44

Анонимен

преди 3 години

За цял сезон в Кипър не видях нито едно дете да тича или вика на плажа, улицата, в хотела и т.н. А за Канада - дори и малките породи кучета носят специални нашийници, които не им позволяват да лаят. Глобите за вдигане на шум са жестоки. Проблема в БГ са "гражданите" и "държавата". Да гледаш животно в коридора и на балкона не любов към животното. А то да тормози целия квартал. А може ли домашния любимец да е прасе, коза, магаре и т.н.? Демокрацията не е един или няколко да си простеят на воля.

43

Анонимен

преди 3 години

До УчителНяма да уча децата да се хипи сектанти, обрачени да са последна дупка на кавала. В този живот човек трябва да е здраво стъпил на земята, да знае кое е важно и кое няма стойност. Да учиш деца на любов към животните, означава да им провалиш живота, един нормален човек изпитва любов единствено към най-близките си хора.

42

Polipantev

преди 3 години

Жалки селянчета, кучетата им виновни!

41

Свещен Гущер

преди 3 години

До Учителоскотял си от джендърастията.Ми нало като обичат животните ще почнат да игнорират околните бе? Те кучкарите са все масово бездетни.Нали им виждам в декларациите за осиновяване че са несемейни и заклети кучкари и все хобита свързани с мастиите....все регистации в коноложки извращения

40

до учител

преди 3 години

Абе ти си неадекватен бе ! Кой ти каза ,че учиме децата да мразят животните ?Учи Децата на Хигиена , на Правила , на Морал на Права и Задължения !Обичта към животните ,не изключва Обичта към хората.

39

Анонимен

преди 3 години

По тая логика щом шумът пречи, да вземем и детските площадки да затворим пък? Явно това според някои е правилното решение.

38

Polipantev

преди 3 години

кучетата им виновни!

37

Батко

преди 3 години

До АнонименГ-н Анонимен Американец, предполагам отдавна сте разбрали, това което целия свят знае - Канада е многоооо по-напред от Америка във всяко едно отношение, като става дума за качество и стандарт на живот.

36

До 41

преди 3 години

Направете си секта комуна кучкарите и заживейте там в хармония, защо си се пъхнал да живееш сред нормални хора със семейства и деца!?

35

Учител

преди 3 години

Ако учите децата си на любов и състрадание към животните, то те ще развият същите качества и личностни характеристики спрямо заобикалящите ги хора в обществото. Факт!Помислете какво завещавате на следващите поколения!

34

Анонимен

преди 3 години

При нас на детската площадка се пищи и цвърчи до късно. Слизах да смазвам люлките, че това скръц-скръц направо ти бърка в мозъка

33

Анонимен

преди 3 години

До Свещен ГущерТова е типичния профил на секта кучкаря - агресиван самотен лузър, колкото и да ми се напъват тук разни сбърканяци. Най-лошата черта на тези човечета е че не им пука за околните, не ги интересува, че дразнят, че цапат, че създават напрежение и т.н., това тях не ги трогва, даже настояват че другите трябва да се съобразяват с тяхната лудост.

32

Анонимен

преди 3 години

В парк Хиподрума -София е Страшно ! -всичко у.....срано , всяакви кучета тичат без намордник . Полицията вместо да ходи по бръснарници дето слушали радио , да погва кучкарите !

31

Анонимен

преди 3 години

Мастиите по-важни ли са от хората?

30

шеф

преди 3 години

До Анонимен А за тия, които си пекат риба на балкона и умирисват прането на всички околни- какво ще кажете?

29

Анонимен

преди 3 години

До ЕмигрантНе те знам що за емигрант си, но точно в Северна Америка е практика при покупка на жилище, да се ангажираш с опредлени правила в квартала и жилищната сграда, в това число да си косиш тревата на двора, да не отглеждаш домашни любимци и т.н. Там такъв спор е немислим, вярно е, защото хората отдавна се решили проблема, като са създали ясни и безкомпромистни правила, основани на принципа не дразни околните с поведението и маниите си.

28

Свещен Гущер

преди 3 години

Само нещасстно и оскотяло същество като нашенеца ще живее с песовете си в ЛЕГЛОТО си......То смрад направо.Там дето живеех преди да се изнеса в затворен комплекс в целия блок се чуваше лая на песа на кретена долу,див и неразбран.Беше самотен лузар и никоя не го искаше.

27

Илия

преди 3 години

До ЕмигрантНе се занимавай да наливаш акъл на хора, които си преизбират Бойко на всеки няколко години. Само ще те убеждават, че канадците видиш ли, били по-прости и по-зле от българите. Добре си направил, че си забегнал от това блато. Мечтая за деня, в който аз и моето семейство ще напуснем България завинаги

26

Анонимен

преди 3 години

До Емигрант Но в новата ти родина сигурно чистят след кучетата и не ги насъскват срещу пенсионерки които нищо не им казват но просто ги били дразнели щото вървят по улицата.

25

Анонимен

преди 3 години

Виждам че тук пак са се развилняли секта кучкарите, пак се величаят колко са велики, а всички знаем че това е утайката на обществото - жалка история. Иначе такива оградени площадки където кучетата да се изхождат и разхождат свободно трябва да има безспорно, но далече от жилищни сгради.