704

Аз

преди 3 години

Защото само Бг радио слушаме, та сега как ще го преживеем... мъка мъка!

703

Анонимен

преди 3 години

да я докараме до там,забрана на музика,как до вчера 32 год. демокрация може,сега не може,това е дебилизъм

702

Анонимен

преди 3 години

Боже,Боже!!!!Колко простотия има по тази земя българска!!!!

701

Анонимен

преди 3 години

Ей такава дивотия не очаквах да се случи.Ами нали хората няма да ви слушат и РЕКЛАМИТЕ бе, к-р-е-т-е-ни!И няма да ви купуват ***!Продадохте Химна, дорите се да не се слушат новините.Значи може - народна музика - що не. Радка Пиратка - едва ли някой ще се противопостави.А ако съседа отгоре си е пуснал радиото над фризьорския салон - ще го хванете за Мъдрия :)))

700

бръснаря

преди 3 години

клиента като иска музика,фризора да му свири с уста или кавал.Кавал свири на поляна,на поляна край горица,млада хубава Стояна търчи с менци за водица

699

ало спекцията Шерлок

преди 3 години

А ако си пустна касетка с записки по българските възстания,ко ши правя,да пущам или не

698

Mitko-UK

преди 3 години

До АнонименПлащаш за лично ползване, а не за т.нар. broadcasting. Когато слушаш с клиенти - вече се води комерсиална употреба,защото в помещението се извършва търговия с цел печалба.

697

Гиб Мелсън

преди 3 години

Който не протестира и не си търси правата това го чака-стригане на вълна. Радио ще ми слушат. И то българско. Настройвайте честотите на турски радио-станции и няма да имате проблеми. То и без това турските радиостанции обхващат цяла източна България. А в София да слушат сръбски радиа.

696

Анонимен

преди 3 години

ето за това може да се протестира

695

Анонимен

преди 3 години

Край на авторските права от музикасезона на плочите минапари само на живо

694

Анонимен

преди 3 години

Северно Македонско или Сръбско радио може ли да се слуша

693

momo

преди 3 години

Абсурда е голям.Ако във салона има телевизия и върви музикален канал, таксата за авторско право трябва да се покрива от таксата за кабелна.Ако пък има само ефирно радио, същата такса трябва да се плаща от самото радио.В противен случай на таксуване трябва да подлежи всеки човек, който си пуска радио.

692

Готин

преди 3 години

*** в градски и междуградски транспорт да се забрани и глобата да започва от 200 лв. При повторно нарушение да се отнемат и точки от който да зависи индивидуалната цена за пърдящият пътник. НЕ СЪМ БОЛЕН МОЗЪК! ,,😆

691

Анонимен

преди 3 години

Като се кача в такси или в градски транспорт и слушам радио не без мое съгласие, искам радиата и лично музикантите да ми плащат вредни за дето им понасям продукцията.

690

Интернет

преди 3 години

Хаха. Вече и да слушаме радио трябва да си плащаме. Тия съвсем изперкаха. Радио не съм слушал и вестници не съм чел от 18 години. Телевизия не съм гледал от 4 години. Това са умрели медии.

689

Анонимен

преди 3 години

Чакайте сега, да пуснеш музика от CD, флашка или друг носител, когато няма гаранция, че авторските права са уредени е едно и съм съгласен, но да пуснеш ефирно радио, което по принцип всеки може да слуша свободно в колата си или дори от телефона си, ако той поддържа функция радио и някой да ми казва, че не може?А и защо нищо не пишете за телевизията? Каква е разликата? Там също има музикални програми, при това не всички са свободни. Плаща се кабеларка, а там е такса домашен потребител.

688

Втрещен

преди 3 години

До anonКирчо, създаването и излъчване на радиопродукция си е добре платено! Аре да се опитам да ти обясня. Аз съм производител на сирене. За да се продава, аз плащам на радио за излъчване на реклама. Съответно, калкулирам в цената на сиренето този разход. Пак съответно, за рекламата плаща дори този, които изобщо не слуша радио. По просто няма как да го обясня! Друг е въпросът, че радиото в сегашния му вид няма бъдеще.

687

anon

преди 3 години

по цял свят е така... съставянето и излъчването на радио програма да не е безплатно? но трябва да има и реципрочност- трябва да се гонят радио станциите да излъчват само материал в/у които са платили правата за излъчване...

686

!@#$

преди 3 години

Тия не спират да се прострелват в крака. Аналоговото радио има живот още 5 години. Младото поколение вече си избира съдържание от мрежата. Градските радиостанции са фалирали. В Русе имаше точно две, но фалираха поради липса на постъпления. Бизнеса масово насочва рекламните си бюджети към фейсбук и интернет изобщо. Какви авторски права ги тресат тия?

685

Анонимен

преди 3 години

Чудя се кога ще въведат такса за глътка въздух и крачкомер?!Не съм против защита на авторските права, но това е прекалено.