28

Анонимен

преди 3 години

Гаранция че ще се вдигнат цените и без да се приеме еврото така че тоя лъже !

27

О хо хо

преди 3 години

СТАТИЯТА Е ТЕНДЕНЦИОЗНА И ИМА ЗА ЦЕЛ ДА ПЛАШИ ХОРАТА. ГЪРЦИЯ НЕ Е БИЛА ВЪВ ВАЛУТЕН БОРД И ТОВА Е МНОГО ОСНОВНА РАЗЛИКА С БГ.

26

Анонимен

преди 3 години

Гербавите престъпници смазаха финансово нацията!

25

Ямболски цървул

преди 3 години

1000 лв заплата дали няма да стане 500 евро,а цените да си останат същите,само че в евро? Ако стане ,значи автоматично обедняваме 2 пъти!

24

Сраври до 22

преди 3 години

Като не интересува си стой кротко и ходи се моли да ти вдигнат заплатката и чакай някой да даде наготово. Ако не си разбрал, това време свърши...

23

Анонимен

преди 3 години

До 12Ти пък много знаеш какво значи... Много се съмнявам, защото си такъв буквояд какъвто трудно можеш да видиш. Тук не говорим за политика а за икономика. Я ми кажи кои са държавите които приеха еврото. Най - богатите икономически. Факт. Това имам предвид. А знайно е че всяка смяна на валута помита дребните доходи и дребните спестявания. А в България повечето са така, прекалено е бедна. Нека първо се позамогне. Първо коня после каруцата. Но явно на теб няма какво да ти се обяснява.

22

Анонимен

преди 3 години

Приемането на еврото ще бъде супер за тези дето ограбиха България и са милионери и милиардери и ще стъжни живота на обикновените хора.

21

Амидофен

преди 3 години

СРАВРИ Знаеш ли колко ни интересуват твойте далавери в Евро зона и кой знае къде. Хич, ама хич. Аз в чужбина не съм ходил. Искам тук да съм си добре. Ама от такива ,, държи палци на краката,, като теб не става нищо.

20

Анонимен

преди 3 години

И кои са петте банки под надзор.Можеше да ги напишете.

19

Ч?км?дж?

преди 3 години

Както и преди 1990, така и след 2000 година лефчето е на фиксиран курс, т.е. менте.

18

Ставри

преди 3 години

Не се обаждай, все пак не си бай Ставри - бъдещия съпруг на тиквоний, за когото наистина се отварят Големи възможности Отзадзе.

17

Сраври

преди 3 години

Простия народ така и не разбра, че ЕС и еврото са НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ, и всеки може да се възползва ако има малко акъл. Но нали сме свикнали винаги някой да дава, да гледаме да краднем малко, някоя далаверка...

16

Алоууу

преди 3 години

Не беше толкова отдавна. Спомнете си как в Италия и Гърция ревяха от надутите цени .Пък,ако не помните в интернет ще ги има записите от тогава. Като ги знаем нашите какви са спекуланти умножавайте поне по две .Та ей тва ще се случи,минимум.

15

православен патриот

преди 3 години

Ще настане още по голяма скъпотия ,отколкото е сега герберастката такава...само банкерите ще намажат филийката....

14

Амидофен

преди 3 години

Всичко да се реши с референдум. Дали да чакаме щата Тексас да приеме Еврото. Пък, после ние.

13

До 12

преди 3 години

Май не си ходил скоро на лекар! Вземи та *** на психолог а след това на гинеколог, че при васГендарите всичкобе възможно

12

Амидофен

преди 3 години

За да има България и лев, са си дали живота хиляди будители. И патриоти. Сега с лекота се приема еврото.

11

до 8

преди 3 години

Ти всъщност осъзнаваш ли какво означава приемането на еврото? Мислиш, че това е за да ограбят народа и да вземат пенсията на баба Пенка? Ей такъв *** народ си заслужава управляващите, президента, и си гарантира най-ниското ниво не само в Европа, с и в целия свят... Такъв мат'ряла...

10

Анонимен

преди 3 години

Цените ще се повишат най малко десет пъти. Нормално се увеличават двойно или тройно в другите държави но в Беге лакомите частници ще ги увеличат главоломно. В момента много стоки в Германия са по евтини от българия а след въвеждане на еврото не ми се мисли. Много ми е добре в Германия

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9За коя шайка говориш? Догодина има избори. Не се знае кой кум кой сват. До 2025 / 26 кой знае още какви ще ги ядем и от кого.