 години

НАЙ НИСКАТА ПЕНСИЯ=НА 1-НА ЕВРОПЕЙСКА НАДНИЦА.

69

Анонимен

преди 3 години

Как не ги е срам тези от ГЕРБПри управлението на ДПС и БСП с премиер Орешарски минималната пенсия беше 160 лева и таван на пенсиите от 910 леваКъде са 160 лева, къде са 300 лева от първи януари и 330 от първи юлиТоест другата година минималната пенсия в България ще стане 330 лева, а тавана на пенсиите 1440 лева

68

Анонимен

преди 3 години

Предстои ни приемане на еврото! С какъв курс, един Господ знае! Предстои и драстично повишаване на електроенергията чрез въвеждането на частни доставчици...Поскъпването на живота през последните месеци е очевидно... Стъпките, които прави правителството под натиска на протестите, са в правилната посока, но не са достатъчни.

67

Браво !

преди 3 години

Ами браво на правителството ! На хубавото няма какво да кажеш !

66

Оставка на Радев

преди 3 години

Оставка на Фигуранта Радев !

65

Анонимен

преди 3 години

Не е важно на мен да е добре, важното е на Вуте да му е зле. Както ви нарече един професор *** НАРОД!Не гледа той да е добре, зяпа в чуждото канче.

64

Джо

преди 3 години

И излиза ,че накрая който не е работил ще стигне тези които са се осигурявали на големи заплати. С една дума да се осигуряваме на минимални заплати.

63

Кармен Златарева

преди 3 години

Хубаво - 10% ама до тогава всичко толкова ще поскъпне че се губи напълно ефекта....и пак парите няма да ни стигат за наем,парно,ток,вода,медикаменти и пак стотинките няма да ни стигат за трамвайно билетче. Дяволски кръг!?

62

Анонимен11

преди 3 години

До Анонимен-63,най-голямата червена мухоморка,е твоята любима тиква,който,още си пази червената книжка.

61

До 63

преди 3 години

"Патриот е,душа дава,за наука,за свобода.Но не свойта душа ,братя,а душата на народа."

60

хаха

преди 3 години

До абоната е на ~~~~~~~ аааа,и от Иван Костов,да не се забравя!!

59

arsenalfc

преди 3 години

Песионерска държава. За млади нищо пак! Дъртите ще спасяват държава ни!

58

Анонимен

преди 3 години

Снощи,в шоуто на Слави,един пенсионер с 270 лв.пенсия предаде за протеста 150-те лева подкуп от премиера,който се опитва с по 50 лева до изборите да спечели възрастните хора,а после я камилата,я камиларя.Срам и позор за това управление,щом и най-бедните не приемат тази милостиня.

57

ДА

преди 3 години

Така де,избори идват,основнте гласоподаватели ,трябва да се напомпат малко.Значи 369 лв по 10% е почти колкото 400 лв по 5%.Някой може ли да смята!?Че ние така ще се изравним с тия ,дето никога не са работили и не са плащали,бре!Да ви пи-кам на решенията!