87

Извънредно положение

преди 3 години

Ей ***, нула процента вярват на Румен Рубладжийски, они на площада бяха срещу заплащане, но като застудя се прибраха. Сигурно стачкуват и искат повече пари от Черепо!

86

доктор

преди 3 години

ПО--ТОЧНО---73 ПРОЦЕНТА НЕ ВЯРВАМЕ ЧЕ ИМА ТАКАВА ЧУМА

85

Златена

преди 3 години

Аз вече си мия ръцете след като акам и пикам.Благодарение на генерал Мутафчийски.Той ме научи на хигиена.Дано го направят президент, за да забрани завинаги на българите да излизат от домовете си.

84

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотафчйиски доло доло

83

Анонимен

преди 3 години

Това са хора без добро образование ( не се броят измислените дипломи), хора от едно определено малцинство, крайно религиозни, хора от криминалния контингент - вътрешно проучване.

82

Анонимен

преди 3 години

Да си дойдем на думата...Това са хората на, които една държава НЕ МОЖЕ да разчита за просперитета си... Хора без гънки по мозъка. ***.

81

Анонимен

преди 3 години

Ха, даже 44% ми се виждат малко. Ясно е, че тези 44% са най-нископлатените и неквалифицирани хора, принадлежащи към ниската класа (хора тип "лошият чорбаджия ми е шеф", "сАсипаха я тая дАржава", "никой в София не взима 9000лв. заплата, масово са по 600лв. заплатите" и подобни нули). Ако само 44% е обслужващата класа у нас, това е доста добре- изнесла се е да бере малини в ЕС.

80

Анонимен

преди 3 години

Само 44% ли са зомбитата , дето вярват само на лелката в автобуса ?! Безмозъчна бг напаст !

79

Анонимен

преди 3 години

В новото време продавачите на илюзии пре експлоатират понятието вяра. Идеята, че не вярваш в нещо, и понеже не вярваш, то го няма е наивна. Поради подобна причина, няма значение колко хора лайкват не умни неща. Те си остават такива, и водят след себе си съответни последствия. Най долното обаче е, когато умишлено манипулираш по неумни, предлагайки им да вярват в илюзии, и после им гледаш сеир. За мен е най ниското пропадане на интелигентна личност, но за жалост е все по разпространено.

78

Antinwo

преди 3 години

Дойде време разделно и всеки трябва да направи своя избор дали да приеме отровната ваксината и чипа в ръката -белега на звяра и да бъде роб на сатаната или да избере правилния път и да служи на нашия спасител Исус Христос !

77

да

преди 3 години

При положение, че 80% от българите са ***-или, 44% пак добре.

76

Додо

преди 3 години

Самият въпрос, да вярваш или да не вярваш е бинарен, подвеждащ и абсолютно налудничав. Да, вирус има, умират хора, в същото време е най-вероятно да е изкуствено създаден, както и изпуснат (умишлено или не), също така, едни хора, които за удобство ще наречем елита (има и по-точно име) са яхнали вируса и го използват за сатанинската си адженда на Нов Световен Ред. На този фон нещата не са черно-бели и ме се свеждат до това, дали вярваш или не. Суперсимплифицирането само задълбава нещата.

75

млади хора до 30 г.

преди 3 години

ето ги , бе, тоя са *** които не послушаха генерала, който призова нацията да пази родителите си. Еми, добре, но като умрат, да не ги ооплакват. Вижте статистиката колко 80 годишни ходещи на купони и мачове са умрели...

74

BG

преди 3 години

100% от българите не вярват на официалната информация на мутренските медии: защо ли ни ги натрапва тия ялови с-о-р-о-с-о-*** "протестъри" ?

73

Анонимен

преди 3 години

Вирус има но всичко покрай него беше много преувеличено и всички тези карантини, извънредни положения. Един ден ще има найстина страшен вирус и тогава колкото и да говорят учени и доктори хората няма да им вярват и тогава вече ще е страшно.

72

Анонимен

преди 3 години

Точно тези 56 % гласуват за БСП.

71

rednik

преди 3 години

100% от българите не вярват на официалната информация на мутренските медии: защо ли ни ги натрапва тия ялови *** "протестъри" ?

70

3636 Бог

преди 3 години

Козарски, прати ми файла с ГДВ 2021!

69

Анонимен

преди 3 години

До БауТи си беден, защото вече не взимаш стотинки за ненужната си пропаганда.Ако имаше пандемия нямаше 99% от хората в света да се съмняват.Кофтито за дегенератите е, че не могат да набичат и 5G антените, дори им спряха изграждането и минаха на 4GL, защото Мъск и Тръмп качиха едни сателити горе, а тези сателити имат ЕМП. Сещай се. И да иронизираш, през пакета ми е!

68

Pen

преди 3 години

Ковид световната медийна кампания продължава с невиждана ярост! Резултата накрая ще е плачевен!