42

Анонимен

преди 3 години

Герберски *** в акция

41

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта защо не коментира хомофобските случай сред учениците ?Това е в неговите прерогативи като държавен глава, а не да се меси в работите на независимата Прокуратура !Но явно е контрапродуктивно за имиджа му.

40

Кухня

преди 3 години

На въпрос как ще коментира разнобоя в БСП държавният глава отказа да коментира с мотива, че не се меси в кухните на отделните партииНо да знаете Десито ми готви затова

39

Гамен Грипенов Ветов

преди 3 години

Нищо не казвам и пак повтарям,?Не знам ка а,*** неа така,?Нищо не правя и пак показвам,?Рецитирам бавно,щот мисля трудно?Вето,вето,вето,ветов,венсеремос???!!!!

38

Анонимен

преди 3 години

НАПЪНИТЕ ДА ОЧЕРНЯТ БЪЛГАРИЯ ПРОДЪЛЖАВАТ- ВНЕСЕН ПРОЕКТ- КЪНЕВ- ЙОНЧЕВА-СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ- ПО ДОЛНО, ГНУСНО, ОТВРАТИТЕЛНО НАПИСАН ДОНОС СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ НЕ ОТ ЧУЖДЕНЦИ, А ОТ БЪЛГАРИ.....ЦЕЛ- ДА НИ ВКАРАТ В ЕВРАЗИЯ.

37

Гумичка за триене

преди 3 години

Румба турай вето на доклада и да си знаят за напред да внимават ей!!

36

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта още не е узорпирал цялата власт, а вече се очертава отблъскването от ЕС с цел - смяната на посоката.После ще последват кусури към НАТО,...Фигуранта е най-опасната фигура за националната сигурност.

35

Наблюдател

преди 3 години

Румен Ветото пак пръдна! Как пък не се усеща че му идва отвътре ...?

34

Атанас Велмазов

преди 3 години

Празнодумец, ФИГУРАНТ и слуга на мафията ! НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА РУНДУ ГУМЕН ГАДЕВ !!!!!!!!!!!!!

33

Ганди64

преди 3 години

Абе ей Руменчо Ветото,що не вземеш да свршиш нещо хубаво и полезно за България а само простотия след простотия бе и промени тая прическата че приличаш все едно Деса ти е седнала на главата(не че не е де)Най добре се качи на самолета ама на селскостопанския и понапръскай някоя и друга нива та да те запомнят хората от селата по не

32

нищоправещият

преди 3 години

Фигурантът Радеф нищо не свърши цял мандат. Една мишка работеща за БСП и Русия.Това е най-слаабият и най-продажният президент на България досега. Жалко!

31

Пловдив

преди 3 години

Румба пак ни ела на Гости!Хъм, ама Румбата как стигна до Пловдив вчера?

30

Анонимен

преди 3 години

Черепа: Фигурант, ти ми взе думите от устата - "да си върнем държавата" !

29

Активист на БСП

преди 3 години

Братиньо почна ли работа като Премиер или още припечелва като шофьор???

28

Спомням си

преди 3 години

Зеления чолап вече никой не го брои за слива !Да спре да се напъва - ще вземе да се опусне !Нищо не е констатирал ЕС. Общи приказки които ги пише и в докладите на другите страни членки.Вадят се фрази от контекста и се хвърлят в устата на платени журналисти от продажни медии.Единственият период от време в които ЕС ни е спирал парите, бе през 2013г., когато БСП и ДПС изманипулираха хората и взеха власта, като сложиха премиер Орешарски.Това е истината !Всичко друго са лъжи и манипулации!

27

Зоро

преди 3 години

Ми критичен е щото ти си се писал пРезидентин. В доклада пише Боко веднага да ти прай импийчмънт и да те праща на бостаня у хасковско да събираш кауни.

26

Анонимен

преди 3 години

Боже! Приберете го вече това лице.Той е неадекватин .

25

Анонимен

преди 3 години

Каскета кога ще бъда съден за погазване на законите и злоупотреба със служебно положение?!? За репресиите над бизнеси и граждани кога ще му се потърси сметка?!? Каскета е маша в ръцете на мафията и прави, това което му се нареди. Трябва час по-скоро да бъде уволнен и разследван.

24

П. Бобоков

преди 3 години

"Моята признателност и подкрепа за всички граждани, които спряха да чакат констатации и решения отвън за справяне с политическата корупция, лошата медийна среда, олигархичните зависимостиРумба да си мълчиш за Нигерия, че ................

23

Анонимен

преди 3 години

Радев работи за Кремъл - руши българската държавност и вече започна открито да критикува ЕС.