72

Анонимен

преди 3 години

Що не смятате загубите на пенсионерите от всички платени ТЕЛК. Постоянен трудов договор със всички предимства допълнително заплащане за временна нетрудоспособност+ сервитьорка, бояджия, параджията, пазач, или бракониер, домакин на училище. Живот! За сметка на хора, които не са нагли нахални, безочни, без съвестни. До77

71

БОЙКО ЗАРАЗИ МЕРКЕЛ?

преди 3 години

Дайте на Боко Тиквата няколко купюри с 500 еврови банкноти и ще ви излекува от всяка болест в някоя от неговите лични болници. Ще ви назначи най-добрия си лекар и ще ви излекуват с тяхната скъпа болнична техника. А в болниците на ГЕРБ всичкото техника е като в матрицата. Топ ноч.

70

Анонимен

преди 3 години

След като направят държавните бензиностанции с евтин бензин,ще направят и държавни аотеки с евтини лекарства. Във всеки град ,във всяко село,навсякъде има матреял!

69

Кради пари не му ми

преди 3 години

Лошия Лойко се не накраде... 1200лв клиничната пътека, 50% са за него (по стар ГЕРБ-ерски обичай)

68

Анонимен

преди 3 години

1000 в болница по 1200лв пътеката смятайте....

67

Тъ-ръ-дъъъъ дъъъ-дъъ

преди 3 години

Отиват, протестират срещу лошия Бойко, качват се на метрото и се прибират вкъщи. Ходи пеша, ходи пеша!~ Цвета Караянчева, председател на 44-тото Народно Събрание

66

Анонимен

преди 3 години

В Мадрид сега е почти пълен блокаж...Смъртоносен или не вируса е налице и точно заради МНОГОТО ЗАРАЗЕНИ, а не заради мъртвите... се въвеждат всички гадни, но необходими мерки.ТукГлупаците непрекъснато се оправдават, че не е опасен, обаче никой няма да ги чуе, когато се повиши числото на заразени и ги затворят по апартаментите.

65

Лошия Лойко

преди 3 години

Протестирате по "лошия Лойко", ама ОДИТЕ по неговите магистрали? Одите по неговите метра? Ми като сте толко ербап, ОДИ ПЕШЪ де! ЕПА ОДИ ПЕШЪ БЕ?

64

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 62Навсякъде ги има. При нас са повечко.

63

Анонимен

преди 3 години

В болницата в момента ако диагнозата е ковид 19 могат да вкарат човека без да си е платил здравните и да го лекуват.

62

Цвъки Караянчев

преди 3 години

ВАЖНО! Ако почувствате симптоми на КОВИНД, отидете на лекар да ви тества за 100 лв, а после ОДИ ПЕШЪ до аптеката за една торбъ лекарства 2000лв. Оди ПЕШЪ БЕ!

61

Анонимен

преди 3 години

54 са в интензивни отделения.Колко са новите открити няма значние всички ще се заразим въпрос на време е.

60

Свещен вирус.

преди 3 години

Да този вирус е свещен. Дар от Бог.Политиците и педофилите човекоядци и слугите на новият световен ред разпространяват вируса. Само те са болни. Нормалните хора са имунизирани.Бог праща вируса за ви покаже до къде сме я докарали.

59

Лекар со Спринцовка

преди 3 години

Алчните очички на фармацевтите се оглеждат злокобно за болни от грип, за да им набухат сонди за по 100лв парчето и да ги излекуват срещу 900лв

58

Анонимен

преди 3 години

Ковид 19 ИМА ЛИ ?

57

Анонимен

преди 3 години

Ако държавата се интересуваше щеше да тества контактните лица безплатно с цел ограничаването на заразата, а не като сега чак като стигнеш до болница. По-голямата част от тестовете до момента са платени от работодатели и хора пътуващи по чужбина, където имат задължителен тест преди да влезнеш в страната. С платени тестове и пускане на всички да влизат в страната без тест вируса няма да се ограничи.

56

Протестиращ

преди 3 години

Караянчева е красива млада, интелигентна жена. От както ме посъветва вежливо да "Одъ Пешъ" одъ на протеста пешъ и здравето ми се подобри значително. Мерси како Цвъки.

55

Анонимен

преди 3 години

В Германия протестират. Сега сигурно ще кажете че и немците са ***.

54

Анонимен

преди 3 години

"Мен не ме интересува вашето здраве, мен ме интересува мойто" Караянчева

53

Анонимен

преди 3 години

Световните лидери с маските само показват лицето на властта, ужас!