9

полицай

преди 3 години

Мир на праха му,но...най-вече служителите на МВР---карат пияни, не спазват никакви правила на пътя, на заплата са при мафиотите, крадат и участват във всички възможни престъпления, защото се чувстват недосегаеми, често се дрогират и стачкуват за високи заплати, независимо че има нулева разкриваемост особено за престъпленията на нашите хора. Понякога хващат някой престъпник -има обаждане на службите от другите държави.Обаждането трябва да е официално, защото иначе ще предупредят престъпника.

8

Анонимен

преди 3 години

Колко хора трябва още да загинат за да си оправите скапаните и строшени пътища бе господа.

7

да,да ама не

преди 3 години

ДНЕС да си оправи списващите статии!Магистрала "Тракия" и село Ягодово?!УЖАСТ!Случката е вътре в град Пловдив на надлез Скобелева майка!

6

Анонимен

преди 3 години

Дали не се е вживял в образа на Фитипалди?

5

Анонимен

преди 3 години

Пътят там е кофти. Ако караш над 80 и усещаш как губиш контрол над автомобила. При хубаво време става да преминеш и по-бързо, но през ноща има намокряне на настилката в комбинация с качественото строителство и ремонти това за съжаление е резултата. Статистическата служба КАТ вместо да си върши задълженията и да проверява пътищата и да издава предписания към АПИ седи в храстите с камерата да цъка снимки

4

Анонимен

преди 3 години

Точно на моста загубил контрол над автомобила,чудна работа

3

Ти да видиш..

преди 3 години

Как така ще падне от виадукта ? Нали има ограничителни огради/парапети и монтинела / които трябва да спрат дори тежък камион.

2

Justice for all..

преди 3 години

Това събитие е обобщаващ образ за положението в българия...галка картинка!!!

1

Кошъпрайм

преди 3 години

Несъобразена скорост или крива магистрала?