62

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОБоже, боже, каква наивност и примитивизъм! Мислене като на петгодишно дете - пък и те са по-ориентирани вече.

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 52Налагането на нещо в името на общото добро се нарича демократично управление - диктатура на мнозинството над малцинството. Като не ти харесва - колкото искаш азиатски и латиноамерикаснски страни, където да видиш какво значи истинска диктатура и "свобода".

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23Не, многознайковците - форумни писачи с комплекс за конспирации.

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20Това е чудесно, но то е защото се спазваха някакви мерки. Ако слушахме "свободолюбивите" хуличанчета и илитерати тук, щеше да е страшна картинката. А и все още може да стане.

58

Анонимен

преди 3 години

Тези манипулатори са някакви които печелят когато хората са прибрани вкъщи. Аз също имам интерес хората да са прибрани (не в България), защото когато всички бяха заключени ми се вдигнаха приходите, но не искам да съм *** и да пиша глупости по форумите. Ще се оправям както съм се оправял през последните 15 години. Свободата е по- важна. Не искам да ми ваксинират децата!

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3Уви, нищо не е приключило, ***! Измамените сте вие, дето вярвате на конспирации. И заради вашето безотговорно поведение и цинизъм нормалните хора страдат и нищо не може да приключи.

56

Сата НАТО

преди 3 години

От един месец се мотая по болници с моя старец и досега един болен от ковид не видях, нито се разболяхме. Ако не бяха непрекъснатите просто тии по медиите, нямаше и да разбера, че има "пандемия".

55

Анонимен

преди 3 години

до 58 Имаш ли логически отговори. Добре поне , че сте с маски, да си хапвате лигите, когато плюете

54

Сата НАТО

преди 3 години

Няма никакъв ковид и всичко е просто лъжи от телевизора. На някакви хора им съобщават, че са болни и те уплашени лежат в болница. После "оздравяват" и се хвалят как са кашляли и са нямали вкус. А на десетина умрели в денонощието им записват "коронавирус" в смъртния акт и после ходи ги ексхумирай да доказваш нещо. Пълна лъжа и манипулация.

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 57На всекиТъпГалош не му е ЯСНо, но това се дължи на факта, че не вижда по-далеч от носа си.

52

Анонимен

преди 3 години

Не ми е ясно, ковидзомбитата каква изгода имат да се опитват да манипулират?Не са платени, защото са прекалено забили и никой не им вярва.Защо не се правят аутопсии на "починалите от ковид"Защо няма нито един кадър от ковид отделениеЗащо нямам познати и приятели които са боледували от това "нещо"Защо хората масово не вярват в това "нещо"Защо цяло лято хората бяха на плаж и курорт без да се заразятИ още хиляди въпроси без отговор ...

51

Do 50

преди 3 години

Взе ли си 50толевката от Бойко за днес да драскаш глупости по форумите

50

Анонимен

преди 3 години

До 51 Ето още един хипохиндрик фашист

49

Въпрос

преди 3 години

Питам кой ще въведе новите мерки с които плашите - малко ли са му протестите, че да си докара и още?

48

Анонимен

преди 3 години

До 48 Всеки които си мисли, че може да налага нещо на другите в името на "общото добро" е чист тиранин и фашист. За справка може да почетеш малко история. И сега не е по различно. ***

47

До 42

преди 3 години

Това е защото опасността не се вижда. Представи си сега дълга редица от 100 човека, изправени до неизмазана тухлена стена,сред които и голяма част от семейството си. На 10 метра от вас стой военен с лице към вас и автоматично оръжие със заповед да застреля петима от вас,по негов избор. Така по-нагледно ли изглеждат нещата?

46

Въпрос

преди 3 години

Кой ще въведе новите мерки, кой?

45

Анонимен

преди 3 години

До 46 От тази година вече се води Кромид19

44

анонимен

преди 3 години

А за есенния грип с температура, повръщане и дрискавица не споменават и думица! А го има и доста народ си пати от него! Минава за 3-4 дни!

43

Анонимен

преди 3 години

До 43 Те цифрите не са много трудни за манипулация