72

Анонимен

преди 3 години

Гъ3oлu3ец Храбър отново в екшън ! На какво ли още е способен наш Сашко за ПАРИ ?!

71

Ха-ха

преди 3 години

Всичките пра*сета-на мезета!Начело с Ал.Йорданов.

70

Да

преди 3 години

На този свят предатели винаги е имало и все ще има. Пък българите най- сме мераклии за тази работа - предателската. Затова 500 години сме били под турско. А сега не можем да се откъснем от Русия и все натам ни теглят разни, дето се правят на демократи а в душата си са искрени предатели.

69

Анонимен

преди 3 години

До Време е Врагът с партиен билет, така ли??? Хаха! Това не беше ли в миналия век?

68

Анонимен

преди 3 години

Радан да си гледа работата. Взима пари отвсякъде и се върти като ветропоказател. Ти е с едните, ту с другите. Не плача за него, щом участва в тоя другарски съд

67

Време е

преди 3 години

ЕНП да изключи от редиците си Радан. Той усърдно работи за ерозиране и намаляване на представителството и влиянието на тази група, като изпечен предател. Свободен е да се присъедини към тези дето по-са му на сърце и подкрепят поведението му и морала му - ПЕС или Зелените. Зелените в ЕП логично мечтаят и от България да им дойдат някакви депутати в групата

66

Анонимен

преди 3 години

Откакто ЕС от сериозен икономически съюз на независими държави се превърна в нещо като Коминтерн, който провежда политика на влияние и лобизъм, нещата тръгнаха в лоша посока. Особено за бедни и зависими страни от бившия соц.лагер. А фактът, че ЕНП не даде думата на Радан няма нужда от коментар.

65

До 65

преди 3 години

Най-големият гей на Ямбол - лудата нескопосана адвокатка да говори тук против гейове е меко казано странно! Скрий се влечуго!

64

до 67

преди 3 години

ти по коя телевизия гледа дебатите по БСТВ или по 7/8, не човек а желязо, не ....комунист

63

Събрахме се.

преди 3 години

Борисов, Плевнелиев, Йорданов.

62

Анонимен

преди 3 години

Ако това ви е демокрацията, мерси! Не ви я искам! Референдум за излизане от тази демокрация! Това е пладнешки обир и не желая повече да ме рекетират мутри и разни подобни на Сашко ***!

61

ДЕСА НЕРЦЕДЕСА

преди 3 години

Е СЕГА ВЕЧЕ ГЕЙ-ПАРАДА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ТРЯБВА ДА СПРЕ И РАДЕВ ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА, КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО, ЗАЕДНО С ДРУГИТЕ ТРИМА ХОМОСЕКСУАЛИСТИ И ТАМ ДА ЧАКАТ ПРОМЕНИТЕ В КОНСТИТУЦИЯТА, РАЗРЕШАВАЩИ ГЕЙ-БРАКОВЕТЕ И ДА СЕ ЖЕНЯТ-РАДЕВ ЗА ХАДЖИГЕНОВ, БАБИКЯН ЗА МИНЕКОВ И ДА МИРНЕ ТАЯ ДЪРЖАВА!!

60

Анонимен

преди 3 години

По голям комунист от Бойко няма,не го слушайте какво говори,а какво прави!Кой даде 1,5 млад за самоварите в Белене ?Кой строи газопровод с парите на бедните българи в полза на Москва?Кой се отказа от 1млд долара неустойка в полза на Москва за спрения газопровод от Украйна?Кой плаща 350 млн на руски дълбачки да копаят пристанището на Доган във Варна? По голям русофил от Бойко няма.

59

Браво!

преди 3 години

А сега единствения изход е BGEXIT . Час по-скоро излизане от блатото на корупцията в ЕС.

58

Анонимен

преди 3 години

Вуйчото на Ваклин да не се обажда

57

Атанас Велмазов

преди 3 години

Брюксел и цяла Европа за ужас на комунистите и Пинокио е твърдо зад господин БОРИСОВ и легитимного правителство на България

56

КОМУНИСТИ

преди 3 години

30 години след разрушаване на Берлинската стена се появиха ИНТЕРБРИДАДИСТИ които да разделят България от цивилизования свят и да тръгнат отново на изток, за оклепат странат ни са готови даже да поискат помощ от Северна Кория, само и само недоразумението наречено ласкаво фигурант иска да управлява през ръба на Конституцията

55

Анонимен

преди 3 години

Ех как боли протестъри. Как боли:)))))))))))))

54

Анонимен

преди 3 години

Този го помня още от времето на СДС. Е няма толкова гнусно, долно и подло същество!

53

(-_-)

преди 3 години

Щом хората протестират не е демокрация, ами нещо не е наред. Имаме неработещи институции, корупция до небесата, кражби.. Това е тотално безредие. Хората искат справедливост и приличен жизнен стандарт. Демокрацията няма нищо общо с това, което виждаме днес.Този безполезен тип е перфектния пример за ***. Смуче и с газо си, а практически с нищо не допринася за т.нар. демократично общество.