16

до 12

преди 3 години

Не знам конкретния случай.Но по принцип защо детето е добре да общува с баба и дядо.Първо баба и дядо не са възпитатели и не се изявяват като такива за разлика от родителите а просто обичат детето и си го глезят.Второ баба и дядо мислят различно от мама и тате, всяко дете знае че законите на мама и тате за закони, но от баба и дядо се научават на различна гледна точка, умението да знае за различните гледни точки помага в пубертета и в изграждането на детето като личност.

15

Анонимен

преди 3 години

Ти да не си свидетел, че е детето е малтретирано от възпитателките? Леле колко мъка има има по тези земи...Наистина четете но не разбирате! Човекът пише точно по темата като казва че камерите за наблюдение трябва да станат задължителни за да няма набедени без вина.След това се опитва да проумее връзката между насилие над детето от възпитателка и бабиното му възпитание.

14

Анонимен

преди 3 години

"Означава ли това че щом детето е гледано от баба си трябва да бъде малтретирано (да си го изкарат на него) в детската градина от възпитателките???"Ти да не си свидетел, че е детето е малтретирано от възпитателките? Леле колко мъка има има по тези земи...

13

Анонимен

преди 3 години

А къде са родителите на детето? Пак ли бабите ви гледат децата???Да кажем че са на работа. А на теб къде ти е пипето че питаш като дете с пълен памперс?!?!

12

Анонимен

преди 3 години

Малкото дете попива реакциите, обноските, действията на възрастните, с които е постоянно, стреми се да им подражава. Когато е около някоя баба, предимно в малките градове, представи си в какво се превръща това дете. Изводите са за теб.Означава ли това че щом детето е гледано от баба си трябва да бъде малтретирано (да си го изкарат на него) в детската градина от възпитателките???Нямаш Увод нито изложение камо ли заключение. Разбирам напълно репликата на Иво Христов!

11

ЛЛ

преди 3 години

А къде са родителите на детето? Пак ли бабите ви гледат децата???

10

до 8

преди 3 години

Малкото дете попива реакциите, обноските, действията на възрастните, с които е постоянно, стреми се да им подражава. Когато е около някоя баба, предимно в малките градове, представи си в какво се превръща това дете. Изводите са за теб.

9

Анонимен

преди 3 години

Да имаш дете в България е най-голямата глупост за момента. Дано нещо се промени.

8

Анонимен

преди 3 години

Аслъ тургаш камерите и проблема е решен завинаги. Ще се стигне до задължителни камери в момента в който някой пречука възпитателка заслужено или не!

7

Анонимен

преди 3 години

До 7Да така е но какво общо има бабиното възпитание с насилието в детската градина?????Можеш ли да посочиш някаква връзка?

6

Анонимен

преди 3 години

Децата НЕ ТРЯБВА да се възпитават от бабите, за да спре най-накрая тази бай Ганьовщина и тази простотия в тая държава. Бабите са старо поколение, с друго мислене и навици, престъпление към съвременното общество е малките деца да се възпитават от бабите!

5

Анонимен

преди 3 години

Затова трябва да има камери задължително! Те не могат да бъдат манипулирани и винаги ще покажат истината!

4

Анонимен

преди 3 години

Поредния сопо.ланко...

3

Аз

преди 3 години

На три и казва само бум бум? И аз ги съветвам да не го пускат докато не може да си каже какво се случва там. Не опреквам госпожите... Може да яде бой от други деца и пак не може да се изрази кой, как и защо го бие. Първо го научете да говори, но това не става с нон стоп пуснат телевизор.

2

??

преди 3 години

А не може ли децата да са се сбили и изцапали? непременно е малтретирано от възпитател...

1

Анонимен

преди 3 години

И тия караянчевки са прихванали "като не ти харесва ходе пеша БЕ".