95

ЛОШО ДРОГАРЕ, ЛОШО!

преди 3 години

Честито дрОгарЕ, ще връщате пари, щот не можахте да свалите правителството. Набутаха ви сополивата кратунка без плюнка.

94

Хаджигейо

преди 3 години

Въх ся ко ши кайм на нашия спонсор другаря Черепов ни знам

93

Припомням

преди 3 години

През 2014 г. омразното комунистическо правителство на Орешарски беше свалено на 404-ия ден от непрекъснатите ежедневни протести...

92

Анонимен

преди 3 години

"Какъв премиер ще ви е Слави като е с патерици?Не знам как толкова болен човек се надявате да оправи България?!"Слави болен, а виж с психичноболната Тиква нямаш никакъв проблем да управлява, нали?

91

Анонимен

преди 3 години

Ще се търкалят скоро потрошени гербави мъпети по улиците!

90

ББ

преди 3 години

До САМО РЕФЕРЕНДУМдолу неграмотните простаци от гроб крещящи от безсилие/пишеш с главни букви...невъзпитано и нагло,ченге си анонимке,ама парите свършиха и ще има да вземаш/имаме си Конституция...ама гробарите не я спазвате...ще ви наложим да я спазвате разбира се...въпрос на време е...справка История на България

89

САМО РЕФЕРЕНДУМ

преди 3 години

ЗА НОВАТА ЕВРОПЕЙСКА КОНСТИТУЦИЯ ЩЕ ЗА ТВЪРДИ ДЕМОКРАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ, И ИЗЧИСТИ ЧЕРВЕНИТЕ ОТ ВЛАСТТА!!!ТОВА Е НАРОДНАТА ВОЛЯ!!!!ДОЛУ ПРЕЗИДЕНТСКАТА ДИКТАТУРА!!!!

88

Анонимен

преди 3 години

С кучетата барабар са общо 20 бройки на площада.Изчерпаха се вече

87

Анонимен

преди 3 години

Това вече е пародия на протестиНаистина са малко хораДа се събират в някое кафене на топло и да чакат редовните избориПовече полза ще имаА това, че има възможност да се изразява свободно мнение, различно от официалното си е нормално за демокрацията.Какво се мъчат 80 дни да ни убеждават впротивнотоИли мислят, че следващото правителство ще въведе диктатура и няма да можем да гъгнем ли

86

Анонимен

преди 3 години

Опасна е тая Корнелия. Как само изпързаля Манолова Направо я изкара на улицата.Голяма чистка

85

ББ

преди 3 години

дайте 250 лв на немски пенсионер и ако оцелее ще си сменя религията...цените там са по-човешки от тук...услугите...геноцид над Народа ни извършват *** кърджалийски.....то и метрото в София...ама как можете да го ползвате бе като е строено от Борисов...ама с вашите данъци...евтина...камъни и дърве...живота ми е от Бога даден и не можете да ме грабите безнаказано...Свобода или Смърт!!! История на България...направете си справка!!!

84

ББ

преди 3 години

фашизъм в БГ в 21 век член на ЕСССР...факти

83

ББ

преди 3 години

До Анонименами да бедна ми духом..Бог ни е дал живота не гроб...ние се разпореждаме с животите си,дали сме им власт и пари да работят за благоденствието на Народа ни...благоденстващ Народ ли сме братя???..над 1500 училища закрити,пенсионери масово с 250 лв.,майки оставящи си деца за да робуват в несправедливият и фашистки ЕС финансиращ тези престъпници,в болниците убиват за пари,почтените доктори нямат думата,прокурора призван да пази държавният и граждански интерес,обслужва престъпници

82

РЕФЕРЕНДУМ

преди 3 години

ЩЕ РЕШИ ВЪПРОСА С НОВАТА КОНСТИТУЦИЯ!!ЩЕ ГЛАСУВА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗА НЕЯ!!!!ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА!!!!!!!!

81

Анонимен

преди 3 години

Няма ли да изкопаят землянки вместо тея палатки? По стар партизански обичай.

80

555

преди 3 години

Не е зле да смените жълтите павета с жълти книжки .

79

Анонимен

преди 3 години

Сменяйте си ,каквото искате .Оставка няма да има.

78

Анонимен

преди 3 години

Цяло лято се побъркахме от ремонти,сега следва и баня а покрай нея пак ще е къщата вили и мотовили до Коледа сигурно,имам молба КЪДЕ ПЛАЩАТ,готова съм да развея знамето на свободатасамо МИ ПЛАТЕТЕ РЕМОНТА И МИ ПРАТЕТЕ ПОМОЩНИЦИ!сбабикян,алваджиян,хекимян,гадевян и останалата фауна,КОЙ ПЛАЩА КАЖЕТЕ!Искам и аз!На снимките иначе многохилядните протести в цялата странаспоред матрьошката и платените му псевдожурналисти,водещи на разни говорилни особено в събота едно келешче по БНТ!

77

до 71

преди 3 години

Какъв премиер ще ви е Слави като е с патерици?Не знам как толкова болен човек се надявате да оправи България?!Той себе си не може да оправи.Цял живот си остана като стар ерген, щото е с чепат характер и дори в екипа си е диктатор.Не ви разбирам празните надежди да ви оправи човек, който е една от най-големите мутри от времето на баща ми.Сега пари няма-пуснал по 78ст абонамент за телевизията си в Ютюб.Той е не само болен физически.Психически е нестабилен.Сценаристите му също са много крайни.

76

Усмихнат

преди 3 години

Една от нашите цели е минималната пенсия да бъде колкото е линията на бедност или да се допълни с нещо, защото под 370 лв. не може да се живее. Тая ли живее с една минимална пенсия. Не работи вече 4 години. Виси по площадите.