8

Анонимен

преди 3 години

Хакерите на Ветото махнаха от Фейсбук сайта за имриючмънт на резилдентчето, и когато зададох този въпрос, българският администратор на мрежата ме блокира.Това ли ви е свободата на словото бе, бабикянско-ветовски "революционери"? Обитателят на Вила Калина е диагностициран първо в ЦПЗ - София, но не езвестно дали се лекува - няма ли специалистите на правителствено ниво да се заинтересуват от случая?

7

***

преди 3 години

До Анонимен "При фашиста" ТОВА ИЗКАЗВАНЕ Е НЕДОПУСТИМО И РЕДАКЦИЯТА ТРЯБВА ДА СЕ САМОСЕЗИРА ВМЕСТО НИ В КЛИН НИ В РЪКАВ ДА БЪДАТ ТРИТИ ДУМИ ОТ КОРЕКТНИ КОМЕНТАРИТЕ НА ХОРА

6

арбайт махт фрай

преди 3 години

Така лекуват въртоглавите в Китай !!

5

Евро Пси

преди 3 години

"Днес българина е духовно болен" -- Вера КочовскаТя си отиде неразбрана ...

4

Анонимен

преди 3 години

Много *** кефите като почнете с "ама вижте как е в еди си коя държава" и следователно щом и там е така значи е нормално и за нас ...

3

Анонимен

преди 3 години

В САЩ предписват всякакви антидепресанти и какви ли не узаконени наркотици.В резултат по улиците там се разхождат неадекватни хора като Джорж Флойд (мир на Душата му).По този начин психично болните никога не се лекуват, но фармацевтичните компании и лекарите печелят много, ама много пари.От лежане с месеци по клиники те не печелят, а са на загуба.Е точно това иска този "доктор".

2

Анонимен

преди 3 години

Пълни нелепости!Не казвам, че психиатричната система по времето на соца е била идеална.И ще ви обясня какво се промени в световен мащаб. След поскъпването на медицинските услуги (ах каква дума), в САЩ болничната помощ стана неимоверно скъпа. Ако отидеш в болница, бинтоват ти кутрето + преспиш в болницата -то сметката за това ще бъде повече то $20,000.Стана нерентабилно психично болни да лежат дълго време - преписват им хапове, а като забравят вземат една пушка и се забавляват в някое училище.

1

Анонимен

преди 3 години

При фашиста румен радев ветото е така! ИМПИЙЧМЪНТ ВЕДНАГА, СЪД, ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА ИЗМЯНА!