63

Анонимен

преди 3 години

Нищо против никога. Но е редно независимо име, религия, пол, да се спазват законите на РБ, но с *** проф. ИВО Христов не става.. На запад черният Киниец е много по възпитан от белият българин. Учи го на ред, да оули извън къшата. Англия си е англия, с прелестни къши, без натрупани мебели, всичко изчистено. И аз желая, както *** днесндпс и герб, но и в банкя, но няма. Но за дпс и герб 11 г всичко бе за тях. При соца имаше ред, дисциплина, но днес не виждам как бг ще се възстанови с хора, с

62

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/6"Защо всички русофили карат западни автомобили, имат западна бяла техника, ядът в McDonald's, пият Coca-Cola..." - защото са работливи и образовани и могат да си го позволят. Затова пък всички еврофили стискат палци ес да им спусне грантовете следващия месец, че да не умрат от глад... и надават вой и се мятат на амбразурата да го защитават, когато някой им каже истината.Други въпроси?

61

Анонимен

преди 3 години

Преди 1944 родителите ни са живяли, т. е. ние в къща, след 1962 в апартамент. И сравнение не може.. Къщата с дворчето.. А днес е кошмар в БГ. Да дойде да му разкажем на въпросният фотограф. В най елитните места днес хората на герб са приютили на кватрира, бившия *** и заканвашите от системата на мвр, полицаи. Защитаващи се помежду си малцинства. Нямали си държава и искат явно нова тяхба държава, а българите бойче на саоун, нали така дпс бъдете здрави и щастливи гербдпсивалитеченгетаполицаи.

60

Анонимен

преди 3 години

Същите сгради ги има в Париж и Берлин... и то в по- големи мащаби.

59

анонимен

преди 3 години

до 58 - човече, как живееш с такова промито съзнание. Не как ще ги стигнем американците а как ще ги стигнем руснаците!

58

анонимен

преди 3 години

Сега строителството е по лошо от соца сегашните ч0рбаджий правят икономйи на цимент в бетона на арматурно желязо истроят с ефтини стрителни материали важна е печалбата за тях.А за Русия почти всички живееха в държавни квартири с евтин наем.При демокрацията 90% от жилищата бяха изкупени с приватизационните бонове и сега са частна собственост.Ние тук в България колко % ни дадоха с привтизационите бонове НИЩО.Затова не им берете грижата на руснаците.

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22Съвецкото строителство е най-доброто строителство на светаСъвецките часовници са най-бързите часовници и съвецките микрочипове са най-големите микрочипове!

56

Анонимен

преди 3 години

Туй директно от Гугъл преводач ли е плеснато...

55

Анонимен

преди 3 години

Има ли вътрешни клозети в тези сгради?

54

Анонимен

преди 3 години

Доста тенденциозно написано. А за фотографа от Мелбърн - то все едно там не е същото, нали? Гета като мравуняци с двустайни едноетажни къщурки от дървено скеле + шперплат. Рай за термити на цената на панелка в Люлин. А ако беше видял безумията в Румъния, сигурно щеше да припадне. В Букурещ има блок, в който няма баня и тоалетна... Има пристройка до блока с обща баня, тоалетни и перално помещение. В гетата в Париж по-добре да не стъпва. А в Столипиново ще види 1 стая 20 инвалида + кон на балкона.

53

Анонимен

преди 3 години

До СградитеДа, това е доста съществен фактор. Същата сграда ако се обзаведе с вкус и ако се поддържа фасадата би имала съвсем различно качество на живота. Но понеже вътре живеят селяни и понеже нито е имало пари нито вкус за обзавеждане, те си живеят като в глинена колиба.

52

Анонимен

преди 3 години

конкретни граждани, малее ще падна,научете английски или поне превеждайте по смисъл, а не с транслатора като роботи.concrete освен, че значи конкретен, означава и бетонен, в каквто смисъл се употребява тук- т.е бетонни граждани.

51

Сградите

преди 3 години

Сградите външно наистина са интересни в архитектурно отношение, но решението за обзавеждането вътре на собствениците , дали от бедност или липса на по- различен вкус, наистина е потискащо.

50

Анонимен

преди 3 години

Апсолютен мит е че панелното строителство било евтино .Ако беше по евтино сега само панелки щяха да строят капиталистите ;) Нито е евтино нито е трайно да не говорим за поддръжката .Това е простотия за пласиране на виши кетапи .Зада се кава как наще инжинери строят по големи сгради щото са много умни .А то си е технология и няма умност .Една от грандоманиите на комунизма. През комунизма беше постигнато много за народа ни но имаше и грешки .Сега е много по зле ;)

49

Анонимен

преди 3 години

До Мисля сиМисленето не ти се удава и не става ясно какво общо има със статията поста ти.

48

Анонимен

преди 3 години

Човешкият живот е един и е сравнително кратък - около плюс минус около 80 години. Да си загубиш 40 години в изплащането на апартамент (масова практика по целия Свят) е загуба на безценно време. Така че идеята за бързо, евтино, масово строителство всъщност не е толкова глупава. Подсигурява ти покрив над главата за да се концентрираш над по-важните неща в живота. В България липсват хубави междублокови пространства, съседите са селяни, и никой нищо не поддържа.

47

Анонимен

преди 3 години

Заливката е от друга кафява субстанция.

46

Анонимен

преди 3 години

Новите днес на Днес.БГ са сладкиш с шоколадова заливка. Много оригинално!

45

Анонимен

преди 3 години

Цъкащите минуси искам да ги поздравя с творчеството на арх. льо Карбюзие. Именно той е родоначалник на този стил на грозотии.

44

Анонимен

преди 3 години

Излиза, че живеят в тубус?