12

1

преди 3 години

Навсякъде по света пенсионерите които раазчитат на минималната пенсия са МНОГО зле. Зле са тези, които разчитат на до средната пенсия. Над средната са "добре". Не на нивото на работещите, но с малко ограничения поносимо. Митовете за богатите пенсионери са ..... митове. Говоря САМО за доходи от пенсии.Иначе, що "счетоводителката" не каже какви имоти има и колко взема съпруга й военен?

11

Директор

преди 3 години

Пенсиониране на 60 години за всички групи , мъже и жени. Това решава проблема. И пенсиите ще станат по 1000 лева на всеки.

10

Анонимен

преди 3 години

Няма как да стигнат 50 лв към пенсиите на фона на скачащите цени на храни, стоки, услуги, лекарства. Социалното министерство може да предприеме мерки да се подпомогнат пенсионерите през зимния период с плащане на част от тока за отопление. Могат поне за 3-те месеца зима (12, 01 и 02) да поемат поне 50% от ел.енергията на пенсионерите. Не дърва, не въглища, а ток. Помощите за отопление са обвързани с какви ли не условности и се полагат само на определена прислойка.

9

Уууу

преди 3 години

Някой изнемогват, втори хвърлят през терасата 15 хил. лв., трети вземат наем 5хил./мес от магазин или имот и т.н. А има по-важни неща, например да са здрави и с акъла си. Денят се изкарва и с 2 и с 200лв.

8

Дедо Пенс

преди 3 години

Бойче, увеличаваш моята пенсия със 150 лв ,увеличаваш и на бабата със 150 и догодина по това време пак увеличаваш пенсиите и ще гласувам за ГЕРБ и теб!!! Иначе ще си гласувам за Корнелчето!!!

7

Анонимен

преди 3 години

В Румъния увеличиха пенсията сямо с 40%, наш Боко Златистия дал по цели 50 кинта. Все пак 50 е повече от 40, или греша нещо в сметките, а? :)

6

Ддд

преди 3 години

Вчера баба ми ходи до румъния да даде торба с пари щото изнемогва

5

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Политик от световна величина!!! Честен до мозъка на костите си ! Това е нашият лидер Бойко Методиев Борисов !!! Венсеремос!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Това е абсолютно срамно!България е мащеха за всички свои граждани, освен за бандитите!Който е млад и не е на хранилката на шайката да се маха оттук!Ще се проклинате след време тук.

3

Анонимен

преди 3 години

Боци, Боци, с 50лв ли ще ги купиш пенсионерите бе, тикво заспала.

2

БСП неволи

преди 3 години

Kaк ли ще живее другарката Нинова с тези 50 лв. когато се пенсионира ? Добре ,че на другаря Радев му намерихме службица на Дондуков 2, че и той горкия с тази мижава генералска пенсия , как щеше да връзва двата края!

1

Анонимен

преди 3 години

И по лошо ще става 2 милиона малцинства на помощи нямат и един ден трудов стаж *** лапат пари и един ден няма да има пари за пенсий те на хората работили цял живот