65

Кака Корни

преди 3 години

ДрОгареАтнеха ни Бузлуджа,*** ги бих на конгреса.Свинаря ни ранеше с развалени кифтета,га бЕхме на жълтите павета и за тВа го изритАх.Тях ги плати Васко с транзакция от Духай.Ся ни води фигуранта Муню Десин Парашутков,партизанско име Свит юмрук,индианско име Резила на нацията.По убит индивид в пРеЦидентството,едва ли някога ще има.

64

Анонимен

преди 3 години

Нинова към възрастните: Днес живеете трудно, но може да бъде различно, както по времето на Жан Виденов.

63

Нинчето

преди 3 години

Само БСП ще ни спаси там е надеждата на народа.Борисов все се хвали ,че където и да срещне БСП все ги бие .Но нали знаете приказката за лъжливото овчарче ,един път стомна за вода ,втори път ,трети път стомна за вода ,на четвъртия път я счупило.Сещайте се кой е в ролята на лъжливото овчарче ,в далечината се вижда и лъжливата ир-лан-дска пасти-тирка ама това е друга тема!Така ,че Нинова ще бие герб като шкембе у дувар ,така ги виждам нещата .

62

обикновен

преди 3 години

Различно от нейната и всяка червена уста значи - от още по-трудно до невъзможно трудно!

61

пенсионерка

преди 3 години

Таз пък....като надраскана грамофонна плоча....все едни и същи глупости говори.Смешничка.

60

Дедо Пенс

преди 3 години

Амчи, Нинович! Да бяхте увеличи пенциите между 2005 и 2009 докато БСП беше на власт...И те така...

59

Пенсионер

преди 3 години

Ако Нинова и останалите богати *** върнат заграбеното, ще има за достойни старини. Но всичко е прах в очите преди избори.

58

Нинова към възрастни

преди 3 години

Днес се живее трудно, но може и... да бъде по-трудно. Например с 3-4 долара. На месец.

57

Гост

преди 3 години

Искрена !,,Днес живеете трудно,но можеше да живеете по-зле,ако бяхме ние на власт!

56

Анонимен

преди 3 години

Станишев имаше възможност преди да си плюе на петите да направи пенсиите по 1 000 лв и да си замине що не ги направи Станшев е виновен и БСП Сега Жипката да се разкарва със по 50 лв Глъдът е по-силен от демокрацията или демокрацията е по-силна или достойнството е по-силно или падениета на един народ до Жипка и 50 лв след 30 год демокрация и евроатлантизъм. Държавата я обърнахте на Шекер Махала.

55

аса

преди 3 години

НАГЛА

54

К. Нинова

преди 3 години

Няколко пъти внасяме преизчисляване на всички пенсии. Това, че мнозинството гласува против, няма да ни спре, защото това е единственият начин да имате достойни доходи от 3 долара месечно!!!

53

Анонимен

преди 3 години

ДНЕС БАБА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ЗАЯВИ С ЕХИДНА ГРОЗНА УСМИВКА- ДОКЛАДЪТ ЗАЯВЯВА, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ДЕМОКРАЦИЯТА СВЪРШИ.....МЪКА, МЪКА ЗА ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЦИ- НАПЪНИ ОГРОМНИ ЗАЩОТО ОНЯ С КАСКЕТА ЩЕ ДОЙДЕ И НА ТЯХНАТА ВРАТА ДА ВЗЕМЕ ДЕ ЩО СА НАКРАЛИ- БАБА ВИ ЕЛЕНА ПОСТРОИ КЪЩИ В ЛОЗЕНЕЦ С ЕВРОСУБСИДИИ ЗА КЪЩИ ЗА ГОСТИ, АМА НЕЙНИТЕ БЕЗ ГОСТИ....

52

Анонимен

преди 3 години

ЧЕРВЕНИТЕ СА ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ- СЛЕД ТЯХ Е ВИНАГИ ПОТОП- СПРАВКА- В ДАЛЕЧНА И БЛИЗКА ИСТОРИЯ, ЕВРОПА ГИ РАЗБРА КОЛКО ИМ СТРУВАТ ШАПКИТЕ И НА ДВА ПЪТИ ИМ СПИРА ЕВРОФОНДОВЕТЕ ЗА МИЛИАРДИ ПО ИСПА, ФАР И САПАРД, А 2008 Г ОТНЕМА ЛИЦЕНЗИИТЕ НА РАЗПЛАЩАТЕЛНИТЕ АГЕНЦИИ.

51

Анонимен

преди 3 години

Другарката нагло изгрухтя поредната си лъжа... Един нормален ден на Позитано 20

50

Анонимен

преди 3 години

Тази да не би да казва, че в ЕС се живее зле в същото време казва, че е евроатлантичка и ни чете положителни или отрицателни ЕК доклади. Като че ли сме роби на ЕС и сме длъжни да приемаме тоя пacквил наречен ЕС като обективната истина. Г-жа Лъжа да каже кога БГ народа е искал в ЕС ? Някой ще поеме ли политическата отговорност и да подаде оставка ?

49

Анонимен

преди 3 години

По време на последното управление на БСП пенсията на баша ми беше 60 лв. Айде мерси, другарке! Времето ви мина. Вече сте политически динозаври от имало едно време... И слава Богу!

48

Анонимен

преди 3 години

Сладки ориииииказки. Докато се доберат до кокала Обаче пък не е за изпускане гледката, дето ще настане, ако тия гепат кормилото. Ъо ще е нещо надистирическо! Гуша за гуша нежду- и извънпарртийно, хеърчи перушина и пукат строшени кости.Само още не е на фокус къде ще си заврат главите хилядите оребиядисани бивши другарки и другари. Нали се сещаш бе, Уили, кой най-реве да не се дава властта на бсп! И все пак, тя се върти...

47

?

преди 3 години

Чудя се вярва ли и някой

46

Анонимен

преди 3 години

Тая видя, че няма кой да гласува за мизерната им крадлива партия и започна да се цели в изкукалите пенсионери. Барем закачи някой глас от некой дедо с Алцхаймер.