129

Койчо

преди 3 години

Този го е отнесъл с 200 и от кеф не знае какво да каже

128

Анонимен

преди 3 години

kvo kazal weber, zaev, macron, erevan, kevorkian, babikian, halvadjian, mehmed ili kurz mi e se taia...kakvo kazvat zakonnite bg trudovi izbirateli i danakoplatci s politicheski aktivni prava v rbg, tova e vajno i cenno. a tesi hora sa ogromno demokratichno mnozinstvo v rbg...bojkov, bobokov, arabadjiev, banev, cvetanov, volen, dogan sa patnici...

127

Анонимен

преди 3 години

igraite si sokak futbol ili sokak basketbol...ama sokak polit izbori...iok...

126

Анонимен

преди 3 години

Краставите кучета се надушват отдалече Herr Weber, нещо да сте се чували с посолството ви в София напоследък, дано те да ви информират непредубедено

125

Анонимен

преди 3 години

Да бе напреднало е в кражбите я питайте как е схемата около ремонта на Тракия ... Дават го на държавната автомагистрали за да избегнат търга после тя го дава на посочен който се знаеше от две години

124

Анонимен

преди 3 години

Напреднало в пълненето на шкафчета.

123

Анонимен

преди 3 години

Кво значи напреднало ? Тройната коалиция ни вкара в нато и евросъюза

122

ВадимЧуждиКестени

преди 3 години

500 човека на жълтите павета няма да свалят правителство, което има подкрепа в Европарламента.И 5 000 няма да го свалят!И 50 000 няма да го свалят!Изботите са през Март! Гответе си партиите и коалициите за избори и не си губете времето с непродуктивни глупости,.... че БКП(и крилца) винаги са 3 крачки напред организационно за бързи избори. Т.е. такива не ви трябват, защото ще ви ги откраднат!

121

Анонимен

преди 3 години

Избори ,разбира се ще има.Март 2021 година.Кой разбрал,разбрал.Който не, да (прави като вятъра) супата.

120

дедо Ташунко

преди 3 години

Правителството е напреднало преди всичко в краденето. А сега иска да си купи гласовете на пенсионерите с по 350 лв. на калпак. От Манфред Вебер и кол за ограда не става.

119

Мъпет шоу

преди 3 години

Вижте какво, протеста свърши и е неуспешен, но организаторите се правят, че не са разбрали. Ако им се плаща на ден протест, е разбираемо да искат да го продължат. Който и да питам - "Ти, как как ги усещаш Триото, честни хора ли са? Може ли да им се вярва, че са искрени и вярват в нещата, които говорят!"Отговорът неизменно е - "От 100 км. им личи, че това са безпардонни лъжци, които сами не си вярват на изречените красиви думи! Протеста е опорочен и подменен от "неизвестен" поръчител!"

118

Анонимен

преди 3 години

Манфред Вебер е като плейметка на Шишкото.

117

Lina

преди 3 години

Скъпи jender_и от ЕНП , подаряваме ви го бойко , в комплект със шишо и цар Плъх сарайски. Мерси

116

Анонимен

преди 3 години

У бре кравари от ЕНП, съединявайте се

115

А бе

преди 3 години

Ние за Брюксел ли живеем или за себе си!??Да го ***** евроджендърите!

114

Наистина жалко

преди 3 години

Правителството на България е напреднало по много теми, особено по темата как да дразни населението. Хъм чакаме протести и срещу продажните общинари, социални служби и въобще срещу системната антибългарска политика тип "поклон пред падишаха".

113

Анонимен

преди 3 години

МАРТ БОРИСОВ-4!!!!!!! МА4КАИ *** !!!!!!!!!!!!! КОИ НЕ МУ ХАРЕСВА ДА ХОДИ В РУСИЯ ИЛИ СЕВЕРНА КОРЕЯ !!!!!!!!!!

112

Ало Манфред?

преди 3 години

"Ало Ваньо...?"

111

Мда, жалко

преди 3 години

Децата ми не са българи.

110

Ината безсмислен

преди 3 години

Ало, "Днес",защо не цитирате най-важното изречение в изказването на Вебер- "Уважавам протестите,но решението ще е на редовните избори през Март."Точка!Никакви оставки не се предвиждат и насърчават! Който има време за губене, нека се шляе по жълтите павета, да събира вируси и да си ги носи вкъщи!То,за това много акъл не се иска, даже никакъв- доказателство са протестърите!Минимално количество акъл се иска за да осъзнаеш,че след 90 дни безрезултатни и умиращи протести,бива да спреш да се излагаш!