65

r3v0lv3r

преди 3 години

До Ястреб Османлията4 калашника ? Я, погледни пак и ще видиш, че азерите получават лъвския пай, защото имат нефт и пари. Просто като няма Турция зад тях не са такива бабаити.

64

Анонимен

преди 3 години

Арман Бабикян да отиде и защити родината сии ако трябва да даде живота си за нея - надалиседи в ХУБАВАТА ДЪРЖАВА България И ИСКА ДА Я СЪСИПЕ

63

Анонимен

преди 3 години

В нашета махала има много роми с Турски именакато научат Турски и стават Турци

62

Анонимен

преди 3 години

турция да признае арменският геноцид а Азърбайджан да се изтегли от арменските територии.

61

Анонимен

преди 3 години

ястреб Азербейджан бройката няма значениеслушайте какво ви казва Европа

60

Турчин

преди 3 години

До Аз;Не е турска работа,защото Азербайджан отговаря на ударите на Армения по цивилни обекти в Азербайджан. До сега нито един снаряд не паднал на територията на Армения. Войната се води в Карабах и там има бомбардировки. Но Армения бомбардира градове ,които нямат нищо общо с Карабах и са далеч от линията на конфликта.Да спре цялата тази касапница има един път-арменците напускат окопираните територий и въпросът е приключен. Да, жалко за децата,снощи дадоха плача на азербайджанско дете.Болно е...

59

Аз

преди 3 години

Турска простотия! Защо трябва да убиват дечица и да разрушават домовете на хората?

58

Ястреб Османлията

преди 3 години

Само да напомня на някои другарчета, че ООН има 4 резолции в които ясно казва че Армения е окупаттор в Азербейджан и трябва да се оттегли от окупираните територии. Европейската комисия по сигурността има 7 резолции в които се казва същото. Съжалавям за загубите и от двете страни, но твърдоглавието си има цена - яки шутове по ггъззза, докато омекне главата!

57

Ястреб Османлията

преди 3 години

До r3v0lv3rХайде сега, пак компетентно изказване по въпроса. Не тези 100 сеператиски арменци превзеха тези територии, а заедно с арменската държава я превзеха. Карабах обяви независимостта си още през далечната 1988 година, когато СССР все още дишаше и шаваше. Докато арменците бяха много влиятелни в бюрокрацията и армията, Азербейджан нямаше тази възможност. След разпада на СССР на Армения руснаците оставиха много голямо количество въоръжение, докато на Азербайджан дадоха само 4 Калашника!

56

r3v0lv3r

преди 3 години

До Ястреб ОсманлиятаПомисли логично, как смяташ, че е възможно 100 хиляди арменци да смачкат и изгонят 1 мил азери, без това да го има документирано навсякъде. Прочети и за провокациите и от двете страни и ще видиш, че азерите въобще също са трепали невинно население. Прочети и историята и ще видиш, че са се колели от времето на рурско-турските войни. Прочети и преброяването на Азербайджан и ще видиш, че там има по-малко арменци от руснаци. Мисли, преди да вярваш на пропагандата, която се бълва

55

Анонимен

преди 3 години

I nie bulgarite vodihme 3 voini za obedinenie ( makar vsi4ki faktori da bqha na nasha strana ) no ne se polu4i , daje ni izkaraha "agresor" .S azerite shte stane sushoto , a tam ima podstrekatel (Turcye) .

54

Анонимен

преди 3 години

До Ястреб Османлиятаа да не би да говорим за духовната война която Ванга предсказа че от там ще започне 3-та световна война . търсим топлата вода не където трябва

53

Ястреб Османлията

преди 3 години

Ако трябва да обобщим ситуацията в Карабах - арменците настъпиха мотиката яко! 3 милиона народ но с претенции за територията на целия Азербейджан и половината Турция!! Ех, бате, народът не напразно е казал "Лаком ггъъзз кръв ***!"От 30 години Азербейджан се моли Армения да се оттегли от окупираните земи, ама арменчо на ще да слушка! Сега с ритници по газзоо и шамари по врата ще бъде изритан от азербейджанските земи!

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 541922-ра година на колко годинки си бил? Същото и с Крим.

51

Ястреб Османлията

преди 3 години

До 58Много глупости сте изръсили тука бря! Турция била пращала наемници в Азербейджан да се бият в Карабах! Брей брей брей брей! И защо да праща чужди наемници, когато азербейджанската армия, която е обучавана и екипирана от Турция! мачка арменчовците като валяк бубулечки на горещ асфалт?! Ако кажете че Армения праща наемници в Карабах ще е правилно, защото точно това го пише дори в арменската преса! Още преди два дена имаше новина за група от 800 гърци, отиващи в Карабах да воюват.

50

Анонимен

преди 3 години

Сирийският президент Башар ал Асад посочи, че турският му колега Реджеп Ердоган е "главният подстрекател" за новото разпалване на конфликта за Нагорни КарабахВ публикувано днес интервю за РИА Новости Асад е на мнение, че бойци са прехвърляни от Сирия в Нагорни Карабах.Дамаск може да потвърди това, категоричен е тойТурция и Азербайджан отричат твърденията на Франция, Русия и Иран, че Турция изпраща сирийски наемници, които да участват в боевете в Нагорни Карабах, избухнали на 27 септември. Насилието между азербайджанските въоръжени сили и арменските сепаратисти, които контролират от

49

Ястреб Османлията

преди 3 години

До r3v0lv3rКолега, явно не си много наясно с нещата, въпреки че се изказваш много компетентно по темата. Целият Карабах сега е 130 хиляди, след като арменците изчистиха местното азербейджанско население и докараха близо 50000 арменци от други части на планетата. Освен това Армения окупира 20% от територията на Азербейджан извън границите на Карабах и също прочистиха тези територии от азервейджайнците. Има над 1 милион азербейджанци, прогонени от арменците от собствените си домове.

48

r3v0lv3r

преди 3 години

До Анонименхаха 1 мил ? то целият карабах е 120 хиляди, стига разпорстранявайте легенди, че двете страни са се колели е ясно.

47

Ястреб Османлията

преди 3 години

Армения е единствената страна в света, която снабдява Азербейджан безплатно с въоръжение! От чисто нови танкове, БТР'и и оръдия до складове с патрони! ;-))

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 52Не знам на колко си годинки, но аз съм достатъчно стар да помня кланетата извършени от арменците в окупираните азербейджански земи. И да искам не мога да забравя кадрите с изкланите азерски деца и изкормените жени!! Над 1 милион азербейджанци бяха прогонени от домовете си. Стига с тази евтина арменска проганда!