33

Гост

преди 3 години

До АнитаАбсютна преувеличеност е тая вирус.

32

Анонимен

преди 3 години

Подгряват ни за тотално затваряне и унищожаване.

31

Пенсионер

преди 3 години

Децата са най ценното ни богатство. Дистанционното обучение ще ги направи затлъстели аутисти и интроверти, което е и целта на истерията с вируса. Отвреме на време ще се социализират дистанционно и ще правят виртуален секс. Дистанционното обучение е решението.

30

Анонимен

преди 3 години

Абе то хубаво ще затварят ако станат 15% заразените, ама как ще разберат, че са толкова след като никой не ходи да се тества, а всички си го карат на крак. В момента има много с някакви леки симптоми, които изобщо не си и помислят да се вкарват във филма с карантините и просто не се тестват. Това е положението. А пък и да се тестват, директорите предпочитат да си мълчат и да не обръщат много внимание, че има болни, освен ако не им се каже официално.

29

Анита

преди 3 години

До азТЕ ТОЛКОВА МНОГО НЕ МОГАТ ДА МИСЛЯТ.САМО МОГАТ ДА СЕДЯТ НА СТОЛОВЕТЕ.ЖАЛКО.

28

Анита

преди 3 години

До ПенсионерДа децата са най-ценното богатство,но в БГ ЯВНО НЕ Е ТАКА.ЩЕ БРОИМ КОЛКО ЛИ ДЕЦА ЩЕ СЕ РАЗБОЛЕЯТ,КОЛКО ЩЕ УМРАТ И ТОГАВА ВИСО4АЙШИТЕ ЩЕ ВЗЕМАТ НЯКАКВО АДЕКВАТНО РЕШЕНИЕ,НО ДОТОГАВА ЩЕ БРОИМ.ЩЕ ИГРАЕМ НА ИГРА.ВСИ4КИТЕ ТАМ ***,НИКОЙ НЕ МИСЛИ ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,БИЗНЕСА Е НА ПЪРВО МЯСТО ПРОУМЕЙТЕ ГО!

27

Анита

преди 3 години

Що за у4ител си ти ,като говориш за смешен корона вирус,колко жалко,4Е и у4ителите ни са непросветени,а ще у4ат нашите деца.

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Напълно подкрепям! Учител съм и наблюденията ми са същите. Проблема е че всичко това се отразява и на здравето на учениците, защото така не се обръща внимание на проблеми и заболявания които могат да бъдат наистина сериозни и изобщо не говоря за смешният корона вирус. Още от пролетта на миналата година масово не се обръща внимание на никакви заболявания, освен на ЕДНО и това е бомба със закъснител.

25

Така е ..

преди 3 години

Училищата са инкубатори на корона вирус.

24

Пенсионер

преди 3 години

При 15 % заразени деца затварянето на училищата ще е много късно. Дистанционно обучение е решението.Децата са най ценното ни богатство.

23

Балкански Селяндури

преди 3 години

Абе нещо много се разпуснахте от СТРАШНИЯТ Коронавирус.Защо затворихте държавата и фалирахте тогава хиляди бизнеси?Нали не беше като грип а сега ще го третирате като грип.Много бързо прежалихте болните, старите и възрастните.Един диктатор в близкото минало и той така ги прежали но не стигна далече.

22

Какво си пожелаваш?

преди 3 години

Хайде стига сте играли на пандемии, че ще предизвикате Господ, да ви прати ИСТИНСКА!

21

Анонимен

преди 3 години

Всичко,което ни дрънкат разни измислени щабове и папагалските медии са пълни измишльотини.От началото до края.Трудно ще се докаже истината за коронавируса.Призрачна история.

20

аз

преди 3 години

A онези "калинки" по кабинетите,които цял ден са на Фейсбук,имат ли на представа в момента в който станат(а то ще е скоро) 15% болни деца в училище,вече колко учители,родители,баби и дядовци ще бъдат заразени? И как ще ги разберат,че болните са 15% на това никакво тестване?

19

инспектора се чудеше

преди 3 години

Тази сутрин какво да отговори на Николаев когато го попита ,защо когато деца бъдат карантинирани родителите им не се карантинират ? Човека попадна в небрано лозе и каза че щели да го обсъждат кой да им давал болнични и се чудеше какво да смутолеви , защото като ще се бориш със зараза няма как родителите да не се карантинират нали и те са били по цял ден с децата си ? Отделно когато дете се закашля и вдигне температура никои не му прави задължително тест , и ако е болно то ще си заразява .....

18

м,да

преди 3 години

Ще продължаваме да тормозим учениците, тъй като възрастните не се подчиняват и протестират! Заради сополи затварят училища!

17

Анонимен

преди 3 години

Чиновниците заседават дистанционо, но набутаха учениците от горен курс по 30 деца в тясно и задушни класни стаи и да пътуват по два пъти на ден нагъчкани в нередовния градски транспорт в столицата.

16

пример

преди 3 години

Във на сина ми класа са 22 деца 6 са болни Това е над 15% ---нито някое е изследвано нито се знае кое от какво е болно ,другите ходят на у-ще ! На хартия мерки всякакви ,на практика пълна анархия ! Във действията на властите няма никаква логика ,те твърдят че водят борба ,но всичките им мерки са непълни ,взаимоизключващи, пълни с моментно лутане....очаквам бум и затваряне не само на у-ща .

15

Баз

преди 3 години

Нееее. Целта е отново да ни затворят отвсякъде. 4 отсъстващи от 30 нищо не е. да не ми се правят.....

14

Гост

преди 3 години

Стига сте мислили простотии! Оставете децата ни да си учат спокойноприсъсвено! Колко деца и възрастни го прекараха февруари и януари?!