21

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА !!!Да не би да е сгрешил?Процентите може и да са повече, не само 80.

20

За 80-те процента

преди 3 години

Не е прав. Над 95 процента са.

19

Прав е

преди 3 години

Особено за особения криптоезик. Достоен за дисертация по социолингвистика.

18

Анонимен

преди 3 години

11- АМА ТИ КАКВО ГОВОРИШ, КАК МОЖЕ ЕДИН НАРОД ДА ОПЛЮЕ СЛАВИ ТРИФОНОВ, ПРОДАВАЧЪТ НА МАРТЕНИЦИ, ДЕТО УЧИЛ ДА СВИРИ НА НЕЩО, АМА НИКОЙ НЕ ЧУЛ И ВИДЯЛ, ДЕТО ИМАЛ ТВ АМА НИКОЙ ГО НЕ ГЛЕДА, ДЕТО ПРЕЗ СЪЛЗИ ПЕЕ ЗА ЛОШИТЕ МОМЧЕТА МУТРИТЕ И ПРОДЪЛЖАВА ДА ПРИЛИЧА НА ТЯХ, ЕЕЕЕЕЕЕ АМА ПРАВ/А СИ ЗАСЛУЖАВА СИ СЪДБАТА ДА ГО УПРАВЛЯВА ББ.

17

българин

преди 3 години

До: номер 13Това риторичен въпрос ли беше?Защо изобщо приемат комунисти в Западна Европа?Ами и аз това се питам - защо приемат комуниста Бойко Методиев Борисов, член на БКП (не на БСП)?А? Защо?

16

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Иво Христов ,който твърди ,че 80% от българите са де би ли?!

15

Анонимен

преди 3 години

Спряха ни половината реактори, тровят ни с болкуците си и като храна и буквално, за каква демокрация говорим, ако са големи демократи да въведат 1000 евро минимална пенсия в целия ЕС.

14

Анонимен

преди 3 години

За да не ви спрат фондовете Синдикатите трябва да организират национална стачка, всичко трябва да спре да работи за 2 дена като в Гърция. Всичко летища, съдилища, магазини, аптеки, гари абе всичко абсолютно всичко иначе кажете сбогом на 29 млрд. За каква демокраия дрънкате като всеки си натиска главата и чака наготово ЕС да му дава пари.

13

Анонимен

преди 3 години

11- ОТИДИ НА 24 ЧАСА И ВИЖ ЗАПИС НА ДЕБАТА ЗА БЪЛГАРИЯ- МИЛИОНЧЕВА БЕШЕ В ИСТЕРИЯ ОТ БЕЗПОМОЩНОСТ- НИКОЙ НЕ Я ОТРАЗИ- ЕК- ОТ НОЕМВРИ ЗАПОЧВАМЕ ПРОВЕРКА НА ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА НА ВСИЧКИ 27 ДЪРЖАВИ, ЧЛЕНКИ НА ЕС- БЛАГОДАРЯ НА БГ, ЧЕ ОТКЛИКНА ДА Е ПЪРВА, С НЕЯ ЩЕ ПРОВЕРЯВАМЕ ОЩЕ ЧЕТИРИ ДЪРЖАВИ"

12

Анонимен

преди 3 години

А,брюксел знаят ли Бсп/Бкп какви "демократи" са ? - пази Боже !Защо изобщо приемат комунисти и техните деца в Европа ? - този строй беше Престъпление срещу Човечеството с милиони Жертви -повече и от Хитлер.

11

Ясно е

преди 3 години

Демокрацията е едно недоносче и си е същия дефектен фалшификат като комунизъма.Само анархията работи както трябва. Законът на джунглата е железен. Оцеляват само най умните, най силните, и най способните. Получава се естествен подбор който с течение на времето подобрява генния фонд и увеличава IQ-to на цялото население. Тази система е работила успешно в продължение на 120 000 години.А сегашните системи не работят и хората затъпяват и стават все по големи некадърници със всяко ново поколение.

10

Анонимен

преди 3 години

В Румъния имаше протести на другия ден хората си попадоха оставките и не им спряха фондовете, сега на вас ще ви спрат фондовете. Никой няма да даде пари на медии дето са се продали и съдии и всекви по веригата надолу, Баце си е направил сметката раздава кеш пара на пенсиите, вдига заплати и който да дойде ще се окаже със спрени фондове и без кеш, кинти, мангизи евро и долари и ще плеска със ръчички. Мадуро е виновен и Тереза Мей. Народ дето е оплюл Слави Трифонов си заслужава съдбата.

9

Анонимен

преди 3 години

Докато има комунисти демокрацията ще е в криза.Пълна лустрация -от Бойко през Радев до всички комунисти.

8

Анонимен

преди 3 години

Тия червените мислят че като не могат да спечелят изборите и демокрацията е в криза. А фигуранта като ги спечели, демокрацията е екстра.

7

Анонимен

преди 3 години

"тежка криза на демокрацията" звучи като лека наститка пред реалността на ОПГ ГРЕБ, а именно рак в последен стадий

6

4epa

преди 3 години

ИВО ХРИСТОВ- СЛУГИН4ЕТО НА РУМЕН РАДЕВ- ПАРАШОТИСТА !!!!!!!!!!!!!!

5

4epa

преди 3 години

ПРОДАЖНИЦИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ- ЗА ВЛАСТ И МАЙКА СИ ЩЕ ПРОДАДАТ !!!!!!!!!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Иво Христов - ДА се смееш ли да плачеш ли...

3

Анонимен

преди 3 години

Поредния двоен аршин брюкселските лентяи не закачат послушковците, а атакуват неудобните за тях като Орбан и Дуда.

2

Анонимен

преди 3 години

Дупетат социалист говори за демокрация и поучва европейците.Ще умра от смях.