6

Анонимен

преди 3 години

"Кой да е китайски телефон от 1000лв, има същото качество като айфон от 2000лв."Дълго време и аз си мислех така, докато не ми подариха Ай-ка. А въъъъъъъй. Андроида е напудрена пoмия. Каквото и да си говорим, iOS-a, стабилността на работа и качеството на изработка просто кара Цамцунг и XyйАвей да излгеждат като "имитация за беднаци". 256-цата просто не знае какво е "няма място", "няма рам(затваряй апове)", "тая анимация леко ще забози", "абе дай един рестарт да направим" и тем подобни шитни.

5

Лубоф

преди 3 години

Ммм така привлекателна алумин рамка, ароматни пластмаси ммм, раз по ретина дисплей, пръскащ се панел, 5 поколение "G" ммм

4

Анонимен

преди 3 години

Кой да е китайски телефон от 1000лв, има същото качество като айфон от 2000лв. И никой неможе да ме убеди в обратното, тъй като компонентите идват от едни и същи фабрики. Всичко е нагло печалбарство. Неможе да си вземеш лайнайфон за 2000 лв и после да ти искат 2 лв за инсталиране на скайп, при положение че е безплатна програма. Ей това като го видях и ми идваше да строша телефона. Наглост до безкрай.

3

ЛоШо

преди 3 години

Вече 5-та година айфона ми модел 6s ми служи вярно, но е време да се пенсионира ;)Възнамерявам да го сменя с 12 про макс, който да ме изкара поне още 5г. Преди 6s имах най-доброте андроиди от Самсунг, но честно казано не бих се върнал повече към андроид иначе Самсунг имат страхотен хардуер. Дано да добавят и 120Hz дисплей на новия айфон, но дори да няма не е такава болка.

2

Анонимен

преди 3 години

Цените са "космичечески" защото получаваш поддръжка и ъпдейти за 5 години. Ползват се материали с високо качество, всяка година около милиард о тива в R&D и т.нКато не ти харесва си взимай андроид и толкова :)

1

Анонимен

преди 3 години

Тия какво ми се правят на прогресивни, докато китайци им работят във фабриките като роби за без пари по 14 часа на ден? Цените им иначе космически.