16

Ямболски цървул

преди 3 години

Скланям ви глава за упоритото вменяване за тази настинка!

15

David

преди 3 години

17,18 ти пиян ли си или не си изтрезнял ???

14

Само ГЕРП

преди 3 години

Леле леле от корона вирус ще умрем...

13

Анонимен

преди 3 години

Заглавията късат. Умирам си от кеф колко отчаяни са медиите и либералите.Управляващите по цял свят ще гризнат дръвчето заради тези лъжи.

12

Роко Бароко

преди 3 години

Вируса настъпва в болните мозъци на някои хора.Има го само в медиите ,навънка няма и помен от вирус.Тръмп се излекува за три дена.Много неясноти има около този измислен вирус.Цялата работа е за едни 300 милярда които трябва да се приберат от ваксините ,чиста печалбица!

11

15529

преди 3 години

Къде дремаха повее от половин година? Разчитаха, че и този път всичко ще отмине и ще се забрави!?! Не разбраха ли, че това изпитание е за тези, които работят и управляват на уж? Защо целият ЕС е в паника и в пълна безпомощност в този момент? Защото твърде дълго евроструктурите работеха на уж, ползвайки инерцията от предишни десетилетия, когато всеки си е бил на мястото и не средствата са се влагали в разумни проекти, а не в ***.

10

Анастас Белгазов

преди 3 години

До Атанас ВелмазовВерно е.

9

Палми Странджев

преди 3 години

При над 1000 заразени лекари и медицински персонал се налага извода, че тези индивиди не си мият ръцете, не пазят дистанция, и не носят маски, това в кръга на шегата. Ако говорим сериозно, след като тези хора се заразяват масово, при положение, че се пазят, излиза, че всичките мерки са вятър и мъгла, всичко си е Божа работа, с ограниченията освен зараза, си докарваме куп други проблеми икономически, социални и психологически.

8

Тотко Неделчев

преди 3 години

Как така ''вируса'' настъпва, не се ли изхаби вече?

7

Анонимен

преди 3 години

Едно време империализма настъпваше, сега Ковиду, пък накрая Неофашизма май е ...

6

Анонимен

преди 3 години

Тоя път му трябва ли кадри! Абе важното е че имаме един крадлив главанак който се пъчи ежедневно и ни обяснява как се е справил най добре с пандемията и как светът го давал за пример!Това не ни ли стига?????

5

Анонимен

преди 3 години

Ще ви настъпи той, по подметките.

4

Анонимен

преди 3 години

Настъпва невидимия враг,накъде е тръгнал,какво цели? Питам и отговор не ща!

3

АнонимеН

преди 3 години

НЕ САМО НЯМА ОТДЕЛЕНИЯ АМИ НЯМА И БОЛНИЦИ ЩОТО БОРИСОВ ГИ ЛИКВИДИРА ДОСТА ОЩЕ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ!!!ВСЕКИ МАНДАТ БОРИСОВ ФАЛИРА ПО НЯКОЛКО БОЛНИЦИ ЩОТО ОТКАЗВА ДЪРЖАВАТА ДА ИЗДЪРЖА БОЛНИЦИТЕ А ТЕ ТРЯБВАЛО САМИ ДА СЕ ИЗДЪРЖАТ!!!А ПАРИТЕ ЗА ЗДРАВНИ ПОЛОВИНАТА СИ БИЛИ ЗА НЕГО КАТО РЪКОВОДИТЕЛ НА ДЪРЖАВАТА!!!НЕ СЛУЧАЙНО ШКАФЧЕТО НА БОРИСОВ Е ПЪЛНО ДОГОРЕ С БАНКНОТИ ОТ ПО 500 ЕВРО НА ПАЧКИ!!!

2

1234

преди 3 години

Но 5 млрд за краварската военна индустрия има...

1

Атанас Велмазов

преди 3 години

Вируса мутира, всички ще умрем !