12

Анонимен

преди 3 години

Хора, вие анорексици ли сте, нормални ли сте? Още малко и ще напишете, че пицата е по-вредна и отровна от цигара или пък мръсния въздух в Софето. Ми рупайте си зеленчуци с нитратки, здравословни и полезни!

11

Въпрос

преди 3 години

някой виждал ли е Черен Професор по Математика?!

10

Анонимен

преди 3 години

Гошко, не четеш май. Пицата сама си й приготвя и не слага всичко това, което си изброил.

9

Тлъста Маймуна

преди 3 години

не ни давай съвети с мозъка си на при мат, а си ходи в родината - джунглата, там има и сладолед и пица, добре белият човек измисли електричеството, хладилника, печката, че иначе сладолед и пица тия при мати нямаше да са виждали.

8

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Пицата и...сладоледа са бъкани с...овкусители,заместители,подсладители,оцветители,Ееета,Меета и пр.Това е...бомба със закъснител и не се знае,кога ще...гръмне;така че,по...далеч от тях.(платена...обява)

7

Анонимен

преди 3 години

Яжте пица и сладолед на килограм и ще почернеете като диетоложката

6

бял мъж

преди 3 години

Това на снимката не е човек, нормално е, че и диетата й не е за хора! Аз ям по 1 кило печено свинско на ден, само мускули съм като Аполон.

5

преживял

преди 3 години

тази зима, пролет,по време на карантината по цял ден вкъщи от скука ли от какво почнах да ям по кутия сладолед на ден,при това качествен без *** като палмова масло,а с млечна сметата. както и да е,за има няма няколко месеца надебелях с 20 килограма, порастнаха ми и женски ци ци-не се шегувам казва се "Гинекомастия",в последните 3-4 месеца,1 ден ям,1 ден гладувам-слава богу оправих се,ци ците изчезнаха,почти свалих килограмите.За Бога Братя и Сестри не слушайте написаното-самоубийство е!

4

Анонимен

преди 3 години

За хора с ниско IQ и висок процент на телесни мазнини, яденето на пица и сладолед ежедневно, може да им се стори като добър бизнес план...

3

Анонимен

преди 3 години

Модата на чернокожите титани на мисълта дойде.Тази може да е слабе сега защото е млада и още метаболизма и е нормален, но след 35-40 годишна възраст ще се превърне на бъчва както повечето чернокожи жени. И след това ще обвиняват вируса КОВИД-19 как е проява на расизъм.Не слушайте нито една дума от такива "специалисти", които трябва директно да ги съдят за разпространяване на опасни за здравето и живота на хората внушения.

2

az

преди 3 години

Какво значи сертифициран диетолог? Кой ги ражда тия бе?

1

пенсионер

преди 3 години

да, ако искате да станете много затлъстели и да ви удари диабет от тип 2, подложете се на подобна диета! междудругото със закон такива статии трябва да забранени, защото може да навредят на здравето на заблудилите да ги следват!!