453

До Стига с тия бе

преди 3 години

***, утре и ти ще станеш пенсионер, тогава ще ядеш само асфалта на Боко, а може и дъртият му х.., защото друго няма да има, това което ние оставихме, вече ще свърши, а нищо ново не е направено!

452

Идиот!

преди 3 години

Тези пари отдавна трябваще да са си постоянно към пенсиите, защото близо 10 години не беще включвана инфлацията(според швейцарското правило), и то точно заради този толуп, а сега се прави на "щедър", уж той раздавал!? След пандемията ще преизчиляват пенсиите и се очаква ръст с 10%, които всъщност са крадени от ГЕРБ пенсии за тези десет години. По скоро да се маха този толуп, че народа съвсем ще изперка, това не е живот!

451

Стига с тия бе

преди 3 години

Пари за пенсионери... само се прахосва на вятъра. Тея освен да са отговорни за комунизма, друго не са направили. По добре да се изхарчат за асфалт и пътищата. Трябва да се строи държавата, а не да се подхранват заумиралите

450

тьньо

преди 3 години

"Свобода или Смърррт" Явно 50 лева струвате !!!!

449

До 300

преди 3 години

Партията на безпартийните на младия премиер схарема ще спечели изборите като се създаде

448

Анонимен

преди 3 години

Ако пенсиите се индексират, по 50 лв ще получат най-ниските пенсии. Останалите биха получили повишение от 80, 100 и до 180 за най-високите пенсии. Борисов не дава, а краде от пенсионерите.

447

Анонимен

преди 3 години

До БАИКО Благодари се че не са ти отнели достъпа дирниците....

446

Анонимен

преди 3 години

Демек ги дава или да кажем обещава тия пари пожизнено щото пандемията не и се вижда скоро края пък и нов световен ред ще се създая.

445

До462

преди 3 години

не се заплаща по европейските стандарти-при нас на един изработен лев работникът получава около 25 ст. докато в Европа съотношението е на един изработен лев - 50 евроцента, можем да си предствиме защо е така################В Европа никога не е управлявала БКП-БСП.

444

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 44Става въпрос за минималния доход под който човек не може да живее нормално - жизненият минимум определен за страната на човек е над 680лв в момента-нещо което не може да се постигне не само от повечето пенсионери, но и от 71% от населението!При положение, че труда и в момента не се заплаща по европейските стандарти-при нас на един изработен лев работникът получава около 25 ст. докато в Европа съотношението е на един изработен лев - 50 евроцента, можем да си предствиме защо е така

443

БАИКО

преди 3 години

за6то ме блокирате зна4и и вие сте като него

442

Анонимен

преди 3 години

Бойко е голям стратег и политик.Направо изкърти опозицията с този ход.

441

До 445

преди 3 години

455Бръмбарпреди 5 минути 2 1Тоя изцеди и бюджета и излишъка. Ще остави държавата на червено за другарите. Или пък не?######Нормално ,нали и другарите така направиха навремето.Всичко се връща на този свят,заедно с лихвите.Корнито и другаря Радев нали са мераклии да управляват. Да заповядат .И да направят българите ,милионери ,като тях.

440

БАИКО

преди 3 години

до м 420 тия 50 лева са от задалзнителните които се дават от ес неса по милост от всеви6ния наглец

439

1234

преди 3 години

До 441Ще ти се......

438

Бръмбар

преди 3 години

Тоя изцеди и бюджета и излишъка. Ще остави държавата на червено за другарите. Или пък не?

437

Анонимен

преди 3 години

Не случайно последни от Османската империя се освобождаваме. Виж Лесидрен.

436

1234

преди 3 години

До АнонименЩе ти се...

435

Анонимен

преди 3 години

Срам ме е от Лесидрен!

434

Господин Премиер

преди 3 години

Какво сега ще правим? Ще сложим данък върху поднесените цветя, ама имам препоръка в смисъл айде за госпожите добре цветя като ще плащаме данък още един, ама на мене никой цвете ми не е поднесъл, един път ми поднесоха една кофа с два литра латекс, че да си довърша работата и някой ми я открадна. То малко като на Тодор Колев една песен за чистачките. Ама няма проблем, колко е данъка за една кофа латекс, пък той който я е свил да си я сложи отзад имам предвид да си я боядиса. Човек е оцелял, защото